📚#معرفی_کتاب
🌟مشاهیرخندان🌟
✍به قلم:حمیدعبداللهیان
📝ناشر:نشرمبتکران
💠رده سنی:نوجوان،کودک
📚📓📚📓📚📓📚📓
فوق العاده جذاب و مفید👌😍🤗همراه با تصاویر طنزگونه😁🤩
📚💠📚💠📚💠📚💠📚
✨ نگاهی طنز آمیز به زندگی دانشمندان ایران،تخیل و ابتکار، اراده و پشتکار✨
📣 این دوره شامل زندگینامه
فردوسی
رازی
ابوعلی سینا
ابوریحان بیرونی
می باشد.
به نام خداوند جانآفرین! سلام دوستان! من را که فراموش نکردهاید؟😉
نامی هستم و هنوز هم از کتاب بیزارم. زنده باد هر بچهای که از کتاب متنفر است!😂
کتابها خستهکننده، کهنه و قدیمی و پر از بدآموزی هستند.😅
🔸از شما چه پنهان، آقای مدبر، معلم علوم مدرسهی «پیش به سوی آینده» (مدرسهی خودمان را میگویم)، مدام از «نابغههای ما» و «افتخارات گذشته» حرف میزند و هی آنها را توی سر ما میزند، از ابن سینا و خوارزمی گرفته تا بیرونی و رازی و هزارتای دیگر. از بس شنیدم که ما باید از این بزرگان «بیاموزیم» و «بطالت» نباشیم و «همت بلند» کنیم و از این حرفها، که کلافه شدم و آستینها را بالا زدم تا دربارهی زندگی مشاهیر خسته کننده، چیزهایی پیدا کنم. کار خیلی سختی بود؛ چون این بار باید توی کتابها سرک میکشیدم؛ ولی ارزشش را داشت. باید تکلیفم را با «مفاخر این مرز و بوم!» روشن میکردم. نتیجهی کار اصلا هم خوب نبود. این کتاب را بخوانید و بفهمید!
📚 @ketab_Et
#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
🌟«اتاقی است که در بافت معماری ما به نام «هال» مصطلح شده است. مساحت اندک، سقف کوتاه و درهایی که اینسو و آنسوی این اتاقِ مرکزی تعبیه شده است، میتوانست فضایی کاملاً خفقانآور به وجود آورد، ولی سلیقهٔ توأم با عشق که در حفاظت گیاهان رنگارنگ و تزیینات سادهٔ اتاق به کار رفته، نهتنها بر خفقان تحمیلی معماری فایق آمده، بلکه از حضور عاشقانهٔ یک زن در این خانه، حکایتی صریح بر زبان دارد. گرماگرم یک روز تابستانی است و در اتاق هیچکس نیست، صدای خندهها، دویدنها و هو کردنهای شیطنتآمیز بچههای کوچه و احتمالاً ضجههای مددجویانهٔ علی از تنها پنجرهای که به کوچه باز شده است، شنیده میشود.
🔸سرانجام علی از دست بچهها میگریزد، به خانه پناه میآورد و در پلههای طبقات زیرین ساختمان، صدای پای علی در دویدنی سراسیمه، شیون یک کودک در برخوردی غیرمترقبه و در نهایت ورود علی به خانه. علی گوژپشت است و گویی سرش پایینتر از قوز کمر، روی سینهاش قرار گرفته است. اعضای بدقوارهٔ بدن و اسباب نامنظم صورتش به او هیبتی بخشیده است که ترس این کودک یا هر کودک دیگری را توجیه میکند. علی خسته و وحشتزده ایستاده است که در تداوم شیونهای کودک، هجوم کسی را به خانه احساس میکند.
📚 @ketab_Et
📣#خبر
🔰یک پژوهشگر ادبی:
📚سعدی از رندی هیچ کم نگذاشته است
🔸قدمعلی سرامی، استاد دانشگاه، نویسنده، شاعر و پژوهشگرایرانی در حوزه زبان و ادبیات فارسی گفت: سعدی از رندی در آثارش هیچ کم نگذاشته و تمام زندگیاش را دو پهلو جلو برده است؛ در عین حال که درباری بوده، مردمدوست هم بوده و مردم هم او را دوست داشتهاند.
