1403.09.25-01(ghasem.mp3
1.3M
تنها زن و شوهری که اطاعتشان مطلقا بر دیگری واجب است.
#اطاعت
#زن_و_شوهر
#نکات
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽
مادرم گفت برو روضه جلا میگیری
چای آنجا بخوری، جامِ طلا میگیری
پدرم گفت: اگر نوکر خوبی باشی،
عاقبت تذکره کرب و بلا میگیری :)🪴
#کربلا
#امام_حسین
#حضرت_زینب
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽
#ناگفته_هایی_از_علامه_امینی(۳۳)
به گفته فرزندشان، علامه در مدت نوشتن الغدیر، زمانی خوشحال میشد که به کتاب مورد نیازشان، دست مییافت یا میتوانست اسناد احادیث نبوی را که مورد استشهادشان بود، تصحیح کند یا شرح حال صحابی یا محدّث مجهولی را بیابد و سند حدیث مرسلی را بجوید. گاهی برای پی بردن به شرح حال راویان یا سند حدیثی نبوی یا تصحیح واژههای آن، بیش از ۱۰ شبانه روز وقت صرف میکرد.
اگر به کتابی تازه دست مییافت، تا تمام نمی کرد، از آن دست بر نمی داشت.
📘حماسه غدیر، صص ۴۸۰ ۴۸۱.
#علامه_امینی
#الغدیر
#کشکول
_______
⚠️نشر مطالب بدون ذکر آدرس کانال، جایز نیست.
🔹کانال #کشکول_مطالب_طلبگی /عضویت:
https://eitaa.com/joinchat/1881866418Cd47922eac2
#ناگفته_هایی_از_علامه_امینی(۳۴)
دکتر سیدجعفر شهیدی مینویسد:
سال ۱۳۲۶ شمسی، راجه محمودآباد از بزرگان هند برای زیارت به نجف
آمد. مردی روحانی به نام مولوی سبطُ الحسن همراه ایشان بود که کتاب خانه راجه را اداره میکرد. قرار شد با هم به دیدن علاّمه امینی برویم. سبط الحسن، کتابی در تاریخ کتاب خانههای شیعه نوشته بود و میخواست مرحوم امینی نامی بر آن بگذارد. اندکی بعد از مغرب به خانه علاّمه امینی رفتیم. سبط الحسن کتاب را به او داد. کتاب در حدود ۳۰۰ صفحه و به زبان اردو بود، ولی مؤلف گاه گاه عبارتهایی به عربی یا فارسی یا نام کتابهایی را به عربی یا فارسی در متن و حاشیه نوشته بود. مرحوم امینی اردو نمی دانست؛ کتاب را از سبط الحسن گرفت و به خواندن عبارتهای عربی و فارسی آن پرداخت. دو ساعت و نیم یا سه ساعت از شب میگذشت که علاّمه به آخر کتاب رسید و آن را بر زمین گذاشت؛ یعنی تا تمام آن عبارتها و نام کتابها را به دقت نخواند، کتاب را رها نکرد!
عشق به کتاب و تحقیق در تار و پود علاّمه عجین شده بود. به خاطر همین، کم تر در مجالسِ عمومی دیده میشد و روز و شب به خواندن و نوشتن میپرداخت. [۱]
یکی از ویژگیهای علاّمه، سرعت در مطالعه و مهارت در پیدا کردن مطلب مورد نیاز بود. با این ویژگیهای برجسته و کار خستگی ناپذیر، نوشتن الغدیر ۴۰ سال طول کشید. البته آن چه گفته شد، تنها گوشههایی از تلاش پیوسته این مرد بزرگ است.
📘[۱]: حماسه غدیر، ص ۴۸۰.
#علامه_امینی
#الغدیر
#کشکول
_______
⚠️نشر مطالب بدون ذکر آدرس کانال، جایز نیست.
