هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
1.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥔🧅🥕🍗🧆🌯🌮🥩🥐🥪
👇طرز تهیه بیش از 1000 نوع غذای نونی و محلی 😋😋
انواع غذا با #گوشت_چرخکرده
انوع غذا با #گوشت_مرغ 🍗 😍
فوت و فن آشپزی 😋👩🍳
دستور وکلیپو تصویری مرحلهبهمرحله
#دسر_کیک_سفره_آرایی_پیتزا_فینگر_فود
بدو بیا تا پاک نشده🏃♀
کانالی برای #آشپزی با عشق 👩🏻🍳👩🏻🍳👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3776118920Cdd2925f990
واقعا عاااااالیه 🏃♂🏃♂🏃♂☝️
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
🚺موهاتو جوری بباف که دهن همه باز بمونه از #تعجب 😳😍
#آموزش جدیدترین مدل موهای زنانه و دخترانه👯♀💇♀
✅سریع بزن رو #لینک_زیر موهاتو از شلختگی در بیار 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3229679961Cfee7aa2211
اینجا تبدیل به یه ملکه بشو و #دلبری کردنو یاد بگیر♥️😍
306.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺پروردگارا
🌸مشکلﮔﺸﺎﯼ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﺎﺵ
🌼ﻣﺴﯿﺮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ را ﻫﻤﻮﺍﺭ ﮐﻦ
🌺ﺻﻨﺪﻭﻗﭽﻪ ﺳﺮنوشتشان
🌸ﺭﺍ ﭘﺮﮐﻦ ﺍﺯ ﺧﻮﺑﯽ ﻭ
🌼ﺑﯽﻧﯿﺎﺯﺷﺎﻥ ﮐﻦ ، ﺍﺯ ﻫﺮ ﻧﯿﺎﺯﯼ
سلام دوستان عزیزم صبحتون بخیر
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
نان کماج
خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید و کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره،زیاد آرد🥡 اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه.
داخل ظرفی،روغن و زردچوبه(مقدارش بستگی به اندازه خمیر داره،خودتون متوجه میشید،کم نریزید) و دو قاشق شکر🍚 و زیره سیاه و بادیان و کمی سیاه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ 🥚رو هم زده و اضافه کنیدوکاملا باهم مخلوط کنید.
داخل تابه یا قابلمه مورد نظر روغن بریزید،اگه نان نازکتری خواستید،توی دوتا ظرف درست کنید،اگه ضخیم تر خواستید در یک ظرف درست کنید،اما داخل دوتا تابه درست کنید بهتره چون پف نان زیاده.
مقداری خمیر بردارید و داخل تابه ای که روغن ریختید بزارید خوب پهن کنید،در تابه رو بزارید و تابه رو داخل پارچه ای بزارید و جای گرمی قرار بدید تا خمیر ور بیاد(یعنی پف کنه)وقتی پف کرد بزارید روی حرارت و روی در تابه دم کنی بزارید و با حرارت خیلی کم بزارید پخته بشه و حجیم بشه،ی طرف که سرخ شد،برگردونید و طرف دیگه خمیر رو باز هم با حرارت کم بزارید پخته و طلایی بشه،وقتی برگردوندید دوباره کمی روغن بریزید
#نان
#نان_کماج
🎀 @FOOTOFAN_ASHPAZI
#ترفند_آشپزی👌
برای بهتر رنگ دادن #زعفران👇
روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه آب شود..
با این روش ماندگاری، رنگ، بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ است
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
تکنیک برای مربای شکرک زده
کمی آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید، بگذارید دوباره بجوشد با این کار شکرک مربا از بین می رود.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ 🧂
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط🥔🥔
آرد سفید 2 ق غ🥡
نمک 1 دوم ق غ🧂
پنیر چدار
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک 🧂میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها🥔 را رنده کرده و به ان ارد🥡 و نمک🧂 اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم.
#پیراشکی
#پیراشکی_سیب_زمینی_و_گوشت_با_پنیر_چدار
🎀 @FOOTOFAN_ASHPAZI