eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
31.1هزار دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
22 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
خلاقیت 💕 ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🍎🍏 شمع وارمر چیزیه که تو همه ی خونه ها پیدا میشه. اگه شمع سازی بلد نیستید که خودتون پارافین رو توی سیب بریزید، قسمت بالایی سیب رو به اندازه شمع وارمر خالی کنید، قسمت آلومینیومی شمع ها رو قیچی کنید و در بیارید. شمع رو داخل سیب قرار بدین. اگه زیرش چن تا برگ سبز هم بذارین خیلی قشنگ میشه. چون سبز و قرمز مکمل همه 🍃 خلاقیت شمع💕 ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
❌چکار کنم آشپزخونم همیشه مرتب باشه❌ 🌈 روی کانترهای آشپزخانه را تاجای ممکن خلوت نگه دارید. ما همیشه و همزمان از آن همه وسیله استفاده نمیکنیم پس از جلوی دید برشون دارید. 🌈 قبل از گذاشتن ظروف کثیف داخل سینک، اول غذاهای باقیمانده ی داخل ظرفها را خالی کرده بعد داخل سینک بگذارید. اینجوری ممکنه چند دقیقه وقت بیشتری صرف کنید اما جای کمتری میگیرن و راحتتر آماده شستن میشن. 🌈 حواستون باشه اگه چیزی روی کابینت یا اطراف اجاق گاز ریخت و پاش شد، سریع تمیز کنید و نگذارید خشک بشه که بعدا تمیز کردنش واقعا سخت میشه... _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
اگه میخوای مربای خونگی خوشمزه و خوشرنگ داشته باشی باید برای تشخیص قوام آمدن مربا *مقداری از مربای در حال جوش و برداشته تا کمی سرد بشه سپس مقداری از اون رو وسط دو انگشت خود گرفته و انگشتاتونو از هم باز کنید اگه به صورت نخ کشیده شد قوام اومده یا میتونی قطره ای از مربا را داخل کمی از آب سرد بندازی اگه ته ظرف رفت و باز نشد قوام اومده😊🤌 برای جلوگیری از کپک زدن مربا *در آخرین مرحله پخت یک یا دو قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم اگه مربا تون شکرک زد* کمی آب و آبلیمو بهش اضافه میکنید و میذاری دوباره بجوشه😉 برای خوشرنگ شدن مربا ها *مربا هایی مثل هویج، پوست هندوانه، به، سیب می تونید کمی زعفران بهش بزنید😉 برای خوشمزه و معطر شدن مربا* از چاشنی های مثل هل برای سیب و به، چوب دارچین و وانیل یا گلاب برای مربای آلبالو استفاده کنید 😋 هیچ وقت مربا رو درون ظرف خیس نریزید چون باعث کپک زدن مربا میشه 🥲 هیچ وقت مربای داغ را درون ظرف نریزید بزارید کاملا خنک بشه مگر اینکه بخواید ظرفتون رو پلمپ کنید 😉 برای خوشمزه تر شدن بعضی مرباها مثل سیب، به، انجیر، هویج میتونیم کمی مغز گردو داخلش بزنید 😋 درب ظرف مربای آلبالوی در حال پخت را نباید بزاری چون مربا سر ریز میشه ولی برای مربای به همیشه در ظرف روببندین رنگ آن بهتر میشه😉 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
