eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
31.1هزار دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
22 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
💢اسم هر ادویه رو فراموش نکنید! 🍱معمولا ادویه ها به خاطر نزدیکی رنگ و شباهت به هم ممکنه اشتباهی مورد استفاده قرار بگیرند. ✔️برای جلوگیری از این کار بهتره ، بعد از اینکه هر ادویه ای رو که از جعبه خارج می کنید اسم اون رو جدا کنید و به روی ظرف بچسبونید با این کار کابینت مرتب تری دارید و از بروز اشتباهات هم جلوگیری می کنید. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
⭕️از بین بردن بوی بد ماهی ❄️برای از بین بردن بوی بد ماهی از روی دست ها بهتره اون ها رو با سرکه و آب ولرم بشورید 🍾سرکه می تونه تا حد قابل توجه ای بوی بد رو از دست خنثی کنه! 🍾همچنین برای از بین بردن این بو در محیط می تونید مقداری سرکه همراه با آب رو در ظرفی 🥣ریخته و به مدت یک ساعت بجوشانید ، بخار این کاسه می تونه بوی بد رو از محیط پاک کنه! _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
‍ حفظ بهداشت دمکنی برنج دم کنی برنج محل تجمع انواع آلودگی هاست که لازم است بعضی از نکات اولیه بهداشتی را دراین زمینه رعایت نماییم بعضی از خانم ها عادت نادرستی دارند که از روزنامه برای دم کردن برنج و یا مواقعی که دمکنی بزرگ در دسترس ندارند، استفاده میکنند ؛ استفاده ازروزنامه به ویژه نیازمندیهای روزنامه که بعضاً ممکن است ازکاغذهای نامرغوبی تهیه شود و سرشار از سرب می باشد،حتی درموارد اضطرار نیز مناسب نمی باشد. برای دم کنی بهتر است از پارچه ای استفاده شود که قابلیت جذب بخار آب راداشته باشد و با توجه به اینکه از این دم کنی برای دم کردن انواع پلوها و ماکارونی ،استفاده میشود، ممکن است رب یا گوجه یا سبزی موجود در پلو در هنگام استفاده به دم کنی بچسبد و چون دم کنی تا مدتی بعد از پخت برنج، حالت نمدار بودن را دارد می تواند محیط مناسبی برای تجمع آلودگی ها و باکتری ها باشد بنابراین بعد از هر بار استفاده، دم کنی را در مکان خشک و خنک قرار دهید تا رطوبت آن به خوبی خشک شود و بعد از چند بار استفاده، حتما دم کنی را با مایع ظرفشویی شسته و در آفتاب یا هوای آزاد قرار دهید تا به خوبی خشک شود _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
▪️اشتباه نکنید. ❗️در حین درست کردن غذا، به یاد داشته باشید که گوشت خام، مرغ و مواد غذایی دریایی را جدا از هم نگه داشته و از چاقو جداگانه برای تهیه ان ها استفاده کنید. در کارخانه‎های تولیدی، ما تجهیزات و ابزاری را برای مواد مختلف اختصاص داده‎ایم تا مسائل میکروبیولوژیکی و آلرژیک را رعایت کنیم. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی مدت خیلی و بی حوصله شده بودم نای کار کردن نداشتم 😩☹️ یروز که تو میگشتم 😉 یهو ی دیدم پر از های جذاب برای منزل 😍 کلی ایده آسون ولی مفید🤗 کلی گرفتمو دست بکار شدم در عرض چند ساعت کل خونمو برق انداخت هر کی میدید فکر میکرد یماه تمیزکاری خونم طول کشیده😅😄 https://eitaa.com/joinchat/196608185Cf3bdc18fa0 https://eitaa.com/joinchat/196608185Cf3bdc18fa0 وااای حتما این کانالو ببینید😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ✋صبح آخر هفته تون شاد ☕️ پشت تمام اتفاقات بد و سختی های زنــدگی همیشه یک زیبایی‌ خاص پنهان شده است لایه به لایه جلو برو و شکستشون بده هیچ وقت از تلاش دست نکش و و تـــا آخرین لایــه ادامه بــده در آخر پاداش استقامتت را دریــافـت خـواهـی کــرد 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
