❤️بوی سیر از دستانتان رفع کنید🧄
دانه های تازه قهوه توانایی رفع بوی بد سیر از دستان شما را دارد. همچنین برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، می توانید دستان تان را به یک ظرف استیل بمالید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
خب دوستان من اومدم با
معرفی دوتا محصول که تو
تابستون باید تو هرخونه ای باشه
۱_ #خاکشیر
🍹🍹🍹🍹
۲_ #تخم_شربتی
این دوگزینه برا شربت درست کردن
بسیار راحت وخوشمزه هستش که برا
رفع عطش هم عالیه چونکه خاکشیر
طبع خنک داره
و تخم شربتی طبعش مقداری گرم
ولی برا لاغری عالیه🥰🥰
پس به نظر من حتما این دو رو باهمدیگه امتحان کنید
شما برا طعم این شربت میتونید از گلاب هم استفاده کنید
که محشرررر میشه وبرا رنگشم از گرد یا ریشه زعفران که
بسیار بسیار عالیه😍
یه روش آسان برا درست کردن شربت خاکشیر؟
این صورت که خاکشیر کاملا تمیز را در در پارچ می ریزیم و روی آن شکر می ریزیم و آب خنک را به آن ها اضافه می کنیم و با قاشق خوب هم می زنیم تا شکر کاملا در آب حل شود و بعد گلاب را اضافه می کنیم
بعد گرد یا ریشع را اضافه میکنیم🥰🥰
و نوووووش جان
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
چند راه آسون دیگ😍👇🏻
🍀میتونی بجای برنج از شن وماسه یا پوستِ خرد شدهِ تخم مرغ استفاده کنی👌🏻
🍀اگه شیشه بوی بدِ آبلیمو یا هرچیز دیگه ای میده یه تیکه ذغال یا یه کاغذ مچاله رو بذار داخلش چند روز بمونه👌🏻
🍀اگه جرمش زیاد بود دوبار انجام بدی کاملا تمیز میشه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
خانه داری
چطور قهوه ساز را با سرکه تمیز کنیم؟
اگر از خوردن قهوه بدطعم به دلیل جرم گرفتن دستگاه خسته شدهاید، در عین حال شویندههای آماده نیز در اختیار ندارید، نگران نباشید، راه حل سادهتری نیز وجود دارد و آن استفاده از سرکه معمولی است.
با روشهای ساده زیر بار دیگر از خوردن قهوهای تازه لذت ببرید و خستگی روزانه را برطرف کنید:
1- هر گونه قهوه باقی مانده داخل دستگاه را خارج و سبد دانههای قهوه و صافی را خالی کنید.
2- ابتدا جای مخصوص قهوه را با آب سرد بشویید و آن را با یک پیمانه سرکه سفید و دو پیمانه آب پر کنید.
3- سرکه و آب را داخل مخزن قهوهساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. بعد از دور کامل، آن را خاموش کنید.
4- بگذارید مخلوط سرکه 15 دقیقه به همین حالت باقی بماند و تهنشین شود.
5- با ریختن دو بار آب خالی و روشن کردن دستگاه قطرات سرکه را پاک کنید. بار دیگر دستگاه را خاموش کرده و بگذارید 15 دقیقه به همین حالت باقی بماند.
حالا قهوه ساز شما دوباره مثل روز اولش کاملا تمیز است .