نکاتی برای خوشمزه تر شدن کتلت😍 👈برای خوشمزه تر شدن کتلت میتونید از پودر سوخاری وآرد نخودچی استفاده کنید که خیلی خوشمزه تر میشه 👈و اینکه حتما بعد از رنده کردن سیب زمینی آبش رو بگیرید چون اینکار هم باعث میشه کتلت وا نره و هم اینکه غذا طعم ورنگ بدی نگیره 👈یکی دیگه از رازهای خوشمزه ترشدنش استفاده از زعفران دم کرده توی مایه کتلته 👈می‌تونید به مایه کتلت انواع سبزی‌های معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید که رو طعمش خیلی تاثیر داره 👈بهتره مایه کتلت رو یکی دوساعت قبل از سرخ کردن تو ظرف در بسته تو یخچال بزارید بعد سرخ کنید _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
سوختگی غذا داخل قابلمه ها🥘🥘 خیلیا قابلمه های تفلون دارن و میدونن این سوختگی ها رو نمیشه با سیم ظرفشویی سابید ولی میخوام روش ساده رو معرفی کنم که کمکتون کنه تا به راحتی این سوختگی ها رو از بین ببرید تا نصفه داخل قابلمه اب بریزید و اندازه ی دو سه قطره مایع ظرفشویی اندازه یک مشت هم نمک بعد قابلمه رو بزارید روی گاز بجوشه تقریبا بعد از ۱۵ دقیقه تمام سوختگیا با اب میجوشه و با یه اسکاج به راحتی تمیز میشه😍😍 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
دلابل چسبیدن ژله به قالب 👌 یکی از علت های چسبیدن ژله به ظرف روغن نزدن به قالب ژله می باشد،برای اینکه ژله یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب رو با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله رو داخل آن بریزید ... اگه قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله رو بریزید ... 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
😋 برای درست کردن این خوشمزه ها خرما را له کرده و با انواع مغز و کمی کره مخلوط کنید، آنها را به صورت دلخواه شکل داده و داخل ترافل یا پودر نارگیل بغلطانید 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
بلدنیستـــــی موهاتوببافی😞... خط چــشم بکشــــی🙈...بیااینجا یادت بدم دلبــــر 😁😍 آموزش👇😉 شنیــــون 🧞‍♀ بافت افریقایی🧜‍♀ بافت فرانسوی😻 بافت ابشاری🧞‍♀ بافت تیغ ماهی👧 ترفندای ارایشی🧚‍♀ دیزاین وطراحی ناخن💅 کشیدن خط چشم گرافیکی👁 میکاپ💄 https://eitaa.com/joinchat/3250323644C24e16527ae تنبلی نکن بیاضررنمیکنی😉😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸برای امروزتون 🌾دلی آرام 🌸تنی سالم 🌾لبی خندان 🌸وعاقبتی بخیر 🌾خواهانم 🌸آفتاب عمرتون همیشه 🌾سبزو برقرار 🌸و زندگیتون سرشار 🌾 از عشق و دوستی 🌸سلام آدینتون 🌾بخیر و خوشی 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
‌ حلوای لبو بدون رنگ غیرطبیعی: آرد سفيد یک لیوان آب لبو یک و نیم لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان روغن سرخ کردنی نصف لیوان کره 50گرم هل نوک قاشق چایی خوری وانیل نوک قاشق چایی خوری آرد و توی قابلمه تفت میدیم تا یکم تغییر رنگ بده بعد الک میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم بعد کره و روغن بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آرد سرخ بشه باید جوری باشه که قل بزنه و طلایی رنگ بشه تو یک قابلمه دیگه آب لبو و شکر و هل و گلاب و وانیل مخلوط میکنیم و رو شعله ملایم هم میزنیم تا شکر حل بشه. بعد به آرد در حال سرخ شدن اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن به انسجام که رسید زیر شعله رو خاموش میکنیم 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
