📚#معرفی_کتاب
🌟#ربات_پرنده_را_دوست_دارم🌟
✍به قلم:علی آرمین
🖌 تصویرگر:سمیه_رحمتی_خواه
📚کتاب «ربات پرنده را دوست دارم» جلد دوم و در ادامه جلد اول «پرواز با پاراموتور را دوست دارم» از دریچه دید یک نوجوان به خود، محیط پیرامون و اتفاقات مشکلاتی که طی این مسیر برایش به وجود می آید، روایت شده است و با شرح قصه ای ماجراجویانه،پرفراز و فرود،سرگرم کننده و درعین حال آموزنده و قابل تامل، مخاطب را به اندیشه و تفکر وا میدارد!
این کتاب، ماجرای یک نوجوانِ بااستعداد و باپشتکار به نام عباس را روایت می کند که باهدف محقق کردن ایده ساخت یک پاراموتور بزرگ که تصویرش راپدربزرگش کشیده بود، ازقم راهیِ تهران میشود. چراکه معتقد است آنجامسیر پیشرفت وترقی هموارتر است.
این کتاب ارزشمند وپندآموز، علاوه بر قصه پرتلاطم و پرمکاشفه اش به مخاطب تلنگر میزند که هرکس در کاری خوب است و اگردر جای درست خود قراربگیرد میتواند بی شک اتفاقات خوبی را برای خود و دیگران رقم زده بزند. حسد وکینه ورزی، قلب ماسیاه و روح مارا کدر و مشوش میکند و حتی میتواند مانع از دستیابی به جایگاه حقیقی و اصلی ما که گویی برای آن ساخته شده ایم ،بشود.
کتاب ربات پرنده را دوست دارم به قلم شیوا و دغدغهمندانه علی آرمین، تصویرگری سمیه رحمتی خواه و رمانی مناسب برای مخاطب نوجوان می باشد.
📚 برای دسترسی به کتاب کلیک کنید👇
🛒🌟https://ketabejamkaran.ir/140827🌟
📚 @ketab_Et
#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
«با یک جفت چشم درشت قهوهای و موهای ضخیمِ سیاهِ فرفری به دنیا آمدم. والدینم تقریباً تنها مهاجران محلهمان در فرانکفورت بودند و من گهگاه کنجکاوی هممحلهایها را برمیانگیختم. چهرهٔ عجیب و غریبی داشتم و چون شبیه آلمانیها نبودم، توجه همه را جلب میکردم. حتی در پارک، پدر و مادرها، بچههای خودشان را رها میکردند و شروع میکردند به تماشای من. اما سربازان آمریکایی که به همراه خانوادههایشان در فرانکفورت، در نزدیکی کلتنبرگاشتراسه ساکن بودند، صمیمانه با ما رفتار میکردند.
خانمی که من او را مادربزرگ آلمانی صدا میکردم، آنتیه ارت، بعدها به من گفت: «تو با تمام بچهها فرق داشتی، وقتی خلبازی در میآوردی و نق میزدی و اوقاتت تلخ میشد، همه عاشق این صورت بانمک و جذابت میشدند.»
📚به من گفتند تنها بیا
🖋سعادت مخنت
📚 @ketab_Et
📣#خبر
🔰با حضور اهالی ادب؛
🌟مجموعه ۳ جلدی نظامیپژوهی در تبریز رونمایی و نقد شد
🔸آذربایجان شرقی- آیین رونمایی مجموعه سه جلدی نظامی پژوهی اثر محمد خاکپور با حضور جمعی از دانشگاهیان و اهالی ادب و فرهنگ تبریز در مجموعه فرهنگی ۲۲ بهمن برگزار شد.
🔸به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در تبریز، میرجلالالدین کزازی استاد دانشگاه، ادیب و شاهنامه پژوه بنام کشور عصر دوشنبه طی تماس تلفنی در این آیین فرهنگی، اظهار داشت: این کتاب که سه گنج از پنج گنج نظامی را در بر دارد در گونه خود بی مانند و مثال زدنی است.
📚 @ketab_Et
2_144200951334152232.pdf
2.64M
📚#معرفی_کتاب
🌟مشاهیرخندان🌟
✍به قلم:حمیدعبداللهیان
📝ناشر:نشرمبتکران
💠رده سنی:نوجوان،کودک
📚📓📚📓📚📓📚📓
فوق العاده جذاب و مفید👌😍🤗همراه با تصاویر طنزگونه😁🤩
📚💠📚💠📚💠📚💠📚
✨ نگاهی طنز آمیز به زندگی دانشمندان ایران،تخیل و ابتکار، اراده و پشتکار✨
📣 این دوره شامل زندگینامه
فردوسی
رازی
ابوعلی سینا
ابوریحان بیرونی
می باشد.
