#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
📓در دانشگاه زندگی، انقدر یک درس را تکرار خواهی کرد، تا کاملاً در آن درس آگاه شوی،
📓خام وارد میشوی و پخته خارج،
📝اگر خام ماندی، انقدر دانشگاه را تکرار خواهی کرد تا کاملاً پخته گردی،
📓هرگز کسی خام، چرخه تولد و مرگ را ترک نخواهد کرد
📝تنها یک پخته رها میگردد
📓خواستههایی که داری، اگر برای زیادهخواهی و ارضای نفس است، و برای این است که در مقایسه افتادی و میخواهی به جایی برسی که الان راضی نیستی،
📝تمامش درد است و عذاب، که اغلب، خواسته بر این محور میچرخد
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
📚این جا،اکنون،این
🖋علی زند
📚 @ketab_Et
📣#خبر
🔰دبیر رویداد ایدهپردازی خبر داد:
شورای مشورتی مردمی نمایشگاه کتاب تهران تشکیل شد/معرفی خلاقانهترین ایدههای تحولی
🔸دبیر رویداد ایدهپردازی «نمایشگاه دوستداشتنی من» گفت، نخستین جلسه «شورای مشورتی مردمی نمایشگاه کتاب تهران» در آیین اختتامیه رویداد ایدهپردازی «نمایشگاه دوستداشتنی من» برگزار خواهد شد.
📚 @ketab_Et
💠#معرفی_نویسندگان_مرد_ایرانی
🌟داریوش آشوری🌟
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚
🌟داریوش آشوری (زاده ۱۱ مرداد ۱۳۱۷ تهران) نویسنده، اندیشمند، زبان شناس و مترجم ایرانی است. کار او در علوم سیاسی، جامعه شناسی، سخن سنجی، فلسفه و زبان شناسی است.شوری دانش آموختهٔ دبیرستان های البرز و دارالفنون است. در دوران نوجوانی با مطالعهٔ نشریات حزب توده به آن مکتب گرایش پیدا کرد، و پس از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ مدتی عضو سازمان جوانان حزب توده بود. پس از چندی در سال ۱۳۳۶ به حزب زحمتکشان ملت ایران (نیروی سوم) پیوست. آشوری در سال ۱۳۳۷ از دارالفنون دانش آموخته و وارد دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه تهران شد و لیسانس اقتصاد خود را در سال ۱۳۴۲ گرفت. در همان سال در دورهٔ دکتری اقتصاد در همان دانشکده پذیرفته شد ولی آن را نیمه کاره رها کرد. کار تألیف کتاب، ترجمه، و نوشتن مقالات را از همین دوران شروع کرد. نخستین کتاب او، به نام فرهنگ سیاسی، در روزگار دانشجویی از او منتشر شد که هنوز هم، با نام دانشنامهٔ سیاسی، در ایران در زمینهٔ علوم سیاسی کتاب مرجع است و تاکنون بیش از سی چاپ از آن منتشر شده است. در همان دوران آشوری در موسسهٔ انتشارات فرانکلین به عنوان ویراستار در دائرةالمعارف فارسی و سپس در بخش انتشارات به کار مشغول بوده است.
📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚
🌟آثار:
📝عرفان و رندی درشعر حافظ
📓شهریار
📝زبان باز
📓فرهنگ علوم انسانی
📝غروب بتها
📓تبارشناسی اخلاق
📝آرمان شهر
📓مکبث
📝فراسوی نیک وبد
📓شعر و اندیشه
📝ما ومدرنیت
📚 @ketab_Et
صبح بوی زندگی🍎🍂
بوی راستگویی
بوی دوست داشتن🍎🍂
وبوی عشق ومهربانے مےدهد
الهی :
زندگیتون مثل صبح🍎🍂
پراز عطر خوش مهربانی باشد
روز خوبی داشته باشین🍎🍂
📚 @ketab_Et
📚#معرفی_کتاب
🌟کتاب له و علیه ویرایش🌟
✍به قلم:سایه اقتصادینیا
📝ناشر:گروه انتشاراتی ققنوس
💠🌟💠🌟💠🌟💠🌟💠🌟
📚له و علیه ویرایش مجموعهای از یادداشتها و مقالههای سایه اقتصادینیا دربارۀ ویرایش است. او قبلاً این مقالهها و یادداشتها را در نشریهها، کانال تلگرامی یا صفحۀ فیسبوک خود منتشر کرده بود. نویسنده کتاب را در سه فصل تنظیم کرده است: یک، له و علیه ویرایش؛ دو، نکتهها؛ سه، پرترهها.