🥣 تخم گشنيز دو پیمانه زيره سیاه دوپیمانه دانه فلفل سياه یک پیمانه چوب دارچين یک پیمانه زنجبيل تيكه اي یک پیمانه گل محمدی نصف پیمانه دانه هِل(باپوست) دو سوم ميخك چند دانه همه مواد رو باهم آسياب كنيد ابتدا مواد رو داخل هاون نیم کوب کنید تا به دستگاه فشار نیاد اين ادويه بسيار خوشبو و معطر هست و داخل انواع غذاهایی كه با ماهی و ميگو و مرغ و گوشت هست مورد استفاده قرار ميگيره 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
فریز کردن ✅ برای فریز کردن کرفس و لوبیا سبز فقط کافی است که آن ها را بعد از پاک و خرد کردن🔪 شسته و بگذارید کاملاً آبش گرفته شود و بعد فریز نمایید. اگر می خواهید کرفس را به مدت بیشتری در فریزر نگه دارید می توانید از روش زیر استفاده کنید: به این ترتیب که آن را با آب و کمی آبلیمو بجوشانید. این عمل آنزیم ها و عوامل شیمیائی را که سرما قادر به از بین بردن آنها نیست، از بین می برد 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
🌸🍃 سبد های قدیمی معمولا تو هر خونه ای پیدا میشه میتونید اون هارو و با نوار اریب رنگی و یا ربان تزیین کنید کلی خوشگل و نو میشن 💗 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
🍎🍏 شمع وارمر چیزیه که تو همه ی خونه ها پیدا میشه. اگه شمع سازی بلد نیستید که خودتون پارافین رو توی سیب بریزید، قسمت بالایی سیب رو به اندازه شمع وارمر خالی کنید، قسمت آلومینیومی شمع ها رو قیچی کنید و در بیارید. شمع رو داخل سیب قرار بدین. اگه زیرش چن تا برگ سبز هم بذارین خیلی قشنگ میشه. چون سبز و قرمز مکمل همه 🍃 خلاقیت شمع💕 ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
اگر این توصیه هارو درمورد ادویه ها توی غذاهات استفاده کنی غذاهات بی نظیر میشه👇👇👇 🎀زعفران برای اینکه طعم و عطر زعفران در غذا مشخص باشه باید این ادویه رو آخرین مرحله طبخ به غذا اضافه کنید؛ به جز مواردی که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت برای تهیه جوجه کباب و استیک و... چندساعت قبل از طبخ استفاده می‌شه. دقت کنید زعفران باید داخل شیشه‌های دربسته و دور از نور نگهداری بشه تا عطر و رنگ خودشو از دست نده 🎀زردچوبه اگه می‌خواید بوی بد مرغ و ماهی رو هنگام طبخ از بین ببرید، زردچوبه بهترین ادویه است اما فراموش نکنید مصرف زیاد اون غذا رو تلخ می‌کنه، زمان به جوش اومدن برنج و قبل از آبکش کردن می‌تونید یک قاشق زردچوبه داخل قابلمه بریزید تا پلوی آماده شده خوش‌رنگ‌تربشه؛ البته این روش بیشتر درمورد برنجای مخلوط مثل عدس‌پلو، باقالی‌پلو و ... کاربرد داره 🎀دارچین یه ادویه عالی برای طعم دادن به گوشت قرمز و شیرینی ها، دارچین بوی بد گوشت رو از بین می‌بره و عطر خاصی بهشون میده 🎀فلفل سیاه اگه می‌خواید گوشت قرمز یا مرغ رو بپزید، بهتره قبل از این کار، تکه‌های گوشت یا مرغ رو با پیاز، زردچوبه و مهمتر از همه فلفل سیاه خوب سرخ کنید و بعد اونو بپزید تا گوشت هم طعم بهتری پیدا کنه و هم از نظر ظاهری بافتش رو از دست نده 🎀زیره بهترین ادویه برای طبخ غذاهایی که حاوی مواد نفاخ مثل حبوبات هستن،(نفخ حبوبات از بین میبره) موقع طبخ آبگوشت و انواع آش می‌تونید از زیره برای طعم‌دار کردن غذا استفاده کنید _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
