10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیمهایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی . از نخودفرنگی برای ماکارونی ، استانبولی، انواع سالاد، الویه، لازانیا، تزیین مرغ و بقیه غذاها، نخود پلو و....استفاده کرد . چون حرارت زیادی نمیبینه پس مواد مغذیش از بین نمیره . نخودها رو میشوریم . آب رو ب همراه نمک و کمی آبلیمو میذارم جوش بیاد . نخودها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت ۱۰ دقیقه میذاریم جوش بیاد . آبکشی میکنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم. بعد از ۵ دقیقه آبکشی میکنیم . روی دستمال نمگیر پهن میکنیم و بستهبندی میکنیم . بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه.
.
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بانکه حبوبات
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
اگه سبزیجات داخل یخچال پلاسیده شده اونهارو به ظرفی منتقل کنید و آب سرد کمی آبلیمو و یخ بهش اضافه کنید میبینید بعد آبکشی سبزیجات دوباره تازه میشن 😍🌱
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
اگه تو خونه از این گلدان های فلزی و یا جاشمعی ها دارید و بخواید برای عید یه تنوعی به خونه بدید و میتونید کاربری این جاشمعی ها رو و گلدون ها رو عوض کنید و به لوستر تبدیلشون کرد💡
ایده ی تغییر کاربری وسایل خیلی هیجان انگیز و مقرون به صرفه هست👌☺️
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
#نكات_خانه_داری 🌸🍃
یکی از دلایل کم شدن عمر ماشین ظرفشویی پرکردن بیش از حد ماشین باظروف میباشد وهرچه میزان ظروف داخل ماشین بیشتر از اندازه نرمال آن باشد به همان اندازه ظروف تمیز شسته نمیشود
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸
دعايی زیبا از بابا طاهر
ابرها به آسمان تكيه ميكنند
درختان به زمين
و انسانها به مهربانی يكديگر....
گاهي دلگرمي يك دوست
چنان معجزه ميكند كه
انگار خدا در زمين كنار توست
جاودان باد سايه دوستانی كه
شادی راعلتند نه شريك
و غم را شريكند نه دليل...
🌸این دسته گل زیبا تقدیم
🌸شما دوستان گلم
صبحتون بخیر
لواشک آلو و سیب🍎🍈
اگر در یخچال آلو و سیب زیاد دارید و نگران خراب شدن آن هستید بهترین گزینه درست کردن لواشک آلو است معمولا لواشک آلو را به صورت ترکیبی با میوههای دیگر درست میکنند مثلا برای درست کردن لواشک آلوی ترش، آلو را با آلبالو یا سایر میوههای ترش مخلوط میکنند برای ملس شدن الو وسیب را با هم قاطی کنید روی حرارت ملایم بذارید وکمی نمک بزنید و بعد یک یا دوساعت هسته ان راجداکنید و روی سینی کیسه فریزر بکشید یا چرب کنید و موادتونو بریزید و بذارید توی افتاب
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
#ترفند_آشپزی 🍽
سه دليل وا رفتن كوكو👇
یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه 😋
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
تخته گوشت و سبزیجات 🥦🍄
برای تمیز کردن تخته گوشت ابتدا اون رو زیر آب داغ بگیرید و سپس اون رو داخل محلولی از آب داغ و سرکه قرار دهید و بعد از یک ساعت خوب بشویید 👌☺️
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
#ته_دیگ_رنگارنگ 🌈
هنگام آبکشی برنج ۴قاشق از برنج با زعفرانچ،۴قاشق با شوید۴قاشق با رنگ خوراکی قرمزبعدبرنج های رنگی رو وقتی روغن داغ شدداخل قابلمه بصورت مثلثی بریزیدوفشرده کنیدو مابقی برنج سفید 😇
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
#سس_کچاپ_خانگی🥫
1 کیلو گوجه فرنگی رو قاچ کنید و به همراه 3 تا فلفل هندی و 4 ق غ خوری آبلیمو و 4 ق غ خوری سرکه قرمز و نصف 1 ق چ خوری پودر سماغ و 1 ق چ خوری فلفل سیاه و 1 ق چ خوری فلفل قرمز تند و همچنین از پودر پاپریکای سبز و قرمز و نصف ق چ خوری نمک و اندازه نوک چاقو شکر داخل میکسر بریزید تا کامل پوره و صاف و یه دست بشه بعد بریزید تو یه قابلمه و بزارید رو حرارت حدود نیم ساعت بعد 4 ق روغن زیتون بریزید تو تابه و پوره گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید و بزارید یک ربع الی 20 دقیقه جا بیفته و غلیظ بشه بعد که سرد شد داخل ظرف بریزید 🍅
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_