#خانه_داری
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
نکات بسیارمهم تمیز کردن تلویزیون👌
خوب بریم سراغ #نکات_خانه_داری که مربوط به #تلوزیون هست😊😊
✅اولین نکته و مهمترین این هست که موقعی که تلویزیون روشن هست یا خاموشه و صفحه اون داغ هست صفحه اون رو تمیز نکنید زیرا به دستگاه اسیب میزنه✔
✅من همیشه برای پاک کردن تلویزیونمون فقط از یک دستمال بسیار نرم که خیلی کم مرطوب باشه استفاده میکنم✔
✅هیچ وقت اب رو مستقیم روی صفحه تلویزیون اسپری نکنید زیرا اب به به پایین سر میخوره و وارد قسمت پایین دستگاه میشه و باعث خراب شدن تلویزیون میشود📛
✅ هیچ وقت اسپری های چند منظوره را مستقیم به صفحه ی تلویزیون اسپری نکنید زیرا صفحه تلویزبون خراب میشود 📛
✅همیشه پشت تلویزیون و سیم های ان رو دستمال کشی کنید زیرا خاک وارد بلندگوها میشود که باید تمیز شود✔
✅نکته ی بعد درمورد کنترل هست چون کنترل توسط همه ی افراد لمس میشود و میکروبی میشود همیشه با اسپری چند منظوره تمیز و ضد عفونی شود✅✔
✅یکی دیگه از روش های تمیز کردن صفحه تلویزیون استفاده از دستمال میکروفایبر هست که بسیار کاربردی و عالی هست✔✔
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
من همیشه مرغ ها رو قبل از بستهبندی میشورم
✅ بعدش هم کل سینک رو با مواد ضدعفونی کننده یا سرکه، ضدعفونی می کنم
✅به مرغها کمی نمک می پاشم میذارم آب شون خارج بشه و بسته بندی می کنم
❌❌ولی به تازگی چند جا خوندم که مرغ به دلیل داشتن باکتری نباید قبل از مصرف شسته بشه
باید در زمان پخت در آب جوش جوشیده بشه تا باکتری هاش از بین بره
نظر شما چیه ؟؟🤔
شما مرغ رو قبل از بسته بندی میشورید یا نه؟
✅✋ راستی برای از بین بردن بوی دست هام در زمان شستشوی مرغ از یک کمی خمیر دندون استفاده می کنم خیلی عالی بوی زهم مرغ رو از بین میبره.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
سلام عزیزای دلم چطورین♥️😌🌸😇
چخبر دوستای گلم 🎉♥️
🌷بهترین روش تمیز کردن کابینت مایع ظرفشویی و آب هست....باهم ترکیب کنید و با اسفنج بکشید روی کابینت ها بد با دستمال تمیز خشک کنید....
🌷 اگه کابینت سفید دارین از ترکیب آب و سرکه استفاده کنین اینطوری کابینت برق میزنه🤩
🌷اگه کابینت لک برداشته و نمیره یه مقدار جوش شیرین و با آب ترکیب کنین حالت خمیری باشه و بکشین روی لکهها یکم بمونه و بد تمیز کنین...
🌷من خودم فقط با شیشه پاک کن تمیز میکنم 😁
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
نکاتی که از مامان قشنگم یاد گرفتم 👌🤌
اولین نکته🧅پیاز و کنار شعله روشن خرد کن چشات نمیسوزه
دومین نکته 🍲اگه غذات به شدا تند یا شور شد بهش حتما یک قاشق نوشابه بزن مشکلت حل میشه
سومین نکته 🥖🧅اگه برنج ته گرفت و بوی سوختگی داد روش یک تکه نون یا پیاز خام بزار بوش رو میگیره سریع
چهارمین نکته 🍆🍆به بادمجون قبل از پخت ماست یا نمک بزن روغن کم میبره
پنجمین نکته 🧀🧀برای اینکه پنیر پیتزا خوب کش بیاد روی لایه اول که ریختی آب اسپری کن بعد لایه های بعدی رو بریز
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
دوستای گلم،من چند وقت پیشا رب گوجه سبز درست کرده بودم که یادم رفته بود عکسشو بذارم، دیدم تو این فصل هم با میوه های ترش میشه رب درست کرد و گفتم خوبه که الان عکسشو بذارم اگه دوست داشته باشین درست کنین.