❤برای ✍یک لیوان جوش شیرین، یک لیوان نمک و یک بسته پودر لباسشویی مخلوط کرده و در ظرفی کنید و هربار 6 قاشق در جاپودری بریزید ؛ جوش شیرین‌ زردی لباس از بین میبرد و نمک رنگ لباس حفظ میکند 👌 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
با نمد و سیم های باریک مفتولی شکل برگ درست کنید سپس برگها رو روی یک حلقه ی استیل مونتاژ کنید و حلقه ی تزیینی برای آویز کردن از پشت در یا دیوار اتاقتون درست کنید ‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فوت و فن پخت ماهی 🐠 نکته های پست این پایینه👇👇👇 ۱- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد. ۲- ماهی های تازه ۳ ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است. ۳- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ۴- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بین خواهد رفت.  ۵- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه ای خاص مزه بهتری می گیرد. دریا مانند باغی است که صدها درخت دارد و هر درخت میوه ای منحصر به فرد، پس نمی توان گفت این ماهی بوی زیادی دارد یا آن ماهی بدطعم است بلکه هر یک مزه خاص خود را دارد و به روشی ویژه می توان آن را برای خوردن آماده کرد. ۶- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد و برای خوردن مناسب نيست. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
❌ترفندهای خانه داری❌ 🌈 موقع خرد کردن پیاز، یکم آبلیمو روی چاقو بزن تا دیگه چشمات نسوزه😍 🌈 وقتی آبلیموی تازه گرفتی، یه هویج داخلش بنداز تا تلخی آبلیموت رو بگیره. 🌈 قبل اینگه گوجه رو داخل روغن بریزی، یکم به روغنت نمک بزن تا نپاشه. 🌈 اگه میخوای موقع سرخ کردن سیب زمینی روغن کمتری مصرف کنی، سیب زمینیارو نیم ساعت داخل آب و یخ بگذار و بعد آبکشی کرده و سرخش کن😍 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
سلام عزیزای دلم چطورین 🤗🤗🤗 امروز موقع مرغ خورد کردن گفتم ی عکسی براتون بگیرم و چند تا نکته درباره جوجه کباب بگم‌ بهتون😊 🌾نمک و آبلیمو مرغ رو سفت می‌کنن و اگه نزنیم مرغ بی مزه میشه پس بهتره قبل اضافه کردن نمک و آبلیمو یکم روغن بزنین بد نمک و آبلیمو اضافه کنین،،، 🌾هیچ وقت پیاز جوجه کباب رو رنده نکنین چون اینطوری موقع کباب کردن پیاز روی گوشت رنگش طلایی میشه و ما حس میکنیم ک جوجه پخته ولی در واقع داخلش خام میمونه،بهترین روش خلالی کردن پیاز هست،،، 🌾قبل از اینکه پیاز و ادویه جات رو ب جوجه کباب اضافه کنین اول زعفرون رو اضافه کنین و بزارین یک ساعت استراحت کنه چون اگه آخر اضافه کنین پیاز طعم زعفران رو به خودش میگیره،،، 🌾پودر پیاز،پودر فلفل سیاه، یکم پودر سیر طعم جوجتون رو عالی می‌کنه حتما این سه تارو استفاده کنیم داخل مواد،،،. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