🌟اقتصادینیا در فصل نخست، به موضوع بسیار مهم آسیبشناسیِ ویرایش در ایران معاصر پرداخته و مشکلات و مسائلی را که به دلیل کماهمیت و فراگیرشدن این مهارت پدیدار شده، تبیین کرده است. قالب نوشتههای این فصل را میتوانیم جستار نام نهیم. در این نوشتهها خاطرات، تجربهها، شنیدهها، دریافتها و آموختههای نویسنده به هم آمیختهاند. در اولین جستار این فصل، ویرایش و روشنفکری، نویسنده تاریخچۀ ویرایش در ایران را میکاود تا نسبت ویرایش با روشنفکری را دریابد.
💠🌟💠🌟💠🌟💠🌟💠🌟
📚 @ketab_Et
#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
📓پس از تکهپاره شدن فرانکلین، میراث ارزشمندش در چند مؤسسهٔ دیگر پراکنده شد. ابتدا به سازمان انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی تغییر نام داد و وظیفهٔ چاپ کتب درسی را بر عهده گرفت، و سرانجام در سال ۱۳۷۲ با شرکت انتشارات علمی و فرهنگی (جانشین بنگاه ترجمه و نشر کتاب) ادغام شد. بنابراین، از دل دو مؤسسهٔ انتشاراتی مهم عصر محمدرضاشاه، یعنی بنگاه ترجمه و نشر کتاب و فرانکلین، انتشارات علمی و فرهنگی زاده شد.
📝اما اصل کار میراث تجربی فرانکلین بود که، با پراکنده شدن حاملان آن در گوشه و کنار دنیا یا در سازمانهای مختلف، با خطر فراموشی و نابودی مواجه بود. بالاخره، پس از چند سال، دستکم بخشی از این میراث تجربی جمع آمد و از نو متمرکز شد. مرکز نشر دانشگاهی، که در سال ۱۳۵۹ و بر طبق مصوبهٔ ستاد انقلاب فرهنگی تأسیس شده بود، از نیمهٔ دوم دههٔ شصت شمسی به اصلیترین و معتبرترین نهاد کار ویرایش بدل شد و، علاوه بر تمرکز بر مسائل نظری مربوط به ویرایش و آمادهسازی کتاب در مقالات مندرج در مجلهٔ نشر دانش و برگزاری سمینارها و چاپ کتابهایی در این زمینه، در آموزش ویرایش هم مبتکرانه عمل کرد و توانست با برگزاری دورههای تخصصی ویرایش و ترجمه، حتیالمقدور، میراث ویراستاران نسل اول فرانکلین را پیش از نابودی به نسل بعدی انتقال دهد.
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
📚له و علیه ویرایش
🖋سایه اقتصادی نیا
📚 @ketab_Et
📣#خبر
🔰نویسنده کتاب «آسمانشناس» عنوان کرد؛
💠حسن آبشناسان؛ شیر صحرا بود
🔸مشهود گودرزینژاد نویسنده کتاب «آسمانشناس» گفت: شهید آبشناسان نامهای به صدام مینویسد و به او میگوید که اگر نظامی هستی و دل و جرأت جنگ داری خودت به میدان بیا و بمب و موشک بر سر مردم نریز. صدام، ژنرال عبدالحمید قادر را در دشت عباس به مصاف حسن آبشناسان میفرستد که در این عملیات شهید آبشناسان این ژنرال را دستگیر میکند و از آن زمان به ایشان لقب شیر صحرا میدهند.
📚 @ketab_Et
ابوطالب بزرگ مکه .pdf
1.51M
📓🎙کتاب صوتی خداحافظ_سالار
"خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهیدحاج حسین همدانی"🎙📓
🌟تهیه شده در ایران صدا
گردآورنده حمید حسام
گوینده : سودابه آقاجانیان🌟
🎙📚🎙📚🎙📚🎙📚🎙📚
📚#معرفی_کتاب
📓«خداحافظ سالار» خاطرات پروانه چراغنوروزی؛ همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی قافله سالار مدافعان حرم ، به قلم حمید حسام است.
🎙شروع داستان از سال ۱۳۹۰ است که شهید همدانی خانواده خود را در اوج بحران سوریه و سقوط دمشق، آگاهانه به آن شهر میبرد. بعد از بازگشت به ایران زمانی که سوریه امن و بحران سقوط دمشق کم میشود، خانم چراغنوروزی شروع به نوشتن خاطرات کودکی خود میکند و داستان به دهه ۴۰ برمیگردد.
📚زندگی شهید همدانی پر بود از حادثه، مجروحیت، گمنامی و کارهای بزرگی که ناشناخته ماندهاست. بخشی از کتاب به خاطرات و نقش شهید همدانی در تاسیس سه لشکر سپاه در سالهای دفاع مقدس و ماموریتهای متعدد از جمله حضور وی در آفریقا و در نهایت دفاع از حرم اهل بیت(ع) در سوریه میپردازد. همه اینها در کنار شنیدنیهای قصهی حرم و مقابله با تکفیریها در این کتاب جمع شدهاست.
📚 @ketab_Et