📚 @ketab_Et
💠#معرفی_نویسندگان_مرد_ایرانی
🌟عباس قدیرمحسنی🌟
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📣
🌟 زادهٔ ۱۶ بهمن ۱۳۵۱ در تهران، نویسنده و طنزپرداز ایرانی است. بیشتر آثار او در حوزه کودک و نوجوان است و علاوه بر آن در مطبوعات ایران نیز فعالیت دارد.عباس قدیرمحسنی کار خود را با همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد و در کنار آن به نوشتن داستان و مقاله برای مجلات و روزنامههای ایران روی آورد. در این مدت عمدهی آثار او در مجلات کودک و نوجوان از جمله کیهان بچهها، سلام بچهها، پوپک و بچهها گلآقا، و با نام مستعار باباقدیر منتشر میشد. در این مدت انتشار آثار فانتزی کودکان و داستانهای واقعگرایانه برای نوجوانان بخش عمدهای از نوشتههای قدیرمحسنی را تشکیل میدادند.
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚
📚آثار:
📝کوتوله خان
📓دزد یک چشم
📝کرمالویی
📓یک ادم،یک دماغ
📚 @ketab_Et
🦋نیایش صبحگاهی
سپاس می گویم خدای خوبم را که زندگیم خوب است..
سازم کوک….
صبحم قشنگ است و شبم ارام….
قلبی شکر گزار دارم و پر از عشق….
و یک عالمه دوست با دنیایی مهر…
همین دوستانی را که دلشان دریا و مهرشان پاینده ست…
دلم می خواهد بدانند که دوستشان دارم….
خدایا شکر که دارمشان….
خوشبختی یعنی همین… به همین سادگی!
خدایا خودت نگهدار شان باش!
🌺سلام صبحتان زیبا،فرجامتان نیک🌺
📚 @ketab_Et
📚#معرفی_کتاب
🌟 نرگس در خانه مادر بزرگ🌟
✍به قلم:مونا بدیعی جوان
📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟
🌟استفاده از قصه و داستان یکی از روش های آموزش مهارت های زندگی به کودکان است. اگر داستان ها در محیط خانواده اتفاق بیفتند برای کودکان لذت بخش تر خواهد بود و کودکان احساس آرامش بیشتری می کنند.
📚کتاب نرگس در خانه مادربزرگ نوشته مونا جوان و با تصویرگری جذاب ساره محمد پور شامل داستان های جالب و آموزنده ای برای گروه سنی کودکان است. کتاب درباره دختری به نام نرگس است که مادرش قرار است برای او برادری به دنیا بیاورد، نرگس به خانه مادربزرگش در روستا می رود تا مادرش از بیمارستان مرخص شود. در مدتی که نرگس در خانه مادربزرگ است ماجراهایی برای نرگس اتفاق می افتد که باعث می شود نرگس به کمک مادربزرگش چیزهای زیادی را یاد بگیرد .
داستان های این کتاب مفاهیمی مثل مسئولیت پذیری، برخورد با مهمان، دوست یابی ، بد غذا نبودن و آداب زیارت، کمک به دیگران و پذیرش نوزاد جدید را به کودکان می آموزد.
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚
💠برای دسترسی به کتاب اینجارا کلیک کنید👇
🌟https://ketabejamkaran.ir/116323🌟
📚 @ketab_Et
📣#خبر
🔰یک نویسنده و منتقد ادبی مطرح کرد؛
💠داستان، مادر هنرهاست/ ضرورت تعیین استانداردی شاخص برای مدرسان داستاننویسی
🔸احسان عباسلو، نویسنده و منتقد ادبی گفت: معلمی یک فن و تکنیک است که مدرس بداند این مواد و منبع آموزشی را چگونه تدریس کند.یعنی نیاز به یک استانداردی برای مدرس داریم که خلا ان احساس میشود و متاسفانه اراده ای برای تدوین این استانداردها نیست.
🔸سرویس ادبیات خبرگزاری ایران (ایبنا): مدتی است تعداد کارگاههای داستاننویسی بیشتر شده که با هدف تقویت و پرورش داستاننویسی توسط افراد و نهادهای مختلف تشکیل میشود و بسیاری گمان میکنند با گذراندن این کارگاهها نویسنده خواهند شد درحالی که نویسنده شدن نیاز به طی مسیر و داشتن اِلمانهایی دارد که از مهمترین آنها تعیین و تأیید استاندارهای لازم برای مدرسان و تهیه مواد و منابع لازم برای این دورههاست.
📚 @ketab_Et
2_144200951340104380.pdf
30.53M