نکاتی در مورد نگه داری میوه وآب میوه🍈🍑🥭🧃🧋🍸🍹 1.رسیده شدن هلو نارس🍑 اگر میخواهید هلو کال رسیده شود هلو هارا در جعبه ای قرار دهید وروی آن را با روزنامه بپوشانید.به این ترتیب گازهای متصاعد خارج شده باعث رسیده شدن سریع هلو میشود. 2.رسیده شدن خرما لوی نارس اگرخرما لوی شما نارس است همه را کنار هم یه بچینید ودر جای تاریکی بگذارید تا برسد. 3.تشخیص طالبی وخربزه رسیده دستتان را روی پوست آن ها بکشید اگر زبر بود رسیده است . 4.پوست کندن گردوی تازه. اگرمیخواهید پوست گردوسبز آن را جدا کنید ودستتان سیاه نشود داخل ظرف پر از آب پوست بگیرید. ،5.آبمیوه منجمد. اگر میخواهید آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد .آن ها را ذخیره کنیدبه این صورت که آبمیوه مورد نظر مانند لیموترش،شربت نعنا،یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد سپس آنها را از قالب جدا کنید ودرون کیسه پلاستیکی ریخته وداخل فریزر بگذارید تا زمان مورد نیاز یکی از قالب ها را درون لیوان شربت بیندازیدوآب روی آن بریزید . _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور جوانه ی ماش درست کنیم؟🌱 سه مشت ماش رو داخل کاسه بریزین . بهش آب اضافه کنید و یک شب بزارین تا خیس بخوره و جوانه بزنه . کف لیوان های یک بار مصرف رو سوراخ کنین وَ چند قاشق از ماش ها رو بریزین . روی هر کدوم دستمال مرطوب بزارین و با یه پارچه تیره روشو بپوشونید. سه تا لیوان رو تا نیمه آب کنین و لیوان های جوانه رو داخلش بزارین تا مرطوب و شسته بشن . روزی سه بار این کارو انجام بدین . مصرف جوانه ماش خصوصا برای خانمها خیلی خواص به دنبال داره از جمله : سلامت پوست، مو و ناخن ، رفع کم خونی، تنظیم قند خون، جلوگیری از سکته قلبی، پیشگیری از سر. طان سینه، برطرف کردن خستگی، پیشگیری از کبد چرب. بعد سه روز که جوانه ها کامل بلند شدن قابل استفاده اس. 💕 @tarfand_zananeh 💕
یه روش دیگه واسه برق انداختن سینک🌱🌱🌺🌺 اگه به شوینده ها حساسیت دارید حتما از این روش استفاده کنید👌 جوش شیرین بریزید بعد سرکه سفید یا آبلیمو بریزید روش بعد اسکاج بکشید سینک میشه مثل آینه👐🌱🌱 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🙌🏻سرشعله های گازتو اینطوری تمیز کن اگ میخای سرشعله هات همیشه برق بزنن برو سراغ صابون که تو هر خونه ای پیدا میشه😍 👈🏼حالا میگی چکار کنم 🤔 یک صابون برداربا قسمت درشت رنده اونو رنده کن. هرموقع خاستی سر شعله هاتو تمیز کنی یکم از صابون رنده شده آن بریز روی سر شعله ها و با اسکاج سیمی و یکم آب برو به جنگ چربی ها🙌🏻 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
چقد تو شستن لباسا این نکات رعایت میکنید تا👇👇👇 به لباس یا پارچتون آسیب نرسه وبیشتر عمرکنه؟؟ بزن بریم بالام جان تا چندتا نکته طلایی درمورد شستشو لباسا بهتون بگم 🎀لباس ها رو براساس رنگ ونوع پارچه دسته بندی کنید؛ باید لباس‌های جدید خودتونو پیش از قاطی کردن با باقی لباسا حداقل یه بار امتحان کنید که ببینید رنگ پس می‌دن یا نه،جدا کردن رنگ‌های روشن از رنگ‌های تیره، باید لباس‌ها رو بر اساس نوع پارچه و ویژگی‌های الیاف اون دسته‌بندی کنید. 🎀شوینده های مناسب با لباس خودتونو خریداری کنید؛ پودر لباسشویی برای تمیزکاری گرد و خاک و شوینده‌های مایع برای تمیز کردن لباسای ظریف، لباس کودک و سایر پارچه‌های نفیس مناسبتره، سعی کنید که تا حد امکان از سفیدکننده برای لباسای مختلف استفاده نکنید، چرا که این کار عمر مفید پارچه رو تا حد زیادی کاهش میده _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