🔹کانال #کشکول_مطالب_طلبگی /عضویت:
https://eitaa.com/joinchat/1881866418Cd47922eac2
«کلیات مقاله نویسی»
برای نوشتن یک مقاله علمی موفق، باید به مهارتها و تواناییهای خاصی مسلط شوید. در زیر اصول کلیدی مقاله نویسی به صورت خلاصه و دقیق ارائه شده است:
۱. تمرین و بازخورد: نوشتن مداوم و دریافت بازخورد از افراد با تجربه، به شما کمک میکند تا ایرادات کار خود را شناسایی و اصلاح کنید.
۲. املای نانوشته غلط ندارد: ترس از نوشتن را کنار بگذارید. شروع به نوشتن کنید حتی اگر کار شما کامل نیست. نوشتن اولین مقاله مهمتر از کمالگرایی است.
۳. از مقالات ضعیف پیروی نکنید: مقالات با کیفیت را مطالعه کنید و از نویسندگان معتبر در رشته خود الگو بگیرید. مقالات ضعیف ممکن است شما را در مسیر نادرست قرار دهند.
۴. از ضعیف به قوی: اولین مقاله شما ممکن است ضعیف باشد. موضوعات ساده را انتخاب کنید و به تدریج به مقالات پیچیدهتر بپردازید. ۵. از تجربیات دیگران استفاده کنید: مقالات ساده و تکراری را انتخاب کنید و آنها را دوباره بررسی کنید. از پایگاههای مقالات رایگان مانند sid.ir استفاده کنید.
۶. کار مشترک انجام دهید:همکاری با اساتید یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی میتواند به شما در نوشتن مقالات کمک کند و تجربههای ارزشمندی را به شما ارائه دهد.
این اصول به شما کمک میکند تا در مسیر مقاله نویسی پیشرفت کنید و مهارتهای خود را تقویت نمایید. با تمرین و تلاش، میتوانید به یک نویسنده موفق تبدیل شوید!
#کلیات
#مقاله_نویسی
#کشکول_مطالب_طلبگی
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽
استاد ربانی بیرجندی.mp3
788.7K
🔹سید مرتضی:در قرآن تکرار نیست.
🔸درباره خواجه نصیر قریب به ۲۰۰۰کتاب و مقاله نوشته شده است.
🔹برگزاری بیش از۴۰۰کنگره در جهان به نام خواجه.
🔸سید مرتضی تالی تلو خواجه نصیرالدین طوسی.
#سید_مرتضی
#خواجه_نصیر
#کشکول_مطالب_طلبگی
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽
استاد ربانی بیرجندی1737035350263.mp3
540K
امالی سید مرتضی:متن درسی الازهرمصر
#امالی
#سید_مرتضی
#الازهر
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽
✔️کتاب «أمالى» اثر سید مرتضی، به معنای کتابی است که استاد آن را املا کرده و شاگردان آن را مینویسند. این اثر به عنوان یکی از آثار ماندگار سید مرتضی شناخته میشود. در مورد تألیف این کتاب، برخی معتقدند که سید مرتضی خود آن را تألیف کرده و شاگردانش فقط آن را روایت کردهاند. این در حالی است که برخی دیگر بر این باورند که ممکن است شاگردان در جمعآوری آن نقش داشتهاند.
📌کتاب «أمالى» همچنین با نامهای دیگری چون «غُرر الفوائد و دُرر القلائد» و «مجالس التأویلات» نیز شناخته میشود. سید مرتضی این مجالس را در سفرهای خود به حجاز و در خانهاش بر شاگردانش املا کرده است. آخرین املا در ۲۸ جمادی الأول سال ۴۱۳ هجری قمری انجام شده است.
💠تنوع موضوعات و فصول مختلف این کتاب، آن را به نوعی دایرةالمعارف تبدیل کرده که نه تنها خواننده را خسته نمیکند، بلکه بر شوق و ذوق او میافزاید. همچنین، ابوالفتح کراجکی، یکی از شاگردان سید مرتضی، گزیدهای از این اثر را تحت عنوان «المراشد» تدوین کرده است.
#امالی
#سید_مرتضی
🔻کانال کشکول مطالب طلبگی 🔻↙️
◽@KASHKUL_MT ◽