eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
30.1هزار دنبال‌کننده
21.7هزار عکس
7.4هزار ویدیو
22 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
لکه های به وجود آمده در توالت را میتوان با ریختن یک فنجان سرکه سفید تقطیر شده در آن از بین برد. اجازه دهید سرکه کاملا در طول شب روی لکه ها اثر کند، سپس سیفون را بکشید و آن را بشوئید. این کار را باید حداقل ماهی یک بار انجام دهید.‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
خانمایی که همسرای نون خور دارن و زیاد اهل برنج نیستن بیان آموزش ۵۰ جور غذای نونی و خوشخوراک گزاشتم😍👇 ♡۵۰ مدل باسیب زمینی وپیاز😍 ♡ ۲۰ مدل غذای سالم با 😍 ♡ آموزش غذاهای و با گوشت 😍 اگه مجبوری برا سرِکارش غذا بزاری و نمیدونی چی؟ بیا😌👌👇 https://eitaa.com/joinchat/3776118920Cdd2925f990 تمام راز ها و فوت کوزه گری غذاها 👆 😍👍
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☆•••وقت نداری آرایشگاه بری؟؟؟ ☆•••دوست داری آرایشگر حرفه ای بشی؟؟؟ ☆•••پس بیا اینجا رایگان آرایشگرحرفه ای شو🤩 💅 💇‍♀ 💄 💆‍♀ https://eitaa.com/joinchat/3229679961Cfee7aa2211 .میکاپ.و.شینیـون.رایگان.یاد.بگیر👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻درود بر شما صبحتون پر خیر و برکت 🌹دوشنبه تون پُر از موفقیت 🌼دوستان مهربان 🌹امروزتون عالی 🌼آرزو دارم 🌹کوله بار امروزتون 🌼پراز آرامش، برکت 🌹سلامتی، عشق 🌼بخشش ومعرفت باشه 🌹لحظه لحظه ی 🌼زندگیتون سرشار از حال خوب 💞💞💞💞💞💞💞💞💞
برای جلوگیری از کپک نان کافیست در حعبه نان یک چوب دارچین قراردهید دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است 🍞🍞 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
👇 شستن سبزی ها با مایع ظرفشویی نه تنها بی فایده است بلکه بسیار هم مضر است این عمل می‌تواند موجب به جهاز هاضمه گردد بدن را تحت تاثیر قرار دهد زیرا مایع به همراه آب مقداری جذب سبزی می‌شود و وارد بدن خواهد شد توصیه طب سنتی برای شستن سبزیجات محلول سرکه یا نمک طبیعی است🙂 ‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
ابتدا فیله یا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک عمودی برش میدیم بعد همراه پیاز، نمک و فلفل، زعفران و آبلیمو ، داخل ظرفی گذاشته و به مدت دو ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مواد کاملا مزه دار بشن. گوشت چرخکرده رو همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل، خوب ورز میدیم و بعد گوله های کوچک در دست درست کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شکل خودش رو حفظ کنه. بعد ازین مدت برشهای فیله را دور گوشت ها پیچیده و با خلال دندان فیکس میکنیم. سپس توی ماهیتابه چیده و ابتدا هر دو طرف رو سرخ کرده، بعد درِ ماهیتابه رو گذاشته و اجازه میدیم تا کاملا بپزه. بعد خلال ها رو جدا کرده و توی ظرف مورد نظر همراه پلو سرو . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @ushpazi_va_design ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
فوت و فن پخت ماهی 🐠 نکته های پست این پایینه👇👇👇 ۱- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد. ۲- ماهی های تازه ۳ ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است. ۳- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ۴- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بین خواهد رفت.  ۵- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه ای خاص مزه بهتری می گیرد. دریا مانند باغی است که صدها درخت دارد و هر درخت میوه ای منحصر به فرد، پس نمی توان گفت این ماهی بوی زیادی دارد یا آن ماهی بدطعم است بلکه هر یک مزه خاص خود را دارد و به روشی ویژه می توان آن را برای خوردن آماده کرد. ۶- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد و برای خوردن مناسب نيست. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🍋 وقتی لیمو رو صاف كردید لرداشو بریزید تو قالب يخ و بزارید فريزر تا يخ بزنه بعد هم قالبی دربیارید و تيكه تيكه کنید و داخل زيپ كيپ بزارید تا هر بار كه ميخواید راحت ازشون استفاده كنیدلرد ليمو داخل غذا و براي شربت عالی ميشه حتما امتحان كنين 😍 ‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🎀 🌟نکات ریز خانه داری🌟 🎀 نظافت قاب عکسهای طلایی: قاب عکسهای طلایی را که دارای رو کش فلزی درخشنده هستند می توانید با اندکی ماءالشعیر که داخل آن مقداری کمی الکل ریخته اید تمیز کنید.با این روش نه تنها تیره و کدر نخواهند شد بلکه درخشندگی آنها نیز بیشتر خواهد شد _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
برای تمیز کردن نمایشگر دیوایس هاتون از شیشه پاک کن یا الکل استفاده نکنید، طبق توصیه سازنده های مختلف, فقط کافیه از یک دستمال مرطوب استفاده کنید. الکل و مواد شیمیایی میتونه به پوشش anti-glare نمایشگرها آسیب جدی وارد کنه. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
این گیاه ها استرس خونه رو کم میکنه! ببینید و بگیرید _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
⁉️چطوری الکتریسته ساکن لباسها رواز بین ببریم؟🤔 👈با فویل آلومینیومی چند توپ ساخته و همراه لباسها در خشک کن بیندازید 👈لباسها دیگر الکتریسیته نداشته وگرد خاك رابه خود جذب نخواهند کرد🤗 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🔶🔹 🔆 نكات مهم آشپزی: برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید . برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید. برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید برای معطر کردن ماکارونی و لازانیا از آویشن استفاده کنید برای معطر کردن قیمه، فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید . یک جوش زد سریع خاموش کنید برای معطر کردن خورشت بامیه سیر ودر آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید ومعطر کنید . برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🔶🔹 🔆 نكات مهم آشپزی: برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید . برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید. برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید برای معطر کردن ماکارونی و لازانیا از آویشن استفاده کنید برای معطر کردن قیمه، فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید . یک جوش زد سریع خاموش کنید برای معطر کردن خورشت بامیه سیر ودر آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید ومعطر کنید . برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
لکه بری یقه لباس 👔 برای از بین بردن لکه های یقه لباس نیازی به یک شوینده خاص ندارید چه لباس کار باشد و چه لباس مهمانی لکه های دور یقه را می توان با مقداری شامپو هر نوع شامپویی باشد مشکلی ندارد آن را روی یقه لباس بریزید و یقه را به هم بمالید و سپس بشویید برای از بین بردن لکه های یقه از مایع دستشویی استفاده کنید 👌 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فریز‌کردن‌‌ باقالی 🍥 باقالی رو زمانی که داخل غلاف قرار داره نصف میکنیم بعدش باقالی نصف شده رو به مدت یک ساعت داخل ظرف آب قرار می دهیم با ابن کار پوستش به راحتی جدا میشه و میتونید به شکل درسته با خلال شده داخل فریزر نگه داری کنید ... _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
می توانید چوب دارچین و وانیل را در دو لیوان آب بجوشانید و اجازه دهید بوی آن در خانه پخش شود. این یک خوشبو کننده طبیعی و آرامش بخش است _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
چطوربفهمیم مرغی که میخوریم هورمونیه یا نه موقع خرید به سینه مرغ دقت کنید هرچی خطهای سفیدروی سینه مرغ بیشتر باشه یعنی مرغ در مدت زمان کوتاهی رشد کرده وهورمونیه و چربیش بالاست _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