بیدمشک گلاب زعفرونی برای افطار این شربت خوشمزه رو درست کنید و نوش جون کنیید  خنک خنک با طعم عالی بخصوص اگر زعفرونش زعفرون نگین فردوس باشه که از کیفیتش مطمعنید این شربت با بیدمشک زعفران گلاب و کمی اب لیمو و تخم شربتی درست میشه میتونید چند تیکه توت فرنگی و لیمو هم برای خوش طعم شدنش و تزیینش بهش اضافه کنید و تکه های یخ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
📣 اگربیش از1.5ساعت درروزبا موبایل مشغولید برای پیشگیری ازکاهش بینایی چای زعفران بخوریدگیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای برروی ژِنهایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم میکنن ‌‌‌‌‎‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
نكات نگهدارى سيب زمينى و خراب نشدن آن🔰🔰 💡سیب زمینی را دور نور نگه نداريد آن‌ها را همیشه در یک محل تاریک نگهداری کنید. 🧅سیب زمینی را از پیاز جدا کنید
سیب زمینی و پیاز نباید کنار هم نگهداری شوند. گاز‌های تولید شده از میوه‌ها و سبزیجات مثل پیاز، گوجه فرنگی و موز باعث جوانه زدن آن‌ها می‌شود. 🥔سیب زمینی خام را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید
درست است که دمای سرد و خنک برای نگهداری سیب زمینی لازم است، ولی نگهداری در یخچال و فریز مناسب نیست. 🧊دمای بسیار پائین و سرد هم سبب شیرین شدن سیب زمینی می‌شود و وقتی این اتفاق می‌افتد که نشاسته تبدیل به قند می‌شود. کاهش قند می‌تواند سبب به وجود آمدن مواد سرطان زایی مثل آکریل آمید‌ها شود 🫙سیب زمینی‌ها را درون یک ظرف بدون سرپوش یا کیسه‌های کاغذی بگذارید
برای جلوگیری از جمع شدن رطوبت در سیب زمینی که باعث خراب شدن آن می‌شود، می‌توانید سیب زمینی‌ها را در ظروف بدون سرپوش و یا در کیسه‌های کاغذی نگهداری کنید. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🎀نکات خانداری 🎀 چند نکته برای باسلیقه بودن ⭐اگه خونتون به هم ریخته و کثيف هست اول از کارهای آسون شروع کنید مثلا سراغ هال واشپزخونه برید همه چیو جمع وجور کنید بعد برید سراغ کار های آشپزخانه که کارش زیاده وخسته کننده است 💟چند ها وسرشعله های گاز تونو هفته یه بار حسابی بشورید و برق بندازید 💟ظروف دم دستی از از بشقاب و قاشق چنگال گرفته تا کتری ونمکدون ها هرچیزی که استفاده میشه هفته ای یکی دوبار با تاید ماشینی بشورید تا براق وتمیز شن 💟سرویس بهداشتی هم هفته ای یه بار با تاید ماشینی و وایتکس شده بشه و غیر از هفته ای یه باز هر وقت نیاز بود با تاید شسته بشه 💟سطل آشغال حموم بعداز هر استحمام خالی بشه وسطل سرویس بهداشتی هر یه روز درمیون خالی بشه بهتره 💟 ظروف کریستال یا چینی ها هر روز دستمال کشیده بشه تا لکه آب روش نمونه 💟وقتی استفاده از نپتون یا همون جارو دستی رو خیس کنید که مو وپرز از بین بره 💟موقع خوردن غذا میوه یا هر چیزی از زیر انداز استفاده بشه 👌 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
طرفداراى نون سيميت بياين كه ميخوايم اين نون پرطرفدارو خيلى راحت تو خونه درست كنيم كه عطرش كل خونه رو پر كنه … ‏ آرد فانتزى ٥٠٠ گرم آب (مستقيم از شير آب استفاده كنين) ٢٢٠ ميلى ليتر يا ا ليوان خمير مايه ١٠ گرم شكر ٤ ق چايخورى نمك ١ ق چايخورى تخم مرغ ١عدد وانيل ١/٤ ق چايخورى روغن مايع ٤٠ گرم (١/٢ استكان) شيره انگور يا خرما ٢/٣ استكان كوچك آب ١ استكان كوچك كنجد به مقدار لازم فر برقى ١٩٠ درجه ٢٠ _٢٥ دقيقه فر گازى تقريباً ١٠ درجه دمارو بيشتر