#رب_گوجه_سبز(آلوچه)
گوجه سبزها رو بعد از اینکه شستیم توی قابلمه میریزیم(من مقداری آلبالو هم ریختم داخلش) دو لیوان آب روش میریزیم، میذاریم رو حرارت تا جوش بیاد بعد حرارت رو کم میکنیم تا خوب بپزه، هر از گاهی هم میزنیم،بعد آبکش رو روی یه ظرف میذاریم، گوجه های پخته رو توی آبکش می ریزیم و میذاریم سرد بشه، با فشار دست از صافی رد میکنیم تا هسته ها و پوستش جدا بشه،آب و عصاره گوجه ها رو دوباره رو حرارت میذاریم نمک هم بهش اضافه میکنیم، حرارت رو کم میکنیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و سفففتتتت و غلیظ بشه(مثل رب گوجه) بعد توی سینی میریزیم یه صبح تا ظهر توی آفتاب میذاریم بعدشم توی شیشه میریزیم و جای خنک نگهداری میکنیم.
از رب گوجه سبز میتونیم برای طعم دار کردن غذاهای ترش ، مثل مرغ ترش،مرغ شکم پر،ماهی شکم پر، خورشها.... استفاده کنیم.همچنین بعنوان تنقلات هم میشه خوردش که خیلی سالمتر از آلوچه های کارخونه ایه.
با آلو سیاه هم میشه این رب رو درست کرد. البته آلوهای سفت و ترش!
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترشی_گوجه_سبز
گوجه سبز به اندازه مورد نياز
آب جوشيده:١٥ استكان
نمك:نصف استكان
سركه:٤ استكان
تلخون:چند شاخه
سير:چند حبه
چند نكته مهم خدمتتون بگم:
من با پيمانه اندازه ميگيرم و آب ترشي رو درست ميكنم،به اين صورت كه،به ازاي هر ١٥ پيمانه چهار پيمانه سركه هست و نصف پيمانه نمك..چون من مقدار گوجه سبز كم مي خواستم پيمانه رو استكان قرار دادم،اگر به مقدار زياد خواستيد بزاريد پيمانه رو بزرگ در نظر بگيريد..پس هر پيمانه اي كه در نظر ميگيريد بر حسب اون پيمانه اندازه بگيريد...
نكته مهم؛استكان من استكان عينكي فرانسه هست...
حتما آب رو بجوشونيد و آب گرم باشه چون اينطوري درب شيشه پلمپ ميشه و باز نميشه
تهيه:
آب و سركه و نمك رو مخلوط كرده و گوجه سبز هارو داخل شيشه ها پر كرده و با مخلوط سركه و نمك و آب داخل شيشه رو پر كرده،درب شيشه هارو سفت بسته و سرو ته بزاريد براي چند ساعت..
تا درب شيشه پلمپ بشه..و اگر هم نشتي داشته باشه مشخص بشه...
اين ترشي رو مي تونيد حتي بيرون از يخچال براي يكسال در جاي خنك و كه نور خورشيد نداشته باشه نگه داري كنيد.
وقتي باز كرديد داخل يخچال نگه داري كنيد..
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
دوست داری همیشه خونه ت مرتب باشه؟
میدونم همتون مرتبید🤭
🌈بهد از هر وعده غذا که میخورید حتما حتما ظرف ها رو بشور نزار واسه بعد🤗
🌈اجاق رو حتما حتما بعد هر وعده که میدونی واقعا چرب شده تمیز کن چون واقعا اگه بزاری بمونه تمیز کردنش زمان میخواد🤗
🌈برای اینکه سینگتون براق وتمیز باشه با پودر لباسشویی یا جوش شیرین بشور
🌈سعی کنید هر چیزی رو که استفاده کردید بزارید سرجای خودش چون واقعا اگه اینجور نباشه کلا خونه بهم میریزه
🌈اصلا اصلا نزارید لباس کثیف جمع بشه حتما بشورید
🌈نکته خیلی مهم اینکه هر بار که مهمون میاد و ظرف ها رو از کابینت در میاری یه دستمال زیرش بکش که جای گرد و خاک نمونه واقعا اینکار خیلی خوبه چون همیشه کابینت تمیزه
🌈وسایلی رو هم که اصلا لازم ندارید یا ازش یکی مونده رو بزارید داخل کارتون واسه رفع انباشتگی 🤗
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
ترفند و راز و رمز خوشمزه شدن خورش بادمجان رو میدونی؟؟؟
برای سرخ کردن بادمجان شعله را زیاد نکنید، زیرا بادمجان زود میسوزد و تلخ میشود. سعی کنید بادمجانها را با روغن کم سرخ کنید.