برای رسوب زدایی کتری یک لیموترش رو به چند قسمت برش میدیم. کتری رو پر از آب میکنیم و میزاریم حداقل نیم ساعت بجوشه. آب لیمو باعث میشه رسوب ها و جرم ها به راحتی و بدون کوچکترین زحمتی پاک بشن. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
ادویه ای که باعث خوش طعم شدن ماکارانی میشه دارچین و اویشن هست موقع ریختن مواد لابه لای ماکارانی این دو ادویه رو هم بپاشین _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
اگه حمام و دستشوییت بوی بد میده، چند تکه ذغال برای بوزدایی عالیه _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
روش پختن گوشت خورشتی تا خوب بپزد❌ برای خوب پختن گوشت خورشتی و جاافتادن و نرم شدن گوشت در خورشت حتماً نکات زیر را برای تفت دادن و پخت گوشت خورشتی رعایت کنید: ۱- صبر کنید یخ گوشت باز شود، بعد آن را برای سرخ کردن استفاده کنید. از یک الی دوساعت قبل از پختن گوشت خورشتی آن را از یخچال خارج کنید. تا یخ آن باز شود. اگر گوشت یخ زده باشد قسمت بیرونی آن زودتر سرخ می‌شود و شروع به خشک شدن می‌کند، در حالی که قسمت میانی گوشت هنوز سرخ نشده، در نتیجه هم طعم خورشت را تغییر می‌دهد و خورشت بوی زهم می‌گیرد. هم اینکه قسمت‌هایی که آب آن زیادی گرفته شده، سفت و دیرپز می‌شود. ۲- رب گوجه و نمک دوتا از مهم‌ترین موادی هستند که موجب دیرپز شدن گوشت و نپختن گوشت در خورشت می‌شوند. بنابراین تا وقتی گوشت نپخته و جانیافتاده اصلاً به آن نمک و رب گوجه اضافه نکنید. لیموعمانی هم موجب دیرپز شدن گوشت می شود تا گوشت نپخته به خورشت اضافه نکنید. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
اینجا چند تا ترفند مهم و ضروری اسباب کشی رو نوشتم🤩 🌈حداقل ده دوز تا رسیدن روز اسباب کشی همه چیز را بسته بندی و کارتن کنید. بسته بندی هیچ وسیله ای را برای دقیقه نود نگذارید 🌈اگه تونستید شب قبل وعده غذایی روز اسباب کشی رو تدارک ببینید چون احتمالا نیروی کمکی هم داشته باشید و بودجه ی سفارش غذا از بیرون نداشته باشید یا اینجوری توی هزینه ها صرفه جویی کنید 🌈وسایلی که نیاز به شستن داره رو حتما بشورید که خونه جدید زمان برای شستنشون صرف نکنید 🌈روی قسمت بیرونی کارتن ها، شماره یا نوع اتاق و محتویات آنرا بنویسید. 🌈 روی کشوهای دراور و در کمد ها چسب بزنید تا در طول اسباب کشی بیرون نیایند. 🌈تمام پیچ هایی که از وسیله ها باز کردید رو داخل یه ظرف دردار بریزید و دم دست بذارید. 🌈داخل یک ساک یا کارتن وسایلی که روز اسباب کشی به آن نیاز دارید را قرار دهید.  _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🔻 بامیه دشمن طبیعیه دیابت. • به گفته محققان مصرف بامیه موجب بهبود آسیب‌های بافتی پانکراس و کبد در افراد دیابتی میشود و با تعادل در حساسیت انسولینی، بهترین مکمل طبیعی برای بیماران دیابتی است. اگه‌ خورشتشو دوس ندارین ترشیشو بخورین😋 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
طعم دار کردن ماهی👇 ماهى رو در روغن زيتون ، سير ، گشنيز و جعفرى و نمك و فلفل و آب ليموى تازه يك ساعت ميخوابونيم و داخل فويل ميزاريم در فر يا روى گريل كباب ميكنيم. ‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
اگر میخواهید دسته گل به مدت طولانی شاداب بماند آن را درون آب گرم بگذارید، زیرا گلهای تازه چیده شده آب گرم را بهتر از اب سرد جذب میکنند. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🌸🍃🌸🍃 برای اینکه هنگام پخت رنگ طبیعیشون رو حفظ کنن 👇 کافیه موقع پختن چند قطره آبلیمو بهشون اضافه کنین..... 🥦🌽🍄 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
‌ برای اینکه کیک هاتون راحت از قالب دربیاد کف قالب رو کاغذ روغنی بزارید و اگه در دسترس ندارید خودتون میتونید کاغذ روغنی درست کنید فقط کافیه چندین قطره روغن روی کاغذ بزنید و با دستمال کاغذی پخشش کنید تا کاغذتون روغنی باشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___