براى درست كردن شله زرد؛ داخل گلاب می‌توانید چند دانه هل بیاندازید و بگذارید بماند، ترکیب عطر گلاب و هل در شله‌زرد عالیست نوش جان 💖 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
⚠️بیا چند تا فوت و فن بخون اینجا شاید بدردت خورد⁉️‼️ 🟢خب جونم براتون بگه برای قیمه ی اعلا از مغز ران گوساله یا سردست گوسفندی استفاده میشه 🥩🥩🍗🍗 🔴لپه حتما چند ساعت قبل خیس بخوره برای گرفتن نفخ لپه ابتدا لپه رو نیم پز کنین و ابکش کنین سپس به همراه گوشت و پیاز تفت داده بشه 🟠ادویه رو هم حتما با گوشت تفت بدین تا بوی خامی نده به خورشتتون 🟣بجای پودر دارچین از چوب دارچین استفاده کنین چون پودرش خورشت رو سیاه میکنه  🟢لیمو عمانی رو نیم ساعت اخر به خورشت اضافه کنین تا خورشتتون تلخ نشه 🟡نمک را در اخر کار اضافه کنین چون نمک باعث میشه گوشتتون نپزه زعفران دم کرده خورششتون رو فوق‌العاده میکنه 🟢پس زعفران و گلاب و هل رو اخرای پخت اضافه کنین تا  عطرش موندگار بشه 🟤چند تکه یخ هم باعث میشه خورشتتون  به روغن بیوفته 🟠از تکه های دنبه هم میتونین برای روغن افتادن خورشت استفاده کنین 🟣رب رو زیاد تفت ندین چونکه باعث تیره شدن خورشت میشه _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
چند تا نکته ریز آشپزی من یه تیکه پنبه رو با عطر خیس میکنم میزارم تو کیسه ی جاروبرقی  روشنش که میکنم بوی خوب کل خونه رو میگیره البته فقط وقتی مهمون داریم چون مقرون به صرفه نیست☺ وقتی پایه مبل یا میز یاهرچیز دیگه ایی روی فرش تو رفته ویجورایی روفرش جاش افتاده بخ بزارید رو اون تیکه وصبر منید اب شه بعد باانگشت جهت مخالف فرش بکشین برای درهای جدید چوب های ام دی اف که جای اثر انگشت میمونه و پاک نمیشه حتی با شیشه پاک کن سرکه عالیه حتما تمتحان کنید لباس های سفید رو همیشه صابون لباس میزنم میزارم یه ساعت میمونه بعدش میشورم هیچ وقت رنگشون خراب نمیشه سفید میمونن همیشه هم نرم کننده لباس استفاده میکنم لباسا خوش بو میشن من داخل بطری های شیشه پاکن نصف بیشتر  اب و نصف کمتر سرکه سفید میریزم برای پاک کردن شیشه ها و آینه ها _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
كمد هاى بغل روشويى واقعا خيلى به درد ميخوره و خوبه، اينجام پر از حوله و ليف خيلى مرتب 👍👌 ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
اومدم پیشتون تا باهم چندتا نکته ی رو باهم مرور کنیم 🙂😍 برای لعاب دادن به غذاهاتون میتونید جو پرک رو آرد کنید و به تمام غذاهاتون اضافه کنید هم لعاب میده هم ویتامین گروه bرو داره ☺ برای لعاب انداختن انواع غذاهای آبکی میتونید از پودر بامیه هم استفاده کنید طعم غذای مورد نظر هم بی نظیر میکنه 🤗😍 برای کمتر جذب کردن روغن حین سرخ کردن سیب زمینی میتونید اونو نیم ساعت توی آب بذارید بمونه بعد آبکش کنید و سپس سرخ کنید🤗😍 برای اینکه رب کپک نزنه میتونید روش روغن بریزید 😎🤗 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
