خانه داری
برای پاک کردن لکه ادویه جات رو از روی فرش و لباس کافیست از مقداری آبلیمو و سپس آب استفاده کنید وبعد با دستمال خشک پاکش کنید
#خانه_داری
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
ترفندآشپزی
زرد چوبه را در مرحله انتهایی پخت به غذا اضافه کنید
✅ اگر زردچوبه را در ابتدای پخت به غذا اضافه کنید و مدت زمان حرارت هم بالا باشد،هیچگونه تاثیری درغذا نخواهدداشت.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند💿🪝
~نکات طلایی خانه داری
• در مخزن اتو عطر بزنید.باعث میشه وقتی اتو میکنید لباستون بوی خوب میگیره🌸•
• برای پاک کردن جرم شیرآلات از جوش شیرین و سرکه استفاده کنید🐻•
• تو نایلون سبزیجات دستمال کاغذی بگذارید باعث میشا دیرتر خراب شن🌸•
• تو کیسه جاروبرقی قبل جارو پنبه عطری بندازید.وقتی جارو میکشید همه جا بوی عطر میگیرد
• سرامیک و کف را با مایع نرم کننده لباس طی بکشید تا بوی خوبی بدهد🌸•
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
خانه داری
روی لکه ی ماژیک خمیردندان بمالید.
سپس با یک پارچه مرطوب محل مورد نظر را پاک کنید. این روش برای قاب چوبی، دیوار و حتی صورت عروسک هم مؤثر است.
#خانه_داری
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#خانه_داری 🍃
برای پاک کردن کثیفی کابینتها👇
مقداری مایع ظرفشویی را به یک بطری اسپری حاوی آب گرم اضافه کنید و با استفاده از آن روی کابینتها را اسپری کنید. سپس با دستمال نرم خشک کنید.
من شنیدم که شامپو فرش هم خیلی خوبه.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
ترفندآشپزی
#ترفند_شله_زرد مجلسی و بدون نقص 🌼
نکات پخت شله زرد حرفه ای و خوشمزه
برنج را همراه گلاب و زعفران خیس کنید.
برای خیس خوردن خلال بادام، کمی از گلاب استفاده کنید.
زعفران، گلاب و هل را در ۵ دقیقه قبل از دم گذاشتن شله زرد اضافه کنید تا عطر آنها از بین نرود.
برنج باید قبل از اضافه کردن شکر کاملاً شکفته و نرم شده باشد.
میزان آب و شکر شله زرد با توجه به پیمانههای برنج با دقت اندازهگیری کنید.
حتما از برنج نیم دانه یا کامل ایرانی استفاده کنید.
شله زرد وقتی سرد شود عطر زعفران و گلاب و هل آن بیشتر میشود.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
ترفندآشپزی
نفخ لپه
سلام دوستان👋🏻
برای ازبین بردن نفخ لپه ، لپه را با چوب دارچین بجوشانید و وقتی لپه پخته شد آب آن را دور بریزید .
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
ترفندآشپزی
هنگام خیس کردن برنج چند دونه گل محمدی به آن اضافه کنید گل محمدی باعث خوش طمع شدن برنج و خوش عطر شدن آن می شود.
#ترفند_آشپزی
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ایده #ترفند
چندتا نكته درباره نگهداري بهتر ميوه و صيفي جات🥕🫑
🍓بچه ها بهترين راهي كه تا الان من امتحان كردم اين بوده كه ميوه هارو داخل دستمال پارچه ايي نگه داشتم و مدت طولاني سالم بودن(خيار ،توت فرنگي،زردآلو)
🍅اصلااا گوجه رو داخل پلاستيك ميوه هاي ديگه قرار نديد باعث خراب شدن سريع ميوه ميشه
🍌 اگر به بالاي دسته موز ها فويل بپيچيد و داخل كيسه نايلون مشكي بزاريد دير تر سياه ميشه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#خونه_تکونی 🏃♀
ايده جهت مرتب بودن ريشه فرش 👌😊
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
May 11
نکات جا افتادن فسنجان👌🏻
سلام به روی ماهتون
میخوام براتون فوت و فن یه فسنجون عالی رو بگم 👇🏻👇🏻
1️⃣ مهمترین نکته توی فسنجون صبوریه. اجازه بدید روی حرارت ملایم به آرومی جا بیوفته.پخت فسنجون بین ۵ تا ۷ ساعت طول میکشه.
2️⃣حتما از گردوی روغنی و ایرانی استفاده کنید.
3️⃣پیاز رو من همراه با گردوها میکس کردم. ولی میتونیدابتدا پیاز رنده شده رو در مقدار کمی روغن تفت بدید و به گردوها اضافه کنید.
4️⃣میزان رب خیلی مهمه. پس توی اندازه رب انارتون با توجه به ترش و شیرین بودنش دقت کنید.
5️⃣زعفرون طعم بی نظیری به فسنجون میده که پیشنهاد میکنم اصلا حذفش نکنید.
6️⃣اگر احساس میکنید خورشتتون روغن ننداخته، میتونید هر از گاهی یکی دو قالب یخ کوچیک بندازین توش. این به روغن انداختن خورشتتون کمک میکنه.🤌🏻
✅من یک تا دو قاشق شکر هم موقع پخت بهش اضافه میکنم
✅هم با گوشت مرغ لذیذ میشه هم گوشت قلقلی
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___