كنين تو مرحله ى اول آب و خمير مايه رو به همراه ١قاشق از شكر مخلوط و زمان ميديم تا عمل بياد تو اين فاصله كنجد هارو روى حرارت ملايم تفت ميديم تا تغيير رنگ بدن ٤/٥ از كل آرد رو با نمك و شكر و تخم مرغ و وانيل و خمير مايه عمل اومده مخلوط و شروع ميكنيم به ورز دادن اگه با دست ورز ميدين تقريباً ٢٠ ٢٥ دقيقه بايد ورز بدين ❌اگر موقع ورز دادن خمير خشك باشه كمى آب و اگه چسبناك باشه كمى آرد اضافه ميكنيم وقتى خمير جمع شد روشو روغن ميزنيم و ١٠ -١٥ دقيقه استراحت ميديم بعد چونه گيرى ميكنيم مطابق ويديو به اندازه هاى ٨٠ _١٠٠ گرم و دوباره ١٠ دقيقه استراحت و بعد مطابق ويديو سيميت هارو فرم ميديم اول به تركيب آب و شيره و بعد به كنجد اغشته داخل سينى فر كه كاغذ روغنى انداختيم گذاشته و ٤٥ دقيقه استراحت ميديم بعد ٤٥ دقيقه ميذاريم داخل فر ١٩٠ درجه و بعد از ٢٠ _٢٥ دقيقه كه روشون طلايى شد سيميت هامون آماده ان _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
چقد تو شستن لباسا این نکات رعایت میکنید تا👇👇👇 به لباس یا پارچتون آسیب نرسه وبیشتر عمرکنه؟؟ بزن بریم بالام جان تا چندتا نکته طلایی درمورد شستشو لباسا بهتون بگم 🎀لباس ها رو براساس رنگ ونوع پارچه دسته بندی کنید؛ باید لباس‌های جدید خودتونو پیش از قاطی کردن با باقی لباسا حداقل یه بار امتحان کنید که ببینید رنگ پس می‌دن یا نه،جدا کردن رنگ‌های روشن از رنگ‌های تیره، باید لباس‌ها رو بر اساس نوع پارچه و ویژگی‌های الیاف اون دسته‌بندی کنید. 🎀شوینده های مناسب با لباس خودتونو خریداری کنید؛ پودر لباسشویی برای تمیزکاری گرد و خاک و شوینده‌های مایع برای تمیز کردن لباسای ظریف، لباس کودک و سایر پارچه‌های نفیس مناسبتره، سعی کنید که تا حد امکان از سفیدکننده برای لباسای مختلف استفاده نکنید، چرا که این کار عمر مفید پارچه رو تا حد زیادی کاهش میده _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
❌کپشن مهم ❌اگه میخوای چایت خاص خودت باشه تو فامیل این پست تا آخر ببین. لاکچری پذیرایی کن ❌چایتتون حتما با آب سرد بشورید . ❌اول قوری آبجوش کن بعد چای بریز داخلش تا به چایی شوک وارد بشه و رنگ پس بده ❌در قوری حتما بزارید ❌طعم دهنده ها رو پودر نکنید وگرنه چاییتون کدر میشه _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
❌با این ترفندها کابینتت و مرتب کن❌👇 سلام به روی ماهتون😍🤭 پس بریم که یاد بگیریم👇 🌈 داخل کابیت هات، توکابینتی پهن کن و وسایلی که کمتر استفاده میکنی، در طبقات بالا قرار داده و سلفون پیچی کن که چربی نگیره💯 🌈 سعی کن ظروفی مثل جامهارو سر و ته بچین تا فضای زیادی اشغال نکنه💯 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 🌈 از شلف های نظم دهنده برای لیوانها استفاده کن تا زیباتر جلوه بده💯 🌈 ظروفی که برای پذیرایی مهمونات درنظر گرفتی، داخل نایلکس تمیز گذاشته و در کابینت های پایینتر بگذار تا زمان نیاز دچار سردرگمی نشی💯 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 🌈 وسایل شبیه هم را داخل یک کابینت قرار بده تا منظم تر و در دسترس تر باشه💯 🌈 اگه کابینت هات از سقف فاصله داره، روی آنرا روزنامه یا سفره یکبار مصرف بکش و با چسب فیکسش کن و هر چند وقت یکبار تعویضش کن💯 🍥 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
