eitaa logo
کانون همسران طلاب مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
42 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
2هزار ویدیو
416 فایل
{{ بِـسْـــمِ الله الـرَّحْـمَٰـنِ الـرَّحِـیــم }} کانون وابسته به واحد فرهنگی-تبلیغی مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد بوده و زیر نظر آن فعالیت می کند. {{ اَللَّهُمَّ‌ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجْ }} آیدی ادمین کانال)): 🆔 @Z535774
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوره انعام آیه: 4⃣1⃣1⃣ ☑️کانون همسران طلاب مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد 🆔 @Kanoon99HT 🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
💐 امام علی(علیه‌السلام): ذِكرُنا أهلَ البَيتِ شِفاءٌ مِنَ العِلَلِ وَ الأَسقامِ و وَسواسِ الرَّيبِ 💐 ياد ما اهل‌بيت(ع) شفابخش بيماري‌ها و ناخوشي‌ها و درمانگر وسوسه شكّ است. 📚 خصال، ج ۲، ص ۶۲۵ 🌤«اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج»🌤 ☑️کانون همسران طلاب مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد 🆔 @Kanoon99HT 🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
ولایت مداری یعنی برای پایداری نظام اسلامی از جان شیرین بگذری ولی از حمایت ولی فقیه نگذری یعنی بشوی ( آرمان عزیز ما) یعنی تا آنجا پای ولی فقیه زمانت بمانی که رهبرت زائر قبرت شود خوش به سعادتت آرمان عزیز...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 شیرینی راحت و خیلی خوشمزه🤤 موادلازم سیب. دو تا متوسط گردو خرد شده. ۱/۴ پیمانه(۴ تا ۵ عدد) شکر. ۱/۴ پ (۵۰گرم) آبلیمو. ۱ ق چ نشاسته ذرت. نصف ق غ(۶گرم) پودر دارچین. ۱ ق چ آب. ۱/۴ پ(۵۰گرم) کره. ۱ ق غ(۲۰گرم) خمیرهزارلا. یک بسته رومال : یک عدد تخم مرغ کامل + مقداری وانیل دمای پخت. ۲۰۰درجه مدت زمان پخت. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آب 2 و 1/2 پیمانه شکر 2 تا 3 پیمانه(من 2 پیمانه ریختم) گلاب 1/2 پیمانه زعفران آبکرده به میزان لازم آرد سه صفر قنادی 125 گرم (1 پیمانه) آرد برنج نرم و مرغوب 125 گرم(کمی بیشتر از 3/4 پیمانه) آرد نخودچی 125 گرم(1 پیمانه سر پُر) روغن 1 پیمانه ◀میتونید از 1 پیمانه روغن مایع استفاده کنید یا مثل من نصف پیمانه مخلوط کره نرم و روغن جامد و نصف پیمانه روغن مایع بریزید) ◀حتما روغن رو به تدریج اضافه کنید تا حلوا چرب نشه چون بسته به جنس آرد ممکنه همه روغن استفاده نشه 😇مراحلو در فیلم کامل توضیح دادم 🌹آرد سه صفر رو روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه تفت میدیم که در این مدت بوی خامی آرد از بین میره و عطر خوش آرد بلند میشه 🌹بعد آرد برنج رو به آرد سه صفر اضافه و 15 دقیقه دیگه تفت میدیم 🌹در انتها آرد نخودچی رو اضافه و 10 تا 15 دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه میدیم در نظر داشته باشید که آرد نخودچی سریع میسوزه باید آرد رو مدام هم بزنید 🌹حتما کل شربت رو در 3 مرحله اضافه کنید و هر قسمت رو که اضافه کردید خوب هم بزنید تا جذب آرد و روغن بشه و بعد قسمت بعدی شربت رو بریزید 🌹بعد از اضافه کردن کل شربت ، حلوا شل هست که طبیعیه به هم زدن حلوا روی حرارت ملایم ادامه بدید تا در نهایت حلوا جمع بشه 🌹وقتی حلوا جمع شد گاهی تابه رو تکون بدید وقتی حلوا با گهواره کردن در تابه به صورت بقچه در اومد یعنی حلوا آماده ست😋 😍👌حلوا فوق العاده لطیفه و کشدار و خوش طعمه