به نام خداوند جانآفرین! سلام دوستان! من را که فراموش نکردهاید؟😉
نامی هستم و هنوز هم از کتاب بیزارم. زنده باد هر بچهای که از کتاب متنفر است!😂
کتابها خستهکننده، کهنه و قدیمی و پر از بدآموزی هستند.😅
🔸از شما چه پنهان، آقای مدبر، معلم علوم مدرسهی «پیش به سوی آینده» (مدرسهی خودمان را میگویم)، مدام از «نابغههای ما» و «افتخارات گذشته» حرف میزند و هی آنها را توی سر ما میزند، از ابن سینا و خوارزمی گرفته تا بیرونی و رازی و هزارتای دیگر. از بس شنیدم که ما باید از این بزرگان «بیاموزیم» و «بطالت» نباشیم و «همت بلند» کنیم و از این حرفها، که کلافه شدم و آستینها را بالا زدم تا دربارهی زندگی مشاهیر خسته کننده، چیزهایی پیدا کنم. کار خیلی سختی بود؛ چون این بار باید توی کتابها سرک میکشیدم؛ ولی ارزشش را داشت. باید تکلیفم را با «مفاخر این مرز و بوم!» روشن میکردم. نتیجهی کار اصلا هم خوب نبود. این کتاب را بخوانید و بفهمید!
📚 @ketab_Et
#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
🌟«اتاقی است که در بافت معماری ما به نام «هال» مصطلح شده است. مساحت اندک، سقف کوتاه و درهایی که اینسو و آنسوی این اتاقِ مرکزی تعبیه شده است، میتوانست فضایی کاملاً خفقانآور به وجود آورد، ولی سلیقهٔ توأم با عشق که در حفاظت گیاهان رنگارنگ و تزیینات سادهٔ اتاق به کار رفته، نهتنها بر خفقان تحمیلی معماری فایق آمده، بلکه از حضور عاشقانهٔ یک زن در این خانه، حکایتی صریح بر زبان دارد. گرماگرم یک روز تابستانی است و در اتاق هیچکس نیست، صدای خندهها، دویدنها و هو کردنهای شیطنتآمیز بچههای کوچه و احتمالاً ضجههای مددجویانهٔ علی از تنها پنجرهای که به کوچه باز شده است، شنیده میشود.
🔸سرانجام علی از دست بچهها میگریزد، به خانه پناه میآورد و در پلههای طبقات زیرین ساختمان، صدای پای علی در دویدنی سراسیمه، شیون یک کودک در برخوردی غیرمترقبه و در نهایت ورود علی به خانه. علی گوژپشت است و گویی سرش پایینتر از قوز کمر، روی سینهاش قرار گرفته است. اعضای بدقوارهٔ بدن و اسباب نامنظم صورتش به او هیبتی بخشیده است که ترس این کودک یا هر کودک دیگری را توجیه میکند. علی خسته و وحشتزده ایستاده است که در تداوم شیونهای کودک، هجوم کسی را به خانه احساس میکند.
📚 @ketab_Et
📣#خبر
🔰یک پژوهشگر ادبی:
📚سعدی از رندی هیچ کم نگذاشته است
🔸قدمعلی سرامی، استاد دانشگاه، نویسنده، شاعر و پژوهشگرایرانی در حوزه زبان و ادبیات فارسی گفت: سعدی از رندی در آثارش هیچ کم نگذاشته و تمام زندگیاش را دو پهلو جلو برده است؛ در عین حال که درباری بوده، مردمدوست هم بوده و مردم هم او را دوست داشتهاند.
📚 @ketab_Et
💠#معرفی_نویسندگان_مرد_ایرانی
🌟عباس قدیرمحسنی🌟
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📣
🌟 زادهٔ ۱۶ بهمن ۱۳۵۱ در تهران، نویسنده و طنزپرداز ایرانی است. بیشتر آثار او در حوزه کودک و نوجوان است و علاوه بر آن در مطبوعات ایران نیز فعالیت دارد.عباس قدیرمحسنی کار خود را با همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد و در کنار آن به نوشتن داستان و مقاله برای مجلات و روزنامههای ایران روی آورد. در این مدت عمدهی آثار او در مجلات کودک و نوجوان از جمله کیهان بچهها، سلام بچهها، پوپک و بچهها گلآقا، و با نام مستعار باباقدیر منتشر میشد. در این مدت انتشار آثار فانتزی کودکان و داستانهای واقعگرایانه برای نوجوانان بخش عمدهای از نوشتههای قدیرمحسنی را تشکیل میدادند.
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚
📚آثار:
📝کوتوله خان
📓دزد یک چشم
📝کرمالویی
📓یک ادم،یک دماغ
📚 @ketab_Et