📚#معرفی_کتاب
🌟فرار از جزیره🌟
✍به قلم:دن گماین هارت
🖋مترجم:مرجان حمیدی
📝ناشر:انتشارات پرتقال
📓📚📓📚📓📚📓📚📓📚
📚رمانی سراسر هیجان و ماجراجویی نفس گیر
ترس و وحشت ،فراز و فرود
پر از روح امید و تلاش
🌟جاناتان گریزبی جدیدترین پسریست که وارد کانون اصلاح پسران اسلبهج شده است؛ ساختمانی بزرگ و بدهیبت با سنگهای خاکستری که لبههای تیز دارد و در دل یک اقیانوس است. تاریک... نمور... و مخوف.
📚چون جاناتان در گذشته مرتکب جرم وحشتناکی شده و هر مجازاتی را که برایش تعیین شده باشد، میپذیرد.
🌟همانطور که کمکم دارد به شرایط سخت این مکان جدید عادت میکند، اتفاقی عجیب باعث میشود پسرها بدون حضور بزرگترها در ندامتگاه تنها شوند. حالا بچهها میبینند که آزادند و کل جزیره در اختیار خودشان است.
📚 اما این آزادی خطرات غیرمنتظرهای را به همراه دارد.
اگر جاناتان نتواند دوستان جدیدش را رهبری کند، آنوقت همهی پسرها محکوم خواهند شد، محکوم به..
🌟«فرار از جزیره» داستان یک ماجراجویی پر از هیجان است که شجاعت 16 پسر نوجوان را نشان میدهد، پسرهایی که شاید در گذشته اشتباهاتی داشتهاند، اما هنوز پر از امید هستند و برای آزادیشان میجنگندند.
📚 @ketab_Et
#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
📓«آنچه در فصل قبل پیرامون خاستگاه و رویکرد نمادین نمایشهای سنّتی در هند، چین و ژاپن بیان شد و به بنیادهای آیینی نمایش در قلمرو وسیعتری از حوزههای فرهنگی مشرقزمین از ایران و آسیای میانه تا آسیای جنوب شرقی قابلتسرّی است، گواه آن است که سنّت آیینی نمایشهای شرقی، درواقع بازتاب نمایشیِ همان مبانی معرفتی و هستیشناختی جانانگار و اساطیری است که مضامین آن در سیر تاریخیِ تحوّل جوامع، رنگ دینی به خود گرفتهاند. پیوند نمایشهای فوق با متون روایی و داستانی با درونمایهٔ دینی و بیان رمزی، گویای آن است که این سنّت نمایشی با اتکا بر تجربیات دیرپای جوامع در اجرای آداب و آیینها، تلاشی است ریشهدار برای بسط اندیشه و بیان نمادین مضامین معرفتیِ مشرقزمین ازطریق تبدیل زبان مکتوب آن متون به زبان نمایشی. این تجربه میتواند در تحلیل راهکارهای نمایشیسازی متون عرفانی و رمزی ادبیات فارسی که ازنظر هستیشناسی و ساختار روایی، دارای بنیانهایی مشترک با متون رمزی سایر تمدّنهای شرقیاند، به ما یاری رساند.
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
📚نمایش معنا
🖋مجید آقایی
📚 @ketab_Et
📣#خبر
🔰معرفی کتاب؛
💠«ماه در چاه»؛ روایتی از تولد تا شهادت امام علی (ع) برای نوجوانان
🔸کتاب نوجوان «ماه در چاه» به قلم شهرام شفیعی داستان تولد تا شهادت امام علی (ع) را برای نوجوانان روایت میکند.
🌟مرودی برآنچه دراین کتاب می خوانید:
ibna.ir/x6kTv
📚 @ketab_Et
2_144211946724251386.pdf
2.65M
📚#معرفی_کتاب
🌟فرهنگ تصویری برای نینیها (مجموعه کتاب کوچولو)🌟
✍به قلم:وحید مهمان نواز
💠📚💠📚💠📚💠📚💠📚
🌟هر رده سنیای، یه جور کتاب میطلبه. در کتابهای رده سنی زیر ۶ سال، رنگ و تصویر حرف اول رو میزنه.
📚فرهنگ تصویری نینیها یه مجموعه سهجلدی فوقالعاده باکیفیت و چشمنوازه که برای واژهآموزی به خردسالان عاااالیه! 😍😍
🌟این مجموعه واژهها رو هم به زبان فارسی و هم به زبان انگلیسی به کوچولوها آموزش میده.
