🌈قانون ۴ثانیه ☘کل کارتو ۴ثانیه 👌👌👌👌
اومدم یه قانون خیلی کاربردی بهتون بگم که من تازه یادش گرفتم...🌱🌱
قانون ۴ ثانیه ..🌈🌱
ینی هر کاری مخصوصا کار های خوب ومفید و تو ۴ ثانیه اول پاشی انجام بدی..☘🎀
ینی تا بفکرت رسید پاشم ظرف ها رو بشورم سریع پاشی و نزاری فکرای دیگه اجازه بن کنسلش کنی وبگی بیخیال حالا نیم ساعت دیگه انجامش میدم...
همون ۴ثانیه اول سریع اون کارتو انجام بده..که دیگه تنبلی وکسلی سراغت نیاد و وقت تو نگیره...🌱🌈
حتما امتحان کنید که عالیه منم تازه یاد گرفتم واقعا عالی بود برای جلو افتادن کارهاتون خیلی کمکتون میکنه 👌☘
#نکات_ریز_خانه_داری
#خانوم_خونه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
کیک اوتمیل موز🍌و توت فرنگی🍓
هربرش ۸۹ کالری داره😍لطفا ورق بزنید🍃❤️
مواد لازم
موز رسیده ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل کمی
ماست یونانی یا ایسلندی۱۰۰ گرم حدودا ۳ قاشق پر
استویا ( من یک قاشق مرباخوری ریختم شیرینیش کم بود اگر شیرینتر دوست دارید بیشتر بریزید)
جودوسر پرک ۱۰۰ گرم معادل۱۰ قاشق غذاخوری
شیر کم چرب۷۵ میلی لیت(۱/۳ لیوان فرانسوی)
توت فرنگی خورد شده۱۲۰ گرم
بادام پرک ۱۰ گرم
اول موزو پوره میکنیم بعد با تخم مرغ و وانیل و ماست ترکیب میکنیم❤️بعد استویا، جودوسرپرک، شیر و توت فرنگی و اضافه میکنیم🍃ظرفمونو با ارده چرب میکنیم و مواد و داخلش میریزیم 🤩روی کیک و با توت فرنگ و بادام تزیین میکنیم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرارمیدیم😃
دراخر یه کوچولو ارد جو روسر و روی کیک الک میکنیم🤩خلاصه که ماندگاریشو نمیدونم چون همون دیروز همش خورده شد😎
امیدوارم درست کنی و لذت ببری😍
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
May 11
تا حالا سبزیجات رو بلانچ شده فریز کردین؟
میدونید اصلا چه خاصیتی داره
#بلانچ_کردن
بلانچ یعنی نیمپز کردن و وارد کردن شوک حرارتی به سبزیجاتی مثل قارچ،نخود فرنگی ،باقلا، لوبیا سبز و ... به منظور حفظ عطر و طعم و رنگ و خواص اونها زمانی که قراره فریز بشن.
این شوک دمایی باعث میشه هم آنزیمهای موجود در سبزیجات که باعث فساد اونها میشن نتونن به فعالیتشون ادامه بدن
هم رنگ و طعم سبزیجات و از همه مهمتر خاصیتشون در اثر فریز کردن از بین نره.
برای #بلانچ کافیه داخل قابلمهای آب رو جوش بیارید سبزیجات رو در حد ۳ دقیقه داخل آب جوش بزارید بعدم آبکش کنید و سریع به ظرف پر آب و یخ اضافه کنید.
۳ دقیقه هم داخل آب یخ بمونن بعدم آبکش کرده و بزارید آبشون بره بسته بندی و فریز کنید.
بهتره از پلاستیکهای زیپ کیپ یا ظروف مخصوص فریزر استفاده کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
نکات تمیز موندن خونه برای همیشه رو میخوام بگم واستون👌
۱🪴هر چیزی رو برمیداریم بزاریم سره جاش
۲🪴هر روز سینک رو بعد از ظرف شستن بشوریم
۳🪴 گاز بعد از هر غذا حتما حتما تمیز شه
۴🪴پشت گاز کاشی هاش هر روز تمیز شه
۵🪴 کاشی های کل آشپزخونه تمیزشه
۶ 🪴اگه خونه نیاز به جارو داشت حتما بزنین
۷🪴هر روز سرویس بهداشتی رو بشورین
۸🪴هر دفه بعد از حمام حمام رو بشورید
۹🪴یه دستمال دستتون باشه هرجا گردگیری لازم بود سریع بکشید....
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
با اثر انگشت ها بجنگید
اگر لوازم آشپزخانه از جنس استنلس استیل دارید، به جای تمیز کننده سطح، از واکس اتومبیل برای تمیز کردن آنها استفاده کنید. کافی است یک لایه ی نازک از واکس اتومبیل را به وسیله ی خود بمالید و برای دفع اثر انگشت و لکه ها آن را تمیز کنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون
پر از خیر و بـرکت
امروزتون بخیر و نیکی
حال دلتون خوب
وجودتون سبز و سلامت
زندگیتون غرق در خوشبختی
روزتون پراز انرژی مثبت
یکشنبه تون
پر از خیـر و برکت 🌸🍃
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
اگه بچه کوچک دارید
اسفنج را اینطوری به در بچسبانید
که دستش زیر در نمونه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
چـجوری تندی غذا را کاهش بدیم ؟
چند دقیقه قبل از برداشتن غذا از روی حرارت آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید ، تندی ازبین میرود
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#خوشمزه_كردن_سویا
1. سویا را در مقدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود
2. در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .
3. حال 2 قاشق غ آبغوره را به مواد اضافه كنید اندكى صبر كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد .
حالا سویاى شما مزه دار شده است . این را به ماكارونى یا خوراك مى توانید اضافه كنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🍁۸ دلیلی که نباید پوست تخممرغ را دور بیندازیم
▪️از همین لحظه دیگر پوستهای تخممرغ را دور نیندازید، آنها را در یک سبد جمع کنید تا خشک شوند سپس آنها را پودر کنید. با پوستهای تخممرغ خیلی کار داریم.
۱. کمک به رشد گیاه
۲. ماسک پاککننده و روشنکننده پوست
۳. کلسیم آن کمک به جوانسازی
۴. استفاده برای جوانهزنی و دکوراسیون
۵. پرندگان پوست تخممرغ دوست دارند
۶. پاککننده قوی برای سینک ظرفشویی
۷. کمکننده تلخی قهوه
۸. از بین بردن لکههای روی ظروف
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#سس_کچاپ_خانگی😍
1 کیلو گوجه فرنگی رو قاچ کنید و به همراه 3 تا فلفل هندی و 4 ق غ خوری آبلیمو و 4 ق غ خوری سرکه قرمز و نصف 1 ق چ خوری پودر سماغ و 1 ق چ خوری فلفل سیاه و 1 ق چ خوری فلفل قرمز تند و همچنین از پودر پاپریکای سبز و قرمز و نصف ق چ خوری نمک و اندازه نوک چاقو شکر داخل میکسر بریزید تا کامل پوره و صاف و یه دست بشه بعد بریزید تو یه قابلمه و بزارید رو حرارت حدود نیم ساعت بعد 4 ق روغن زیتون بریزید تو تابه و پوره گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید و بزارید یک ربع الی 20 دقیقه جا بیفته و غلیظ بشه بعد که سرد شد داخل ظرف بریزید 🍅
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___