هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جاری بلا گرفته م از هر انگشتش یه #هنر میباره😒
دیشب رفته بودیم خونشون این #دسر خوشمزه رو درست کرده بود🙁
شوهرمم همش بهم تیکه مینداخت و از #دسرش تعریف میکرد😏
از جاریم پرسیدم که از کجا یاد گرفته آدرس این #کانالو داد گفت برو اینجا یاد بگیر تا #شوهرت سرت #هوو نیاورده🤭🤯
https://eitaa.com/joinchat/3377266994C115482499b
بسوزه پدر #حسادت که آدمو مجبور به انجام چه #کارایی که نمیکنه🙁😢
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
بلدنیستـــــی موهاتوببافی😞... خط چــشم بکشــــی🙈...بیااینجا یادت بدم دلبــــر 😁😍
#آموزش👇😉
بافت افریقایی🧜♀
بافت فرانسوی😻
بافت ابشاری🧞♀
بافت تیغ ماهی👧
دیزاین وطراحی ناخن💅
کشیدن خط چشم گرافیکی👁
میکاپ و شینیون💄ترفندای ارایشی
https://eitaa.com/joinchat/3250323644C24e16527ae
تنبلی نکن بیاضررنمیکنی😉😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺نسیم دلکشی در جان صبح است
🌼هزاران شعر در دیوان صبح است
🌺دو فنجان چایی از عشق لبریز
🌼بشو بیدار این فرمان صبح است
🌺سلام صبحتون به زیبایی گل ها
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
تبدیل اندازه ها پیمانه، قاشق، گرم
#ترفند_آشپزی
#فوت_و_فن_آشپزی
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
چند راه آسون دیگ😍👇🏻
🍀میتونی بجای برنج از شن وماسه یا پوستِ خرد شدهِ تخم مرغ استفاده کنی👌🏻
🍀اگه شیشه بوی بدِ آبلیمو یا هرچیز دیگه ای میده یه تیکه ذغال یا یه کاغذ مچاله رو بذار داخلش چند روز بمونه👌🏻
🍀اگه جرمش زیاد بود دوبار انجام بدی کاملا تمیز میشه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاک_کردن_مرغ #خردکردن_مرغ
👇🏻👇🏻هر خانومی باید اینو بلدباشه👇🏻👇🏻
مرغ رو از بسته بندی خارج کنید در ابتدا نوک بال و سپس بال رو ازقسمت بند ها جدا کنید.
🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔
پوست دور گردن رو ببرید و سپس کتف های مرغ رو از قسمت زیر بغل جوری برش بزنید که از سینه مرغ بریده نشه.
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
برای کندن پوست مرغ از ابتدای سینه در هر طرف شست دست رو فرو کنید و به سمت بالا بکشید.
👍👍👍👍👍👍👍👍
مرغ رو برگردونید و با چاقو در کمر برش ایجاد کنید از بالای ران به سمت پایین بکشید
و سپس دم مرغ و پوستش رو براحتی جدا کنید.
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
مرغ پوست گرفته رو از وسط نصف کنید و رانها رو به سمت مخالف فشار بدید و طبق تصویر رانها رو برش بزنید.
🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔
برای جداکردن ساق از مغز ران از قسمتی که خط چربی مشخص داره به سمت ساق برش بزنید.
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
از استخوانی که روی سینه ی مرغ وجود داره به سمت داخل برش بزنید و طبق ویدئو قسمت گردن رو ببرید.
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
با کمی فشار روی چاقو سینه ی مرغ رو نصف کنید اگه میخوایید اونو فیله کنید طبق تصویر عمل کنید.
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
به همین سادگی میتونید مرغ رو اصولی برش بزنید.