بعضی از خانمها از بادمجان دلمهای برای خورش بادمجان استفاده میکنند.
بادمجانهای دلمهای بزرگ بوده و باید پس از پوست کندن و گرفتن تلخی، آنها را باریک برش دهید و سرخ کنید. اما بادمجان معمولی بهتر است.
هنگام خرید دقت کنید که رنگ بادمجان باید به سیاهی بزند و همین طور بادمجانهای کوچک و قلمی باشد.
برای تهیه سس خورش بادمجان، آب گوشت را از صافی بگذرانید تا پیازهایش جدا شود، زعفران آب شده، رب گوجه، آب غوره، نمک و یک قاشق روغن حیوانی را به آب گوشت اضافه کنید و در ماهیتابه که گوشت و بادمجان هست آب زیادی نباشد.
گوشت را فقط باید کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد ، زیرا سرخ کردن زیادی گوشت باعث می شود که سفت و دیرپز شود. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#کنسرو_برگ_مو
😋قبول دارید دلمه برگ مو یکی از لذیذترین غذاهاست
🌸ولی حیف که فقط تو بهار برگ مو هست
👌تو این پست میخوام چند تا راه بگم که بتونی تمام سال این غذای خوشمزه رو بپزی
🧂میتونید برگهارو شور کنی، برگهارو داخل یک شیشه بذارید و با آب نمک پر کنید و دربش رو محکم ببندید
🧊برگهارو دونه دونه لوله ای کنید و داخل بطری آب معدنی بندازید وبعد فریز کنید و موقع طیخ بذارید تا از انجماد خارج بشه و بطری رو ببرید و از برگها استفاده کنید
🍀آب رو جوش آورده داخلش نمک ریخته دوباره میذاریم جوش بیاد برگ دلمه داخلش میذارم یک قل که خورد و آبش رفت داخل کیسه فریزر میذاریم و فریز میکنیم
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
ترفند و راز و رمز خوشمزه شدن خورش بادمجان رو میدونی؟؟؟
برای سرخ کردن بادمجان شعله را زیاد نکنید، زیرا بادمجان زود میسوزد و تلخ میشود. سعی کنید بادمجانها را با روغن کم سرخ کنید.
بعضی از خانمها از بادمجان دلمهای برای خورش بادمجان استفاده میکنند.
بادمجانهای دلمهای بزرگ بوده و باید پس از پوست کندن و گرفتن تلخی، آنها را باریک برش دهید و سرخ کنید. اما بادمجان معمولی بهتر است.
هنگام خرید دقت کنید که رنگ بادمجان باید به سیاهی بزند و همین طور بادمجانهای کوچک و قلمی باشد.
برای تهیه سس خورش بادمجان، آب گوشت را از صافی بگذرانید تا پیازهایش جدا شود، زعفران آب شده، رب گوجه، آب غوره، نمک و یک قاشق روغن حیوانی را به آب گوشت اضافه کنید و در ماهیتابه که گوشت و بادمجان هست آب زیادی نباشد.
گوشت را فقط باید کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد ، زیرا سرخ کردن زیادی گوشت باعث می شود که سفت و دیرپز شود. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#تراس
توی این پست می خوام راجع به دکوراسیون تراس هامون صحبت کنم . معمولا خونه های ما یک تراس کوچیک داره که خیلی اوقات به عنوان انباری ازش استفاده می کنیم ، ولی این تراس ها می تونن به عنوان فضایی برای استراحت و آرامش باشن که به دوری از شلوغی و درگیری های روز اونجا بشینیم و کتاب 📖 بخونیم و قهوه و چای ☕ بنوشیم.
