16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️
#نوتلای_خونگی
#شکلات صبحانه
مواد لازم برای یه شیشه نوتلا 🤓😋
* فندق ۱ پ
* روغن کنجد (هرنوع روغن مایع) ۲ ق غ
* پودر قند ۱/۳ پ
* پودر کاکائو ۱/۴ پ
* وانیل ۱/۲ ق چ
* نمک نوک ق چ
👌نکات بسیار بسیار مهم
* حتما از کاکائو مرغوب استفاده کنید بشدت روی طعم تاثیر داره
* پودر قند و پودر کاکائو رو ترجیحا الک کنید
* حتما از دستگاه غذاساز قوی استفاده کنید وگرنه مایع گوله گوله میمونه
* حتما فندق رو اول کامل پودر کنید و سپس باقی مراحل رو ادامه بدید
* اگر دستگاه میکسر معمولی باشه ممکن نتونه خوب میکس کنه
* در پایان بقدری مراحل رو ادامه بدید تا کاملا مایع نرم و یکدستی رو ببینید
* بعد از میکس بذارید حدود ۱ ساعت داخل یخچال سپس مصرف کنید
* تا یکماه میتونید در دمای یخچال نگهداری کنید
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
💢ادویهها و سبزیهای معطر را حتما در ظروف شیشهای در بسته نگه دارید تا بو و طعم آنها از بین نرود. شیشه سسهای مایونز بهترین وسیله برای نگهداری این ادویهها هستند... 👏
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جامدادی👆🎥
باشلوار جین جامدادی بدوز
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_بستن_روسری
کاربردی برای همه خانوما
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه عاشق آلوچه ان ولی ترشی و شور آلوچه یه چیز دیگه س 😋
برای ترشی آلوچه
داخل یه ظرف شیشه ای تمیز مقداری آلوچه و دو حب سیر بریزین و دو قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین
شیشه رو با سرکه سفید پر کنین
برای شور آلوچه
داخل شیشه رو با آلوچه و دو حبه سیر و دو قاشق نمک پر کنین و ایندفه آب جوشیده سرد شده بریزین
در شیشه ها رو ببندین
بعد از یک هفته این خوردنی های ترد و ملس آماده س
نوش جان🥰
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قاب_گوشی
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت #قرص_ظرفشویی👆🎥
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شربت خنک تقدیم جیگر شما
دیدی چ خوشگله
دیدی چ خوشرنگه
با دو قلم
شربت بار زعفرونی
و گل پنیرک(از عطاری باید تهزه کنید و اصلا قیمتی نداره و خیلی بصرفس)
برای درست کردن شربت بار زعفرونی
۱/۵لیوان آب و به همراه ۱ لیوان شکر
میزاریم روی حرارت به محض جوش اومدن
بهش کمی زعفرون اضافه کردم و ۲ ق . غ گلاب
و بعداز گذشت ۱۰ دقیقه که جوشید بهش ۱ ق. غ گلوکز اضافه کردم که اجباری نیست (گلوکز شربتو براق و با کیفیت میکنه که تریختنشم مهم نیست
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و بعد ۱ق. م آبلیمو اضافه کردم و خاموش کردم
وسط کار ازش بریز تو نعلبکی بزار خنک بشه و غلظتشو بسنج
زمان پخت این شربت ۱۰ تا ۱۵ دقیقس
و بزارید که شربت خنک بشه
حالا دو ق. م گل پنیرکو با آب مخلوط کنید و بزارید خوب رنگ پس بده اگر فرنچ پرس داری ازش استفاده کن
این کارو اول کار بکن ک خوب رنگ پس بده
لیوانو از شربت پر کن روشو تا بالا یخ بریز و بعد عصاره گل پنیرکو که هیچ طعمی نداره رو بریز روش فقط حواست باشه آروم رو یخا بریزی و تماااام
بعد از گذشت ۵ دقیقه شربت شما به ۳ رنگ تبدیل میشه
به همین راحتی و خوشگلی
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_هندزفری
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نوکردن قابلمه و ظروف سوخته با رنگ
پارت اول🎥🔝
💥از رنگ مولتی سورفیس استفاده شده رنگ مقاوم ضدحرارت و ضد اب هستش و درسته که ده دقیقه یی خشک میشه ولی برای تثبیتش باید بیست ویک تا سی رو از ظرف استفاده نکنید
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