آموزش امروز 👈 پولد بیف 👈فیله گوساله + پیاز+ برگ بو+ فلفل سیاه+ اب (میزاریم باهم بپزن تا کامل نرم بشه) حدودا ۲ ۳ ساعت. 👈پیاز خلالی+ کره+۱ قاشق چ شکر (باهم تفت میدیم تا کاراملی بشه) بعد گوشت ریش شده رو اضافه میکنیم با کمی نمک و اب گوش با هم تفت میدیم . 👈قارچ + کره+نمک+فلفل باهم تفت میدیم به داخواه یکمم پنیر پیتزا اضافه میکنیم و حرارتو خاموش میکنیم _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🔺چندتا ترفند بگم خونمون همیشه مرتب باشه 💜 سعی کنیم هر دفعه یه جای خونه رو تمیز کنید که کاراتون انباشته نشه🤗 💜 از بیرون که میایم لباسهامونو بذاریم سر جاش و بعد بریم سراغ بقیه کارا😬 💜 کنار سینک یه دستمال یا حوله بذاریم که بعد از هر بار شستشو شیر آب و سینک رو خشک کنیم👌🏻 💜بعد از هربار استفاده از لباسشویی در لباسشویی رو با دستمال تمیز کنیم👐🏻 💜بعد از هربار غذا پختن یه دستمال رو گاز بکشیم حتی اگه عجله داریم✋🏻 💜 واسه رو صفحه گاز یه رو انداز درست کنید بندازید فقط دوتا شعله بیرون بمونه تا بقیه ی شعله ها کثیف نشه (مواظب باشید اتش سوزی نشه😅) _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🔴 👇👇 آموزش گل و گیا 1⃣ شیر به گل ها ندین چون باعث ایجاد قارچ میشه. 2⃣ قهوه یا نسکافه به گل ها ندین چون باعث قلیایی شدن خاک میشه. 3⃣ آب خیلی سرد یا خیلی گرم یا آب نمکدار برای آبیاری گیاهاتون مناسب نیست. 4⃣ کود خیلی قوی یا با دوز بالا استفاده نکنین. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
کافیه چند تا نکته ساده رو واسه کباب تابه ای بدونی ❤همیشه گوشتو پیاز. فلفل رو نیم ساعت زودتر مخلوط کن و بذار یخچال. ❤قبل اینکه کبابتو تو تابه سرخ کنی نصف قاشق چای خوری بهش بکینگ پودر بزن اینکار بهش حجم میده ❤گوجه هارو بچین رو گوشت وقتی آب انداخت بردارشون تا ابِ گوجه به خوردِ گوشت بره بعد گوجه هارو جدا سرخشون کن _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
سلام سلام مهربونا✋ باز من با یسری اومدم😍 🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱 ۱۲ چیزی که نباید داخل سینک بریزی👇 🌈 🥚 چون نه تنها به راحتی از چاه سینک پایین نمیره بلکه لبه های سخت و تیزش باعث بسته شدن مسیر میشه. 🌈 🥨 ریختن هرگونه چربی و روغن داخل سینک، باعث بسته شدن آن میشود.پس اجازه بده روغن خنک شده و داخل سطل زباله بریز. 🌈 💮 چون با آب مخلوط شده و سبب بسته شدن لوله ها میشود. ----------------------------------------------------------- 🌈 🍎 بهتر است قبل شستشوی میوه، این برچسب هارا داخل سطل زباله ریخته و از گرفتگی سینک جلوگیری کنید. 🌈 ☕ گاهی اوقات مقداری قهوه در ته فنجان ته نشین شده و ریختن آن در سینک منجر به گرفتگی سینک میشود. --------------------------------------------------------- 🌈 💧 اگرچه اکثر آنها مایع هستند اما به سرعت با آب حل شده و وارد آب آشامیدنی میشود. پس حدالامکان از روشهای خانگی استفاده کنید. 🌈 🤧 بجز دستمال توالت که طراحی آن به نحویست که به راحتی با حل میشود مابقی دستمالها و به ویژه دستمالهای حوله ای باعث گرفتگی میشود. ---------------------------------------------------------- 🌈 🥣 مواد غذایی چون برنج و پاستا به سرعت قد کشیده و باعث گرفتگی میشود. 🌈 ⚡ اگرچه اکثرا مایع هستند اما گاهی اوقات لخته لخته و سخت میشود و باعث بسته شدن چاه میشود. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___