. . 🔹️حالا چی کار می تونیم بکنیم تا تراس هامون حتی اگه کوچیک هم باشن تبدیل به فضایی برای آرامش مون بشه 😍 .
. 🔺️با این چند راهکار راحت می تونید یک تراس زیبا داشته باشید 🔹️گیاهان 🌵🌳
🔹️ میز و صندلی 🛋 🔹️ کفپوش 🛤
🔹️ دیوار سبز 🧱🌿
🔹️ روشنایی 💡
مهم تریم اصل تو دکوراسیون تراس اینه که از بهم ریختگی دوری کنیم و از تراسمون به عنوان انباری استفاده نکنیم .
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
پاک کردن لکه های رنگ مو
از روی دست کاره سختیه...؟؟🙁☝️
کاری نداره که..
کافیه دست هاتونو با خمیر دندون بشورین تا راحت تر تمیز بشه...💯👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
نکات کدبانو گری خانوم خونه😍
👇
1⃣ کتری یا سماور پر از جرم شده😣
راه حل
دوتا قاشق جوش شیرین رو توی کتری پر اب بریز و ۲۰دقیقه بجوشون😀
2⃣حموم و دستشویی بوی بد میده و هرچی میشویم فایده نداره😣
راه حل
دوتا شمع روشن کن فوری برطرف میشه😃
3⃣اینه ی دستشویی و حمام همیشه بخار میگیره😣
راه حل
با کمی کف ریش اینه یا شیشه رو پاک کن تا وقتی تمیزه عمرا بخار بگیره😃
4⃣روغن ماشین کف پارکینگ و حیاطمون ریخته و باهیچ شوینده ای از بین نمیره😣
راه حل
شب نوشابه بریز رو لکه ها و صبح با اب خالی بشور.هیچ اثری به جا نمیمونه😃
5⃣روی کامپیوتر فرزندم همیشه گرد میشینه
هر روز باید پاک کنم
راه حل
دستمالی را با سرکه سفید نم دار کنید و با ان کامپیوتر و کیس و اسپیکرها را تمیز کنید
تا مدتی خبر از گرد و غبار نیست😃
5⃣بوی بد کفش های اسپرت ازار دهنده است😣
راه حل
شب توی کفش ها جوش شیرین بپاش صبح اثری ازبو نیست😃
7⃣دوس ندارم شمع سفره هفت سین انقدر چکه کن
راه حل
چند ساعت قبل از استفاده شمع رو بزار تو فریزر بعد روشنش کن نتیجه اش خارق العاده است😃
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🔴 #نکات_کاربردی👇👇
آموزش گل و گیاه
1⃣ شیر به گل ها ندین چون باعث ایجاد قارچ میشه.
2⃣ قهوه یا نسکافه به گل ها ندین چون باعث قلیایی شدن خاک میشه.
3⃣ آب خیلی سرد یا خیلی گرم یا آب نمکدار برای آبیاری گیاهاتون مناسب نیست.