📚اگر به دنبال کتاب واژهآموز برای فرزند ۱ تا ۳ ساله خود هستین یا میخواین فرزند ۴ تا ۶ سالهتون رو با کلمات ساده زبان انگلیسی آشنا کنین، این مجموعه رو خیلییی بهتون پیشنهاد میدم. 😉👌
💠📚💠📚💠📚💠📚💠📚
🛍برای آشنایی با کتاب و دیدن صفحات داخل کتاب رو این لینک بزنین👇
https://zaya.io/k13v5
💠دسترسی به مشاوره و سفارش👇
👤@Amooketabi_admin
📚 @ketab_Et
#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
«و اما خانوادۀ کاظم که پشتِسر پلیس و اورژانس بودند پیاده شدند و بهسوی جلو راه افتادند. نمیدانستند چه شده تااینکه نگاهشان به چند نفر افتاد. در آنبین نگاهشان به خودرو کاظم نیز افتاد. مریم و کامران بهسرعت بهسوی جلو میدویدند و مادر هم آرام درحالیکه خداخدا میکرد پشتِسرشان روان بود. هر سه میخواستند زودتر از حال پدر اطلاع پیدا کنند. کامران و مریم که به آن افراد رسیدند یکییکی نگاه میکردند تا پدرشان را پیدا کنند. پدر نفر آخر و پشت به آنها ایستاده بود و با یکی از مأموران پلیس صحبت میکرد. کامران و مریم باهم به نفر آخر رسیدند. لباس پدر کثیف و پارهپاره و موهایش بههمریخته بود، بههمینخاطر هنوز شک داشتند او پدرشان باشد. کامران دستش را روی شانۀ پدر گذاشت، پدر برگشت و آنها را دید. چنان یکدیگر را در آغوش گرفتند که انگار چند سال بود نه پدر فرزندانش را دیده بود و نه آنها پدر را. هر سه باهم اشک میریختند. مریم سر و صورت پدر را دست میکشید و مدام صورتش را میبوسید. کامران هم سرش را روی شانۀ پدر گذاشته بود و از جایش تکان نمیخورد. مادر که پشتِسر آنها بود تا صحنۀ بغل کردن پدر و فرزندانش را دید و از صحت و سلامتی همسرش مطمئن شد چهارزانو روی برفها نشست و دو دستش را جلوِ صورتش گرفت و اشک میریخت. کاظم از دور همسرش را دید و با قدمهای تند بهسویش رفت. بوسهای روی سر همسرش زد و روبهرویش نشست و دستانش را گرفت.
📝📓📝📓📝📓📝📓📝📓
📚سردگرم
🖋سید علی رضازاده
📚 @ketab_Et
📝#چگونه_نویسنده_شویم
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚📝
🔑کلید سیزدهم:
🌟تیتر بازی🌟
📝تیتر یا عنوان تأثیر بسیاری روی موفقیت یک متن دارد؛ میتوان گفت بخش زیادی از مسئولیت جلب توجه خواننده به عهدۀ عنوان است. گاهی یک تیتر نامناسب و بیرمق ممکن است منجر به دفن نوشتهای ارزشمند شود.
📚سرمایه گذاری روی مهارت تیترنویسی یکی از هوشمندانهترین تصمیمهای یک نویسنده و تولیدکننده حرفهای محتوا حرفهای است.
📝حتی عناوین خوب و خلاقانه میتواند در ایدهیابی به شما کمک کند:
📚دوست دارید کتاب بنویسید و ایده ندارید؟
📝از عنوان شروع کنید.
📚یک عالمه عنوان بنویسید تا در نهایت یکی را انتخاب کنید. بعضی عناوین انگیزه و اشتیاق شما برای نوشتن یک کتاب را چند برابر میکنند.
📝میخواهید محتوا تولید کنید؟
📚یک دفترچه را به تیترهای مختلف اختصاص بدهید و پیش از هر کاری تیتر مطالبی که دوست دارید بنویسید را یادداشت کنید.
📝شاید در ابتدا هیچ ایدهای برای نوشتن دربارۀ تیترهایتان نداشته باشید. اما نگران نباشید. با نوشتن عناوین به ناخودآگاه خودتان فرمان میدهید تا برای دکمهای که پیدا کردهاید کت بدوزد.
📝📚📝📚📝📝📚📝📚📝
🖋شاهین کلانتری
📚 @ketab_Et
💠#معرفی_نویسندگان_مرد_ایرانی
🌟مجید محبوبی🌟
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚
مجید محبوبی در دوازدهمین روز اسفند سال 1352 در روستای قره گل شهرستان ملکان به دنیا آمد. دوران کودکی و نوجوانی اش را در روستا گذراند. بعد از اتمام دوره راهنمایی و تحصیل یک ساله در دبیرستان بوعلی سینا شهرستان میاندوآب، سال 1369 وارد حوزه علمیهولیعصر(عج) تبریز شد. در تبریز به کلاسهای قصه خوانی استاد عبدالمجید نجفی راه یافت و به آموزش اصول قصه نویسی پرداخت. آشنایی با شعرای موفق و مطرحی چون آقایان جلال محمدی، سید قاسم ناظمی، محمدرضا لوایی، اسحاق راهب و همچنین نویسنده ادبیات مقاومت جناب داوود امیریان، اشتیاق او به نویسندگی را مضاعف کرد. محبوبی در کنار تحصیلات حوزوی، به طور چشمگیری به مطالعه آثار بزرگان داستان نویسی همت گمارد که در این میان انس و الفت او با کتابهای مرحوم جلال آل احمد بیشتر بود. آشنایی محبوبی با مجله «سوره نوجوانان»، علاقه او به ادبیات بزرگسال را کاهش داد. او در این مقطع همه هم و غمش را به این مجله معطوف کرد و اگرچه نوشته های او در آن زمان مناسب چاپ در آن مجله تشخیص داده نشد؛ ولی چندی بعد با چاپ اولین قصه اش در مجله «سلام بچه ها»، که تشویقهای مداوم استاد مظفر سالاری را به همراه داشت، وارد وادی ادبیات کودک و نوجوان شد.
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚
🌟آثار:
📝المثنی
📓هم چراغه هم بخاری
📝سفر به حوالی عشق
📓پل چغاتو
📝مسافران جاده های سرد
📓گنجشک تشنه
📝بازی و باغ سیب
📓دوست خوب آسیاب
📝چشم چشم خیابان
📓بیب بیب برو کنار
📝رفیق خوب ابر
📓حالا چیکار کنم
📝چقدر سرده
📓عمو سعید بنا
📝چقدر حیف شد
📚 @ketab_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا