💢برای براق شدن ظروف استیل آنها رو با جوش شیرین و لیمو بشورید عین روش اولش میشه👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
چرا کودکان در کنار صبحانه گردو و یا خرما بخورند ؟
خانه داری
بهترین زمان برای تقویت هوش کودکان صبح میباشد از این رو مصرف خوراکی های حاوی فسفر در هنگام صبح به افزایش هوش کودکان کمک میکند
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
تو خونه تون گل و گیاه دارین؟!
افرادی که در منزل خود حتی در آپارتمانهای کوچک خود‚ گل و گیاه نگهداری می کنند از روحیه متفاوتی نسبت به دیگران برخوردارند و سرزنده تر از افرادی هستند که گل و گیاه در منزل ندارند.
وقتی هر روز به گل و گیاه‚ در منزلتان آب می دهید و تغییرات بیولوژیکی آن همچون جوانه زدن‚ قد کشیدن‚ گل دادن‚ میوه دادن و حتی ریزش برگ ها را با تمام وجودتان از نزدیک احساس می کنید و مثل یک موجود زنده با گل و گیاه ارتباط برقرار می کنید این رابطه تاثیر زیادی بر روحیه تان دارد.
روانشناسان و روانپزشکان براین باور هستند که سروکار داشتن با گل و گیاه باعث کاهش فشارهای کاری و محیطی و اضطراب های ناشی از آن می شود.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#تهچین
برنج ایرانی ۳ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد کامل
ماست چکیده ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دارچین و خلال پسته به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
ابتدا گوشت مرغ را به همراه دو لیوان آب، مقداری زردچوبه،دارچین و یک عدد پیاز داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا کوشت مرغ آبپز شود.
پس از اینکه مرغ را از روی حرارت برداشتیم و کمی سرد شد آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.
پس از اینکه مرغ را ریش ریش کردیم آنرا به همراه کمی روغن مایع داخل یک تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم، سپس مقداری زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه و زعفران به مرغ اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مرغ با ادویه ها یکدست شود، سپس مرغ را کنار می گذاریم.
در این مرحله زرشک ها را که از ۲۰ دقیقه قبل خیسانده ایم،آبکشی می کنیم، سپس به همراه پودر قند و مقداری کره یاروغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا رنگ زرشک های درخشان شودسپس زرشک را کنار می گذاریم
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#نکات_خانه_داری
همیشه در نظر داشته باشید نباید هرگز روی زودپزی که تازه خاموش کرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناک است و هم این کار باعث می شود، زود پز تبدیل به دیر پزشود و دیگر غذا را زود نپزد!
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#نکات_مهم🤪🙏
.
خیلی هاتون تویه سوالتون اینه که چه انداختی تویه برنج منم بارها واستون توضیح دادم ولی بازم میپرسیدین🥴
دیگه من گفتم یه پست بزارم کاملا توضیح بدم😊 من هربار میخوام برنج هندی درست کنم
اول قشنگ میشورمش بعد تویه با آب ولرم با چند تکه پیاز و یک قاشق آبلیمو و نمک میزارم بمونه بعد همینجوریم میزارمش رویه شعله دیگه پیاز ها یا آبشو عوض نمیکنم
بعد موقع آبکش پیاز هارو جدا میکنم قشنگ آبکشی میکنم😉
چون این ترفند باعث میشه بوی بد برنج هندی رو بگیره و برنجتون سفید خوشمزه بشه🤗
.
.
برای درست کردن بادمجان هم موقع درست کردن یک ساعت اول بزارید تویه آب نمک چون باعث میشه روغن کمتر وتلخی بادمجان گرفته بشه واگه میخواید برای خورشت سرخ کنید خیلی بادمجان رو سرخ نکنید چون باعث میشه خورشت رنگ بگیر و بد مزه میکنه حتما کمتر سرخ کنید واز مزش داخل خورشت
لذت ببرید😊😊
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
برا همه ممکنه پیش اومده باشه که از سبزیای که میشورم مقداری میمونه یا اینکه سبزی داشتیم و یکم پلاسیده شدن و رنگشون عوض شده و دیگه دوس نداریم بخوریمشون و میخوایم بندازیم دور... اما این کار نکنید
سبزیای که دارین رو پهن کنید روی پارچه تمیز تو یه گوشه از اشپزخونتون و بذارین خشک بشن و بعد آسیاب کنید و از اون توی سالاد، آب دوغ خیار، سوپ، بعضی از خوراکها، کتلت، ترشی،کباب شامی و... استفاده کنید.
سبزیها شسته شده باشن
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
از بين بردن بوي چربي هنگام سرخ كردن مواد غذايي👇
اگر هنگام سرخ کردن مواد غذايي یک کاسه سرکه سفید را بیرون كنار اجاق گاز قرار دهید، بوي بد جذب سركه میشود و اجازه نمی دهد بوی بد ناشی از چربی فضای آشپزخانه را اشغال کند.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🔴هنگام تهيه ته چين👇🏻
در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهترخواهد شد
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_آشپزی 👩🍳
برای بهتر رنگ دادن #زعفران 👇
روی زعفران یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه، یخ آب شود.
با این روش رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ است.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_آشپزی
رنگ خورشت 👇
آبلیمو قاتل رنگ خورشت است و در صورتی که آنرا را زودتر از خاموش کردن شعله به خورشت سبزی اضافه کنید باعث میشود رنگ خورشت برگشته و زیباییش را از دست بدهد بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورش زمانی است که زیر اجاق رو تازه خاموش کرده اید ✨🥘
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
# اثر کبودی رو ازبین ببریم
جعفری تازه را خرد کنید و روی کبودی ماساژ بدهید ؛ جعفری خاصیت ضدالتهابی دارد و سریعا خون مردگی ناشی از کبودی برطرف میکند
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___