4⃣ کود خیلی قوی یا با دوز بالا استفاده نکنین.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
بیایین تا بهتون بگم چطوری میتونید ظرفای مس تونو فقط با ی اسپری در برابر رطوبت مقاومشون کنید تا دیگه سیاه و لکه نشن😍
چند روش یرای تمیز کردن مس وجود داره
1**استفاده از پودر های نانو
2**سطح خارجی رو به سس گوجه آغشته کنید و با اسفمج نرم تمام سطح رو کاور کنید
و بعد 5دقیقه آبکشی کنید
3**استفادت از آب لیمو یا سرکه
خلاصه هرماده اسیدی دیگه
فقط حواستون باشه بعد آبکشی خوب خشک کنید تا رد آب روی ظرف باقی نمونه
آمـــــــــا
روش من
حدودا 4سال پیش این کار رو انجام دادم
و با اینکه مدادم دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی برای ظرفام پیش نیومده
فقط این روش برای سطح خارجی ظرف های مسی هستش که روی حرارت قرار داده نمیشن
اول از همه با سرکه سطح خارجی رو بشورین و خشک کنید
اسپری درجه یک کلر رو تهییه کنید و با فاصله به سطح خارجی ظرف اسپری کنید و اجاره بدین 10ساعت بمونه و حسابی خشک بشه
با این کار ظرف های مسیتون همیشه نو میمونن
و برق میزنن😍😍
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#نکات_ریز_خانه_داری
#ترفند های تمیزکاری با #خمیردندان
این خمیر دندونه خیلی ها فکر میکنن فقط ب درد مسواک زدن میخوره و بس.
ولی خیلی فواید دیگه هم داره ک بدونید بهتره،برای تمیز کردن سینک استفاده میشه،میتونید با پنبه بمالید روی سینک و بعد تمیز کنید خیلی براق میکنه.فلزات رو باهاش تمیز کنید،نقره ها رو باهاش تمیز کنید،اثر مداد شمعی رو ازروی دیوار از بین میبره،برای اینکه شیشه ایینه حموم بخار نگیره خمیر دندون روش بمالید.
حتی میشه ظروف پلاستیکی رو ک مدتی استفاده نکردید و بوی بد گرفتن، باهاش خوشبو کنید.حتی کفشای سفید یا دور کفشای دیگه روهم میشه باهاش تمیز کرد.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
رازهای خوشمزهتر پختن مرغ👇👇‼️‼️‼️❓❓❓✅✅✅✅✅‼️‼️❓❓❓
شاید یکی از سادهترین و سریعترین غذاها مرغ پخته باشد. اما اگر بخواهیم مرغی خوش طعم و متفاوت داشته باشیم، باید در پختن آن نکات زیر را در نظر داشته باشین.
1- سرو نکردن مرغ بلافاصله پس از پختن
پس از پختن مرغ و قرار دادن آن در ظرف مخصوص سرو، حدود ده دقیقه زمان دهید و بعد آن را سرو کنید. این کار کمک میکند تا آب اضافهی مرغ خارج شده و خوشمزهتر شود.
2- سرخ کردن مرغ
هر چند مصرف زیاد روغن کار صحیحی نیست، اما برای خوش طعم کردن غذایتان در صورت تمایل میتوانید مرغ را پیش از پختن سرخ کنید. این کار علاوه بر خوشمزهتر شدن، ظاهر زیباتری هم به مرغ میبخشد. پس از سرخ شدن مرغ، به آن ادویهجات، پیاز و آب اضافه کنید و فرصت دهید تا به خوبی بپزد. برخی از افراد مرغ را پس از پختن، سرخ میکنند که این کار هم صحیح است و میتواند باعث زیباتر شدن و خوش طعمتر شدن مرغ شود.
3- کم بودن آب مرغ
کم بودن آب مرغ با به اصطلاح غلیط بودن آن باعث خوش طعمی غذا میشود. همچنین بهتر است آب مرغ در ظرفی به صورت جداگانه سرو شود.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_کدبانو
✨ترفند براق کردن انواع سینک✨⚡️
✅چدنی: جوش شیرین + آب
✅سرامیکی یا فلزی: سرکه سفید
✅استیل ضد زنگ: محلول صابون
✅لکه های سمج: جوش شیرین + آب
✅شیر آب و دسته ها: سرکه یا نوشابه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#پودر_سير 😊
🔸 سيرها يك شبانه روز خيس كنيد كه واسه پوست كردن واستون اسونه وقتي پوست كرديد بشوريدشون بيست چهارساعت بگذاريد خشك بشه سپس داخل غذا ساز بريزيد تا كاملا خورد بشه بعد روي يك سبدپهنشون كنيدزيرنورمستقيم افتاب بگذاريد تا خشك بشه وقتي خشك شد تواسياب بريزيد تا ساييده بشه رنگ پودر سير خونگي تقريبا روبه زردي ميزنه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#پاک_کردن_لکه_چسب_نواری
بهترین روش پاک کردن لکه چسب نواری روی وسایل منزل استفاده از روغن مایع است. انگشت خود را روغنی کنید و محل لکه را با انگشت پاک کنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
چند نکته برای خوشمزه شدن #قیمه
پس من چند تا نکته اینجا میگم که خوشمزه ترش میکنه 👇👇👇👇
🌷 ✅گوشت رو زیاد تفت ندید سفت میشه نمک هم اصلاً در اوایل پخت بهش اضافه کنید.