😍😍😍😍😍نوش جان😍😍😍😍😍
🎀@FOOTOFAN_ASHPAZI
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اگردک
اگردک خوشمزه ترین نون روغنی همدانیاس 🍞🫓🫓🫓
همدانیا دستاااااا بالاااااا 🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️
آرد ۳۰۰گرم
شکر حدود هشتاد گرم (میتونید بیشتر بریزید)
تخم مرغ یک عدد
نمک ۱/۴قاشق چایخوری
زعفرون یک قاشق چایخوری
شیر ولرم رو به گرمی ۱۲۰ گرم
خمیر مایه فوری ۴گرم
کره یا روغن جامد هم دما با محیط ۱۵گرم
اول شیر رو با ی قاشق چ از شکر وخمیر مایه مخلوط کنید وهم بزنید درشو بذارید ده دقیقه تا عمل بیاد وکف کنه
داخل کاسه ،شکر ،تخم مرغ،نمک ،کره یا روغن،زعفرون رو بریزید وخمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کنید با همزن دستی بزنید
شروع کنید کم کم آرد رو اضافه کنید ورز بدین تا ب خمیر لطیف ویکدستی برسید
داخل کاسه چرب ،خمیر رو بذارید روش سلیفون بکشید ودر جای گرم استراحت بدین تا عمل بیاد حجم خمیر دو برابر شه
بعد دو ساعت که خمیر عمل اومد ،چونه های اندازه نارنگی بردارید با وردنه باز کنید ودر روغن داغ سرخ کنید
پ ن:حواستون باشه مدام زیر ورو کنید تا نسوزه
اندازه های اگردک ب پیمانه👆👆👆👆👆
سیصد گرم آرد. دو ونیم لیوان فرانسوی
هشتاد گرم شکر حدود نصف لیوان فرانسوی
چهار گرم پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری پر
🎀@FOOTOFAN_ASHPAZI
تبدیل اندازه ها پیمانه، قاشق، گرم
#ترفند_آشپزی
#فوت_و_فن_آشپزی
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
دوستای گلم،من چند وقت پیشا رب گوجه سبز درست کرده بودم که یادم رفته بود عکسشو بذارم، دیدم تو این فصل هم با میوه های ترش میشه رب درست کرد و گفتم خوبه که الان عکسشو بذارم اگه دوست داشته باشین درست کنین.
#رب_گوجه_سبز(آلوچه)
گوجه سبزها رو بعد از اینکه شستیم توی قابلمه میریزیم(من مقداری آلبالو هم ریختم داخلش) دو لیوان آب روش میریزیم، میذاریم رو حرارت تا جوش بیاد بعد حرارت رو کم میکنیم تا خوب بپزه، هر از گاهی هم میزنیم،بعد آبکش رو روی یه ظرف میذاریم، گوجه های پخته رو توی آبکش می ریزیم و میذاریم سرد بشه، با فشار دست از صافی رد میکنیم تا هسته ها و پوستش جدا بشه،آب و عصاره گوجه ها رو دوباره رو حرارت میذاریم نمک هم بهش اضافه میکنیم، حرارت رو کم میکنیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و سفففتتتت و غلیظ بشه(مثل رب گوجه) بعد توی سینی میریزیم یه صبح تا ظهر توی آفتاب میذاریم بعدشم توی شیشه میریزیم و جای خنک نگهداری میکنیم.
از رب گوجه سبز میتونیم برای طعم دار کردن غذاهای ترش ، مثل مرغ ترش،مرغ شکم پر،ماهی شکم پر، خورشها.... استفاده کنیم.همچنین بعنوان تنقلات هم میشه خوردش که خیلی سالمتر از آلوچه های کارخونه ایه.
با آلو سیاه هم میشه این رب رو درست کرد. البته آلوهای سفت و ترش!
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
❤️بوی سیر از دستانتان رفع کنید🧄
دانه های تازه قهوه توانایی رفع بوی بد سیر از دستان شما را دارد. همچنین برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، می توانید دستان تان را به یک ظرف استیل بمالید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مانتی سیب زمینی
یک غذای ترکیه ای خیلی خوشمزه که قراره عاشقش شی
کره🧈
روغن
پیاز🧅
رب🥫
سیب زمینی پخته🥔
فلفل سیاه،پولبیبر
خمیر هزارلا
•⟆@chidemaan_maan‹'🏡💛𖧷'
#عدسی حرفهایییییی
مواد لازم:
۲ پیمانه عدس
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عد عصاره گوشت یا مرغ
خیلی خیلی کم زیره
۲ عدد پیاز بزرگ
ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پودر زنجبیل، پودر سیر
۱ ق چ رب گوجه
خیلی کم کره
گلپر و لیموترش هم اصلااا فراموش نشه، منم همون اول ویدیو ریختم😉
@FOOToFAN_ASHPAZI