📌سیزده آبان روز تحقیر نظام سلطه
🔸سیزده آبان روز مباره با استکبار جهانی نامیده شده است . صف آرایی مستکبران و مستضعفان به درازای تاریخ برمیگردد. مبازره با مستکبران از اهداف آمدن پیامبران میباشد.«و لقد بعثنا فی کل امه رسولا ان اعبدو الله و اجتنبوا الطاغوت.»
قرآن کریم مبارزان با تفرعن درونی و فرعونیان بیرونی را میستاید. جوانمردان اصحاب کهف باشند یا حضرت یوسف. حضرت موسی باشد یا آسیه. «و ضرب الله مثلا للذین آمنوا امرأت فرعون اذ قالت رب ابن لی بیتا فی الجنه و نجنی من فرعون و عمله و نجنی من القوم الظالمین.»
در طول تاریخ همیشه جوانمردانی بودند که از راحتی و آسایش گذشتند، تحقیر و ذلت را نپذیرفتند و در مقابل ظلم ایستادند.
🔹 امام خمینی ره نیز با الگوگیری از اسلاف صالح خود در مقابل استبداد و استکبار زمان ایستاد. حرکت امام امید و فطرت را در دل نوجوانان و جوانان زنده کرد. نوجوانان و جوانان با الگوگیری از امام خودشان از جان گذشتند و ابراهیم وار به دل آتش زدند و
حوادث تاریخی 13 آبان 57 و 58 را رقم زدند. این اقدام غرورآفرین نظام سلطه را تحقیر و انقلاب اول و دوم را ثبت کرد.
🔹برخی میپنداشتند با پیروزی انقلاب اسلامی مبارزه با نظام سلطه پایان خواهد یافت. اما این آغاز راه برای ورود به دور جدید مبارزه با نظام سلطه بود. حدود شش دهه است که این مبارزه ادامه دارد. فراز و فرودهای زیادی داشته است. مبارزه با نظام سلطه از مرزهای جغرافیایی ایران اسلامی به دریای مدیترانه و دریای سرخ کشیده شده است. جبهه حق در این صفآرایی هر چند هزینههای مادی و نیروی انسانی ارزشمندی را فی سبیل الله تقدیم کرده است. اما توانمندیش روز به روز در حال افزایش است. نشانه آن تهدید رژیم صهیونیستی سگ هار آمریکا، از پنج جبهه و احساس خطر این رژیم برای موجودیت خود است.
بهترین تحلیلهای منطقهای و جهانی را در کانال مسجد بخوانید👇
@KANALEMASJED
🔰 تغییرات ناگهانی!
📍 طبق نظرسنجی روزنامه محلی «دس موینز رِجیستر» در ایالت آیووا، کامالا هریس با ۷۴ درصد آرا از دونالد ترامپ با ۴۳ درصد آرا پیشی گرفته است. به نوشته این روزنامه، این اتفاق، برای دموکراتها و جمهوریخواهان، یک تغییر ناگهانی و شگفتآور است؛ چرا که آنها عملاً مسابقه ریاست جمهوری در این ایالت را یک پیروزی قطعی برای ترامپ در نظر گرفته بودند. نظرسنجی جدید نشان میدهد، کامالا هریس با ۴۷ درصد آرا از رئیس جمهور سابق ترامپ، با ۴۴ درصد آرا، در بین رأیدهندگان احتمالی پیشی گرفته است. این اتفاق تنها چند روز پیش از یک انتخابات حساس و پر از چالش رخ داده است. دس موینز رِجیستر نوشت، به نظر میرسد در ایالتهای کلیدی و تعیینکننده، این انتخابات به بنبست رسیده است. این نتایج، پس از نظرسنجی ایالت آیووا در ماه سپتامبر، که نشان میداد ترامپ ۴ درصد از هریس پیشی گرفته است و نظرسنجی ماه ژوئن که نشان میداد او ۱۸ درصد از جو بایدن (که در آن زمان نامزد احتمالی دموکراتها بود) پیشی گرفته بود، به دست آمده است.
بهترین تحلیلهای منطقهای و جهانی را در کانال مسجد بخوانید👇
@KANALEMASJED
🔰 ۷۴ برابر مساحت فلسطین اشغالی
📑 روزنامه صهیونیستی «کالکالیست» در گزارشی از تهاجم این رژیم به ایران، با ذکر ادعاهای ثابت نشده در خصوص خسارات وارده این حمله، این سؤال را مطرح کرد: «پس از حمله هوايی اسرائيل چه چيزی از سيستم دفاع هوایی ایران باقی مانده است؟»
🔹 کالکالیست در پاسخ نوشت: «در یک کلمه میتوان گفت «بسیار زیاد»؛ سیستم دفاع هوايی ایران پنجمین قدرت بزرگ پدافندی در جهان است که از دهها هزار نیرو و دهها سامانه موشکی تشکیل شده است.»
🔹 در این گزارش آمده است: «نیروی دفاع هوایی ایران دارای تنوع و قدرت زیادی است. این نیرو تجهیزات متنوعی را در اختیار دارد که در مناطق مختلف استقرار دارد؛ با این سامانهها نیروی هوایی مهاجم برای حمله به ایران با چالشهای بسیار زیادی روبهرو خواهد شد.»
📑 این روزنامه صهیونی در بخش دیگری از مقاله خود نوشت: «نمیتوان فراموش کرد که ایران بسیار بزرگ و مساحت آن ۷۴ برابر مساحت اسرائيل [فلسطین اشغالی] است.»
بهترین تحلیلهای منطقهای و جهانی را در کانال مسجد بخوانید👇
@KANALEMASJED
🔰 منطقه گوش به دهن ایران دارد!
🖊 «بن لفکوویتز» در «نشنال اینترست» نوشت: «قبل از حمله اسرائیل به ایران که در واکنش به حمله موشکی اول اکتبر صورت گرفت، جمهوری اسلامی ایران به رایزنی با دولتهای عرب منطقه برای کاهش گستره حملات اسرائیل پرداخت. ایران کشورهای حاشیه خلیج فارس و اردن را تهدید کرد که هرگونه تسهیل حمله اسرائیل به ایران به منزله اقدام جنگی تلقی خواهد شد. تهران امیدوار بود که این دولتها از نفوذ خود در واشنگتن برای تقلیل سطح اقدام تلافیجویانه اسرائیل استفاده کنند.
🔹 این اقدام جواب داد. اسرائیل نه تنها محدوده حمله خود علیه ایران را کاهش داد؛ بلکه از استفاده از حریم هوایی کشورهای حاشیه خلیج فارس و اردن خودداری نمود.»
🔹 وی در این باره ادامه میدهد:
«تمایل کشورهای منطقه برای ایفای نقش تعریف شده از سوی تهران نتیجه شکست واشنگتن در رهبری و مدیریت اتحاد خود با این کشورهاست. دولتهای مختلف ایالات متحده کشورهایی را که برای برقراری نوعی توازن قدرت در خاورمیانه حیاتی تلقی می شوند، ناامید کرده و حفظ تعهدات آمریکا در قبال امنیت عربستان، امارات و اردن را دشوارتر کردهاند.»
بهترین تحلیلهای منطقهای و جهانی را در کانال مسجد بخوانید👇
@KANALEMASJED