🌷✅ برای آب خورشت از آب سرد استفاده کنید ، خورشت رنگ بهتری میگیره و طعمش هم بهتر میشه.
🌷✅ برای خوش عطر و خوش طعم شدن خورشت، چوب دارچین فراموش نشه، چون پودر دارچین رنگ خورشت رو تیره میکنه.
🌷✅ گلاب طعم بهتری به خورش میده ،پس از ده دقیقه ی آخر بهش یه قاشق گلاب و یک قاشق زعفرون دمکرده اضافه کنید.
🌷✅ برای اینکه لپه تو خورشت وانره حتما با پیاز تفتش بدید.
🌷✅ لیمو عمانی رو که چند ساعت تو آب خیس خورده اواسط پخت بهش اضافه کنید نمک رو هم در اواخر پخت.
🥫🏺🔪🥄ادویهایی که من در خورشت قیمه استفاده میکنم 👇👇👇👇
زردچوبه ،فلفل، پودر لیمو عمانی، چوب دارچین، کمی پودر گل محمدی، عرق هل ،زعفران.
🌈🌈🌈ترک های روی برنج رو نبینید، از بس که دخترم ،دیس رو تکون داد این شکلی شد🤗
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
هدایت شده از پیشنهااد ویژه😍😍👇
#برنامه_فوق_العاده_لاغری
💯 برگزاری دوره لاغری
فقط و فقط با هزینه 50 هزار تومان
برای شما همراهان گروه هزار و یک گیاه سلامتی
🔸3 الی 7کیلو کاهش وزن
💠از بین رفتن استپ وزن
💠تشکیل پرونده لاغری برای هر شرکت کننده
🔸حمایت مشاور لاغری به صورت خصوصی برای هر فرد
🔰برای ثبت نام در دوره 4 روزه چالش لاغری و معرفی افراد علاقمند به دایرکت پیام بدید🔰
آیدی برای ثبت نام : 👇
🆔️ @Atra_Salamate
شماره جهت تماس :
09135086842 📞
⭕️⭕️⭕️لینک ثبت نام 👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/ndpt3
👆👆👆👆👆👆👆👆👆
*🔰 باشگاه کارآفرینی استیلا*
May 11
#پودر_سير 😊
🔸 سيرها يك شبانه روز خيس كنيد كه واسه پوست كردن واستون اسونه وقتي پوست كرديد بشوريدشون بيست چهارساعت بگذاريد خشك بشه سپس داخل غذا ساز بريزيد تا كاملا خورد بشه بعد روي يك سبدپهنشون كنيدزيرنورمستقيم افتاب بگذاريد تا خشك بشه وقتي خشك شد تواسياب بريزيد تا ساييده بشه رنگ پودر سير خونگي تقريبا روبه زردي ميزنه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🌸🌸
اگر #برنج را آبکش کنیم، چاق نمیکند
✨درصد زیادی از برنج را نشاسته تشکیل می دهد.
آبکش کردن برنج نه تنها نشاسته آن را از بین نمی برد بلکه فقط ویتامین های برنج و از آن جمله ویتامین کمیاب B هدر می روند و برعکس چنین برنجی بیشتر چاق کننده است!
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___