eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
30.9هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
10.8هزار ویدیو
24 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
1.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥔🧅🥕🍗🧆🌯🌮🥩🥐🥪 👇طرز تهیه بیش از 1000 نوع غذای نونی و محلی 😋😋 انواع غذا با انوع غذا با 🍗 😍 فوت و فن آشپزی 😋👩‍🍳 دستور وکلیپ‌و تصویری مرحله‌‌به‌مرحله بدو بیا تا پاک نشده🏃‍♀ کانالی برای با عشق 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3776118920Cdd2925f990 واقعا عاااااالیه 🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂☝️
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
🚺موهاتو جوری بباف که دهن همه باز بمونه از 😳😍 جدیدترین مدل موهای زنانه و دخترانه👯‍♀💇‍♀ ✅سریع بزن رو موهاتو از شلختگی در بیار 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3229679961Cfee7aa2211 اینجا تبدیل به یه ملکه بشو و کردنو یاد بگیر♥️😍
306.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺پروردگارا 🌸مشکلﮔﺸﺎﯼ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﺎﺵ 🌼ﻣﺴﯿﺮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ را ﻫﻤﻮﺍﺭ ﮐﻦ 🌺ﺻﻨﺪﻭﻗﭽﻪ ﺳﺮنوشتشان 🌸ﺭﺍ ﭘﺮﮐﻦ ﺍﺯ ﺧﻮﺑﯽ ﻭ 🌼ﺑﯽﻧﯿﺎﺯﺷﺎﻥ ﮐﻦ ، ﺍﺯ ﻫﺮ ﻧﯿﺎﺯﯼ سلام دوستان عزیزم صبحتون بخیر 💞💞💞💞💞💞💞💞💞
حال و احوال 30 شهریور 🔮@FaleRouz_Aramesh🍃
نان کماج خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید و کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره،زیاد آرد🥡 اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه. داخل ظرفی،روغن و زردچوبه(مقدارش بستگی به اندازه خمیر داره،خودتون متوجه میشید،کم نریزید) و دو قاشق شکر🍚 و زیره سیاه و بادیان و کمی سیاه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ 🥚رو هم زده و اضافه کنیدوکاملا باهم مخلوط کنید. داخل تابه یا قابلمه مورد نظر روغن بریزید،اگه نان نازکتری خواستید،توی دوتا ظرف درست کنید،اگه ضخیم تر خواستید در یک ظرف درست کنید،اما داخل دوتا تابه درست کنید بهتره چون پف نان زیاده. مقداری خمیر بردارید و داخل تابه ای که روغن ریختید بزارید خوب پهن کنید،در تابه رو بزارید و تابه رو داخل پارچه ای بزارید و جای گرمی قرار بدید تا خمیر ور بیاد(یعنی پف کنه)وقتی پف کرد بزارید روی حرارت و روی در تابه دم کنی بزارید و با حرارت خیلی کم بزارید پخته بشه و حجیم بشه،ی طرف که سرخ شد،برگردونید و طرف دیگه خمیر رو باز هم با حرارت کم بزارید پخته و طلایی بشه،وقتی برگردوندید دوباره کمی روغن بریزید 🎀 @FOOTOFAN_ASHPAZI
👌 برای بهتر رنگ دادن 👇 روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه آب شود.. با این روش ماندگاری، رنگ، بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ است ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
تکنیک برای مربای شکرک زده کمی آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید، بگذارید دوباره بجوشد با این کار شکرک مربا از بین می رود. ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار مواد لازم : گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ 🧂 سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط🥔🥔 آرد سفید 2 ق غ🥡 نمک 1 دوم ق غ🧂 پنیر چدار 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐 طرز تهیه : گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک 🧂میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها🥔 را رنده کرده و به ان ارد🥡 و نمک🧂 اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم. 🎀 @FOOTOFAN_ASHPAZI