در آمریکا چه خبر است؟
«کوین مک کارتی» رئیسِ جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، به تازگی به نحو تحقیرآمیزی، از سمت خود برکنار شده است.
برای اولین بار در تاریخ کنگره آمریکا، مجلس نمایندگان آمریکا شاهد برکناری رئیس وقت این مجلس، حتی با همکاری شماری از همحزبیهای وی بوده است.
🔻 خبر:
نشریه «اکونومیست» در گزارشی با اشاره به اخراج «کوین مک کارتی» رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا که از سوی برخی همحزبیهای تندروی خود به همدستی با دموکراتها جهت جلوگیری از تعطیلی دولت این کشور متهم شده، این پدیده را نمود عینی از اوجگیری شکافها و اختلافات سیاسی در آمریکای کنونی ارزیابی کرده و تأکید میکند، این رویداد تا حد زیادی سطح هرجومرجها و آشفتگی در دولت آمریکا را در آینده به اوج خواهد رساند.
معادلهای که هم هزینههای قابل توجهی را به مردم آمریکا تحمیل میکند و هم در عرصه بینالمللی و در قالب رویدادهایی، نظیر جنگ اوکراین به دلیل ایجاد موانع گسترده علیه تداوم روند ارائه کمکهای مادی و تسلیحاتی آمریکا به کییف در بحبوحه جنگ این کشور با روسیه، حامل پیامهای معناداری برای آمریکا و مجموعه کشورهای غربی است.»
🔻 تحلیل:
اخراج رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نشان میدهد، آمریکا در مرحله قبل از آشوب قرار دارد؛ به گونهای که طی روزها و ماههای آتی، شرایط هرجومرج گونه و آشفتهای را پیش رو خواهد داشت. گزاره تعطیلی دولت آمریکا، تنها به صورت موقت رفع شده و تنها 45 روز وقت برای دولت آمریکا خریده شده است. حال اگر قرار باشد طیف افراطی جمهوریخواهان، دستورکارهای خود را با اعمال فشار علیه دولت دموکرات آمریکا پیش ببرد، باید انتظار هرجومرج گسترده و تعطیلی فراگیر دولت آمریکا را داشته باشیم. البته اخراج کوینمککارتی نیز نشان میدهد، جمهوریخواهان در پیشبرد این دستورکار خود کاملاً جدی هستند.
این وضعیت نشان میدهد، در فضای عمومی و نخبگانی ایالات متحده آمریکا، دو قطبی شکل گرفته است و دو حزب جمهوریخواه و دموکرات بر سر مدیریت کشور تفاهم ندارند. تشدید این فضا نیز در آینده با آغاز رسمی مناظرات انتخاباتی به اوج خود خواهد رسید. این موضوع ابعاد خارجی نیز خواهد داشت و پیامدهای آن برای متحدان آمریکا، به ویژه دولت اوکراین نیز ملموس خواهد بود؛ به گونهای که بسیاری از متحدان خارجی آمریکا، نگران آینده و سرنوشت کمکهای آمریکا به اوکراین در قالب جنگ این کشور با روسیه هستند.
@KANALEMASJED
☄ طوفانالاقصی ؛
پیروزی راهبردی برای ایران
ژنرال بازنشسته آمریکایی با اشاره به شکست مفتضحانه اسرائیل، عملیات اخیر را پیروزی راهبردی بزرگ برای ایران عنوان کرد. «جک کین» با اشاره به اینکه این متعجبکننده است که چطور ارتش اسرائیل کنترل مرزهای خود را از دست داد، یادآور شد: «امروز حماس حتی در خیابانها و خانههای آنها نفوذ کرده و آنها را با خانوادههایشان به گروگان میبرد.»
وی ادامه داد: «اسرائیل بیش از اندازه به گنبد آهنین خود اعتماد داشت و امروز قبل از هر کار باید بتواند کنترل مرزهای خود را به دست آورد.» کین همچنین یادآور شد: «یکی از نتایج این شکست، به تعویق افتادن پروژه عادیسازی روابط اسرائیل با عربستان تا زمان نامعلوم است.»
