«کلیات مقاله نویسی»
برای نوشتن یک مقاله علمی موفق، باید به مهارتها و تواناییهای خاصی مسلط شوید. در زیر اصول کلیدی مقاله نویسی به صورت خلاصه و دقیق ارائه شده است:
۱. تمرین و بازخورد: نوشتن مداوم و دریافت بازخورد از افراد با تجربه، به شما کمک میکند تا ایرادات کار خود را شناسایی و اصلاح کنید.
۲. املای نانوشته غلط ندارد: ترس از نوشتن را کنار بگذارید. شروع به نوشتن کنید حتی اگر کار شما کامل نیست. نوشتن اولین مقاله مهمتر از کمالگرایی است.
۳. از مقالات ضعیف پیروی نکنید: مقالات با کیفیت را مطالعه کنید و از نویسندگان معتبر در رشته خود الگو بگیرید. مقالات ضعیف ممکن است شما را در مسیر نادرست قرار دهند.
۴. از ضعیف به قوی: اولین مقاله شما ممکن است ضعیف باشد. موضوعات ساده را انتخاب کنید و به تدریج به مقالات پیچیدهتر بپردازید. ۵. از تجربیات دیگران استفاده کنید: مقالات ساده و تکراری را انتخاب کنید و آنها را دوباره بررسی کنید. از پایگاههای مقالات رایگان مانند sid.ir استفاده کنید.
۶. کار مشترک انجام دهید:همکاری با اساتید یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی میتواند به شما در نوشتن مقالات کمک کند و تجربههای ارزشمندی را به شما ارائه دهد.
این اصول به شما کمک میکند تا در مسیر مقاله نویسی پیشرفت کنید و مهارتهای خود را تقویت نمایید. با تمرین و تلاش، میتوانید به یک نویسنده موفق تبدیل شوید!
#کلیات
#مقاله_نویسی
#کشکول_مطالب_طلبگی
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽
استاد ربانی بیرجندی.mp3
788.7K
🔹سید مرتضی:در قرآن تکرار نیست.
🔸درباره خواجه نصیر قریب به ۲۰۰۰کتاب و مقاله نوشته شده است.
🔹برگزاری بیش از۴۰۰کنگره در جهان به نام خواجه.
🔸سید مرتضی تالی تلو خواجه نصیرالدین طوسی.
#سید_مرتضی
#خواجه_نصیر
#کشکول_مطالب_طلبگی
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽
استاد ربانی بیرجندی1737035350263.mp3
540K
امالی سید مرتضی:متن درسی الازهرمصر
#امالی
#سید_مرتضی
#الازهر
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽
✔️کتاب «أمالى» اثر سید مرتضی، به معنای کتابی است که استاد آن را املا کرده و شاگردان آن را مینویسند. این اثر به عنوان یکی از آثار ماندگار سید مرتضی شناخته میشود. در مورد تألیف این کتاب، برخی معتقدند که سید مرتضی خود آن را تألیف کرده و شاگردانش فقط آن را روایت کردهاند. این در حالی است که برخی دیگر بر این باورند که ممکن است شاگردان در جمعآوری آن نقش داشتهاند.
📌کتاب «أمالى» همچنین با نامهای دیگری چون «غُرر الفوائد و دُرر القلائد» و «مجالس التأویلات» نیز شناخته میشود. سید مرتضی این مجالس را در سفرهای خود به حجاز و در خانهاش بر شاگردانش املا کرده است. آخرین املا در ۲۸ جمادی الأول سال ۴۱۳ هجری قمری انجام شده است.
💠تنوع موضوعات و فصول مختلف این کتاب، آن را به نوعی دایرةالمعارف تبدیل کرده که نه تنها خواننده را خسته نمیکند، بلکه بر شوق و ذوق او میافزاید. همچنین، ابوالفتح کراجکی، یکی از شاگردان سید مرتضی، گزیدهای از این اثر را تحت عنوان «المراشد» تدوین کرده است.
#امالی
#سید_مرتضی
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽
#ناگفته_هایی_از_علامه_امینی(۳۵)
هنگام سخن گفتن، روح آدمی را جلا میبخشید و بیش ترین تلاشش این بود که به هر بیان و زبانی که شده، از ناموس بزرگ الهی ولایت دفاع کند. سخنرانی هایش مانند سیدجمال الدین اسدآبادی بود؛ [۱] «چون به سخن او گوش فرا میدادی، میگفتی قرنهای اسلامی، دهان گشوده اند تا با تو سخن گویند». [۲]
📘[۱]: حماسه غدیر، ص ۳۴۱.
📘[۲]: حماسه غدیر، ص ۳۴۱.
#علامه_امینی
#الغدیر
#کشکول
_______
⚠️نشر مطالب بدون ذکر آدرس کانال، جایز نیست.
🔹کانال #کشکول_مطالب_طلبگی /عضویت:
https://eitaa.com/joinchat/1881866418Cd47922eac2
#ناگفته_هایی_از_علامه_امینی(۳۶)
به هر شهری که سفر میکرد، با سخنانش، مردم را از چشمه زلال معرفت و دانش خویش سیراب میساخت. مثلاً در هند، بیش از ده هزار نفر در جلسه سخنرانی او که گاهی تا ۲ ساعت به طول میانجامید، شرکت میکردند و آن عالم وارسته، آنان را به وحدت و برادریِ اسلامی زیر پرچم سبز اهل بیت (ع)، فرا میخواند.
استاد حکیمی میگوید:
در تابستان سال ۱۳۳۸ شمسی که علاّمه در مشهد بود، به درخواست مردم، مجلسی بزرگ و تاریخی در مدرسه نواب برپا شد. چون منبر آغاز میگشت، سیل جمعیت به معنای راستین این تعبیر به سوی مجلس سرازیر میشد. شبهای آخر، پس از پُر شدن مدرسه و اتاقهای بالا، عده ای از مردم بر بام بلند مدرسه بالا میرفتند.
📘 حماسه غدیر، صص ۳۴۱، ۳۴۲ ۳۴۳.
#علامه_امینی
#الغدیر
#کشکول
_______
⚠️نشر مطالب بدون ذکر آدرس کانال، جایز نیست.
🔹کانال #کشکول_مطالب_طلبگی /عضویت:
https://eitaa.com/joinchat/1881866418Cd47922eac2