#خانه_داری 🍃
برای پاک کردن جرم گرفتگیهای کهنه روی چدن های گاز👇
از ترکیب نمک+سرکه سفید+جوش شیرین +آب کمک بگیرید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#باقالی💡💫
مطمئنا همه باقالی پلو رو دوست دارن و تو کل سال، این غذای لذیذ لعنتی و خوشمزه رو درست میکنن🤤
درسته که باقالی تازه، یه چیز دیگهست اما باقالی فریز شده هم وقتی پخته میشه چیزی از ارزشهاش کم؟؟؟؟؟ نمیشهههه😃
برای فریز کردن باقالی، جوری که رنگ و طعمش حفظ بشه، بعد از شستن و خورد کردنش
۱- توی قابلمه آب و یکم نمک بریزین و اجازه بدین بجوشه
۲- باقالیهارو داخل آب در حال جوش بریزین و سه دقیقه صبر کنین
۳- بعد اونها رو داخل آبکش و بلافاصله داخل آب سرد بریزین
۴- باقالیها که یکم خنک شد دوباره بریزین داخل آبکش و وقتی آبش رفت بسته بندی کنین و داخل فریزر بزارین
به همین راحتی😋
#باقالی
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#خانه_داری 🍃
برای پاک کردن جرم گرفتگیهای کهنه روی چدن های گاز👇
از ترکیب نمک+سرکه سفید+جوش شیرین +آب کمک بگیرید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#رب_محلی
من پنج كيلو گوجه محلي ريز خريدم و دو كيلو گوجه گلخانه اي گوشتي گوجه ها رو كامل شستم گذاشتم رو نمگير بعد از نيم ساعت ريختم توو ميكسر و بعد توي صافي جنس لاكي بعد تخم و ريز پوسته ها رو توي ظرف ديگه ميذاشتم -بعد از مرحله ي صافي قابلمه رو گذاشتم رو گاز اول كف ميكنه و مياد بالا مواظب باشين سر نره بعد كم كم غل ميخوره
من براي اين مقدار دو قاشق غذاخوري سرپر نمك ريختم و گذاشتم غل بخوره و قوام بياد حدود سه-چهار ساعت رو گاز بود تا غليظ شد بعد ك غل غل ريز زد دو ق غ روغن ريختم و هم زدم مرتب هم بزنين كه ته نگيره بعد بذارين دو ساعت ديگه غليظ بشه و جا بيفته -زماني اماده اس ك رد كفگير روي رب بمونه بعد خاموش كنين و بذارين سرد شه بريزين تو ظرف دردار روش ي لايه روغن بذارين ك كپك نزنه
من زياد درست ميكنم توي چند تا ظرف و ميذارم فريزر و هر وقت ظرف يخچالم رو به اتمام بشه يكي در ميارم اينطوري كپك نميزنه موقع غل خوردن مواظب باشين نپره روتون و نسوزين اون تخم و ريز پوسته ها رو هم داخل نايلون فريزري ريختم براي وعده هاي استامبولي
#ترفند_خانه_داری
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_سالاد
آموزش آشپزی
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
26.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانه_داری
🎀 راه حل بهت بدم که بتونی #چدن های گازت تمیز برق بندازید✨🏡
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔🧅🥕🍗🧆🌯🌮🥩🥐🥪
👇طرز تهیه بیش از 1000 نوع غذای نونی و محلی 😋😋
انواع غذا با #گوشت_چرخکرده
انوع غذا با #گوشت_مرغ 🍗 😍
فوت و فن آشپزی 😋👩🍳
دستور وکلیپو تصویری مرحلهبهمرحله
#دسر_کیک_سفره_آرایی_پیتزا_فینگر_فود
بدو بیا تا پاک نشده🏃♀
کانالی برای #آشپزی با عشق 👩🏻🍳👩🏻🍳👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3776118920Cdd2925f990
واقعا عاااااالیه 🏃♂🏃♂🏃♂☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون
پر از خیر و بـرکت
امروزتون بخیر و نیکی
حال دلتون خوب
وجودتون سبز و سلامت
زندگیتون غرق در خوشبختی
روزتون پراز انرژی مثبت
روزتون
پر از خیـر و برکت 🌸🍃
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
#ترفند_خانه_داری
وقتی #تخته_آشپزخانه جرم می گیرد👇
برای پاکسازی تخته آشپزخانه که معمولاً در اثر خرد کردن سبزیجات مختلف رنگ می گیرد کافی است تخته های چوبی یا پلاستیکی را با مقداری سرکه شست و شو دهید.✨✨
🍔
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
تا حالا شده بازحمت غذای بادمجونی درست کنی ولی موقع خوردن از تلخی تو دهنت زهر🐉بشه؟😖😖
حالا بیا بهت چنتا نکته بگم که موقع خرید بادمجونای شیرین و خوشمزه انتخاب کنی....👍
⬅️بادمجون شیرین اونیه که خیلی تخمه نداشته باشه...
⬅️بادمجون باید گوشتی و کشیده باشه، و تو دست سنگین به نظر بیاد.
⬅️موقع خرید بادمجونی رو انتخاب کنید که رنگش یکدست باشه
پوستش برااق باشه و چروکیده نباشه...
بادمجونی که رنگش بنفش خیلی تیره ست از همه بهتره...
بادمجونی که رنگش یک دست نیست و قسمتهای سبز داره رو نخرید، چون اینا رو قبل از رسیدن چیدن و کاله...
⚠️⚠️⚠️به هیچ عنوان بادمجون کوچیک، کوچیک نخرید چون بادمجون نرسیده و کال سمّی یه و واسه سلامتی خیلی ضرر داره...
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___