@KANALEMASJED
امام جماعت راتب
🔹 آيا جايز است شخصى بدون اجازه امام جماعت راتب مسجد که مورد تأييد مرکز اداره امور مساجد است، در آن مسجد نماز جماعت اقامه کند؟
🔹اقامه نماز جماعت متوقف بر اجازه امام جماعت راتب مسجد نيست، ولى بهتر است کسى مزاحم امام جماعت راتب مسجد هنگام حضور وى در آن مسجد براى اقامه نماز جماعت نشود، و حتى اگر ايجاد مزاحمت براى او موجب برانگيخته شدن فتنه و مانند آن شود، حرام است.
✍فتوای آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی
🕌 کانال مسجد 👇
@KANALEMASJED
دو حزب و دو مسیر !
۴۴ سال پیش «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی» در ۱۶ فروردین ۱۳۵۸ با به هم پیوستن هفت گروه اسلامگرای مخالف نظام ستمپیشه پهلوی شکل گرفت.
این گروهها با هدف مشترک مقابله با خطرهایی که انقلاب و نظام اسلامی نوپا را تهدید میکرد، با هم متحد شدند.
این سازمان پس از انقلاب هم کارها و اقدامات خوبی برای نظام اسلامی در کمیتههای انقلاب انجام داد و نقشآفرینی آنها در کنار سه گروه دیگر به تأسیس و تشکیل هسته اولیه سپاه منجر شد که اوج خدماتشان در خاموشی تحرکات واگرایانه نیروهای ضدانقلاب تجزیهطلب شمالغرب و جنوب شرق کشور بود. مهمترین کار این سازمان در دوران بنیصدر، مبارزه با جریانهایی بود که به زعم آنها با خط مشی لیبرال خود انقلاب را به بیراهه میبردند.
سرانجام در مهر ۱۳۷۰ برخی از اعضای قدیمی که دچار دگردیسی فکری و سیاسی شده بودند، «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران» را تأسیس کردند و به جای مبارزه با لیبرالها، به چپهای سوپرلیبرالی تبدیل شدند که در ایدئولوژیزادیی اسلامی و ارزشی از جامعه انقلابی و نقد ولایت فقیه گوی سبقت را از لیبرالهایی، مانند بنیصدر و بازرگان ربودند.
این روند جدایی در اعتراضات رسمی این حزب همراه با حزب مشارکت به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ با نوشتن بیانیههای تند و خطدهی به اعتراضات ساختارشکنانه وارد فاز تندتری در مبارزه با نظام شد تا اینکه به همراه جبهه مشارکت در سال ۱۳۸۹ غیرقانونی اعلام شدند.
این داستان غمانگیز حزب و گروهی است که با هدفی مقدس، انقلابی و اسلامی در راه مبارزه گام میگذارد؛ اما از میانه راه از رهبری انقلابی و نظامی که این همه برایش زحمت کشیدند، جدا میشود و در مسیری انحرافی و البته قهقرایی قرار میگیرد.
اگر بررسی سرگذشت مجاهدین انقلاب اسلامی را با مبارزان فلسطینی از جمله حماس مقایسه کنیم، به عبرتها و درسهایی آموزنده دست مییابیم. حماس به منزله یکی از احزاب سیاسی مهم در فلسطین که در سال ۱۹۸۷ میلادی با تلاش کسانی، مانند شیخ احمد یاسین در جریان انتفاضه اول به عنوان شاخه فلسطینی اخوانالمسلمین بنیانگذاری شد، در ادامه راه با تأثیرپذیری و تأسی از انقلاب اسلامی، به آرمان اسلامی آزادسازی فلسطین وفادار ماند و امروز با حمله به شهرکهای اشغالگران صهیونیست و برهم زدن توازن قدرت به نفع مقاومت، پیروزی راهبردی برای مردم ستمکشیده فلسطین رقم زد.
این نتیجه وفاداری به آرمان اسلامی فلسطین و همراهی با مردم و اعتماد نکردن به غرب است؛ مختصاتی که سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران آنها را از دست داد و به محاق رفت.
@KANALEMASJED
مراسم استقبال مردمی از شیخ ابراهیم زکزاکی؛ خمینیِ نیجریه
صبح چهارشنبه ساعت۹/۳۰
فرودگاه امام خمینی
@KANALEMASJED