غذا سرخ میکنی روغن روی گازت میپاشه؟ اندکی نمک به داخل تابه بریزید از پاشیدن و پخش شدن روغن به اطراف جلوگیری میکند . _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿سلام مهربانان 🌼شنبه تون گلباران 🌿یک روز قشنگ 🌼یک دل خـوش 🌿یک لب خنـدان 🌼یک تن سالــم 🌿و گشوده شدن 🌼هزار در خوشبختی 🌿به روی تک تکتون 🌼دعای امروز ماست 🌿برای تک تک شما 🌼روزتـون زیـبا و درپناه خدا 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
😚 اگه حوصلتون سر رفته، برین برا خودتون پیکسل درست کنین 😍 خعلی هم راحته 👍 اول طرح مورد نظرتون رو روی یک کاغذ سفید که به شکل دایره بریدین، میکشین ⚫️ بعد برای اینکه طرح کثیف یا خراب نشه روش رو با چسب های پهن شفاف میپوشونین ( همون چسب نواری پهنه 🤦🏻‍♀) و در مرحله بعد پشت اون طرح رو مقوای محکم به اندازه همون دایره میچسبونین 📏🌈 مرحله ی آخر هم یه سنجاق قفلی مخصوص پیکسل پشتش میچسبونین 📎 این کار هم خیلی آسونه هم حوصلتون سر نم❤️🍃 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
ﺗﻤﯿﺰ ﮐﺮﺩﻥ ﻟﮑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﮔﺮﯾﺲ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﻓﺮﺵ ﻭ ﻣﻮﮐﺖ: ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺭﺩ ﺫﺭﺕ ﺭﻭﯼ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺎ ﺯﺩﻥ ﺟﺎﺭﻭﺑﺮﻗﯽ ﻟﮑﻪ ﺑﺮﻃﺮﻑ می‌شود •⟆@chidemaan_maan‹'🏡💛𖧷'
معطر کردن فضای خانه 2/3 تابه را از آب پر کنید، 1 لیمو قطعه شده+ 3شاخه رزماری+ 1 ق.چ عصاره وانیل را اضافه و بگذارید تمام روز به آرامی بجوشد و عطر فوق العاده آن کل خانه را پر کند •⟆@chidemaan_maan‹'🏡💛𖧷'
🌈هرماه یکبار،فیلترجاروبرقی، بررسی کرده،وبرای پاکسازیش ازگردوخاک اقدام کنید.هرچه فیلتر کثیف ترباشد قدرت مکندگی زباله ها کاهش مییابد.وبه موتورجاروبرقی فشار میاورد. 🌈هرگز با،جاروبرقی زباله های نمدار،خاکسترسیگار یاته سیگار روشن.زباله های تیز وشاخ وبرگ گل رو جارو نکنید.چون باعث اسیب دیدن لوله خرطومی وداخل جاروبرقی میشه. 🌈بهترین جاروبرقی ازلحاظ قدرت جاروبرقی است که میزان،توانش بین ۱۳۰۰ تا۲۲۰وات باشد. 🌈برای افزایش عمر جاروبرقی فقط ۳۰ دقیقه به طورمستمرازش استفاده کنین.درصورتی که به مدت طولانی استفاده شود موتور جاروبرقی آسیب میبیند. 🌈جاروبرقی انتخاب کنید که ابزارهای جانبی،برای جاروکشیدن زاویه ها،مبلمان،پرده ها داشته باشد‌.چون راحتر میتونید گوشه کنار خونه رو جاوکنید. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
‌ شلوار جین رو چطوری بشوریم که زود رنگ و رو رفته نشه؟ 🤔 + برای شستن لباسهای جین حتما باید از آب ولرم یا سرد استفاده کنید ؛ آب داغ و جوش قاتل شلوار جین شماست + شلوار جین را از داخل برگردانید و برعکسش کنید. برگرداندن شلوار لی دو نکته مهم دارد؛ یکی اینکه بخش داخلی شلوار که با پوست بدن در ارتباط بوده در شستشو بیشتر در تماس یا مواد شوینده قرار بگیرد و از طرفی تماس قسمت آبی‌رنگ شلوار جین با مواد شوینده به حداقل برسد چون نمی‌خواهیم که شلوار جین رنگش را از دست بدهد به دوستاتونم بفرستین💞 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___