فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون
پر از خیر و بـرکت
امروزتون بخیر و نیکی
حال دلتون خوب
وجودتون سبز و سلامت
زندگیتون غرق در خوشبختی
روزتون پراز انرژی مثبت
روزتون
پر از خیـر و برکت 🌸🍃
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
#ترفند_خانه_داری
وقتی #تخته_آشپزخانه جرم می گیرد👇
برای پاکسازی تخته آشپزخانه که معمولاً در اثر خرد کردن سبزیجات مختلف رنگ می گیرد کافی است تخته های چوبی یا پلاستیکی را با مقداری سرکه شست و شو دهید.✨✨
🍔
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
تا حالا شده بازحمت غذای بادمجونی درست کنی ولی موقع خوردن از تلخی تو دهنت زهر🐉بشه؟😖😖
حالا بیا بهت چنتا نکته بگم که موقع خرید بادمجونای شیرین و خوشمزه انتخاب کنی....👍
⬅️بادمجون شیرین اونیه که خیلی تخمه نداشته باشه...
⬅️بادمجون باید گوشتی و کشیده باشه، و تو دست سنگین به نظر بیاد.
⬅️موقع خرید بادمجونی رو انتخاب کنید که رنگش یکدست باشه
پوستش برااق باشه و چروکیده نباشه...
بادمجونی که رنگش بنفش خیلی تیره ست از همه بهتره...
بادمجونی که رنگش یک دست نیست و قسمتهای سبز داره رو نخرید، چون اینا رو قبل از رسیدن چیدن و کاله...
⚠️⚠️⚠️به هیچ عنوان بادمجون کوچیک، کوچیک نخرید چون بادمجون نرسیده و کال سمّی یه و واسه سلامتی خیلی ضرر داره...
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#فرنی_بستنی
نشاسته ذرت ۲ق غ
آرد برنج ۲ ق غ
شکر ۴ ق غ
شیر ۲ونیم لیوان
بستنی وانیلی ۲ لیوان
خامه صبحانه ۳ ق غ
زعفران دم کرده مقداری
گلاب دو ق غ
نشاسته و آرد برنج وشکر رو با هم مخلوط میکنیم وبعد کم کم شیر اضافه وهم میزنیم ومیذاریم روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه وته نگیره بعد بهش گلاب و زعفران اضافه میکنیم حرارت رو خاموش میکنیم و بهش خامه صبحانه اضافه هم میزنیم وبعد هم بستنی اضافه میکنیم وآروم مخلوط میکنیم تا فرنی ما بافت نرم وسبکی داشته باشد .
فرنی رو در ظرف سرو میریزیم وقتی خنک شد تزیین میکنیم .
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_آشپزی
جلوگیری از کپک زدن خیارشور👇
به جای ریختن سرکه در خیارشور، روی ظرف آن تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#کباب _تابه_ای
دستور کباب
گوشت چرخ کرده
پیاز رنده شده و ابش گرفته شده
ادویه و نمک
گوشت چرخ کرده رو با پیاز و نمک و فلفل و ادویه خوب مخلوط کنین بعد چند بار از چرخ گوشت رد کنین تا کاملا نرم و چسبنده بشه بعد خوب ورز بدین و سرخ کنین به همین راحتی😉😉😉 اگه میخواین کنار کباب تابه ایتون گوجه بزارین بهتره کبابهارو کاملا سرخ نکنین وقتی نیم پز شد از قابلمه بگیرین بعد گوجه هارو داخل روغن بچینین و بزارین گوجه که یه مقدار نرم شد و اب انداخت کبابهارو کنار گوجه ها یا روش بچینین و بزارین با اب گوجه کبابها پخته بشه خیلی تو مزش تاثیر داره راستی من اخر کار کمی رب الوچه و خیلی کم رب گوجه رو با کمی اب مخلوط کردم ریختم ریختم رو مواد درشو گذاشتم تا مزه ترشی به خورد همه مواد بره😋
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند لوبیا پلو 👇👇
🔺گوشت لوبیاپلو به اندازه کمی کوچکتر از خورشت قیمه خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً سرخ کنید یا مرغ رو ریش ریش کنید.
🔺پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود.
🔺 لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نشود.
🔺 اندازه خرد کردن لوبیا بستگی به #سلیقه دارد و از یکو نیم تا ۴ سانت میتوان خرد کرد.
🔺از لوبیای خرد شده نیز میتوانید استفاده کنید. برای #فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آبکش کرده و بعد از خنک شدن فریز کرد.
🔺 ادویه پلویی شامل دارچین، پودر گل و هر نوع ادویهای که مورد علاقه باشد میتوانید استفاده کنید.
🔺رنگ و #طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب خیلی خوشطعم میشود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمیگیرد.
🔺 اگر میخواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد بهتر است از گوجهفرنگی پوست کرده و تخمگرفته خرد شده استفاده کنید و از رب استفاده نشود.
🔺 آب روغن را روی آبکش برنج بدهید، چون از چسبیدن برنج به هم که در برنجهای مخلوط زیاد اتفاق میافتد جلوگیری میکند.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
راز و رمز خونه داری
۱_ برای ماندگاری بیشتر میوه ها تو یخچال یه تیکه ابر یا اسفنج بزاریم داخل جا میوه ای ،میوه ها خیلی دیرتر خراب میشن.
۲_ با آب سرکه رو میزاری شیشه ای بکشید دیرتر خاک میگیره واسه پاک کردن لوستر هم معجزه میکنه برا ق و درخشنده.
۳_برای اینکه رب کپک نزنه روش روغن بریزید کپک نمیزنه .
۴_توی لباسشویی سرکه سفید بریزید لباسشویی تونو تمیز میشه.
۵_ تو چایی هل بریزید خیلی آرام بخشه.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
26.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانه_داری
🎀 راه حل بهت بدم که بتونی #چدن های گازت تمیز برق بندازید✨🏡
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_آشپزی
جلوگیری از کپک زدن خیارشور👇
به جای ریختن سرکه در خیارشور، روی ظرف آن تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_آشپزی
#نکات_خانه_داری 👩🍳
لوبيا سبز رو درسته بپزيد، فقط انتهاى سفت آنرا ببريد يا با دست بگيريد و با كمى آب و نمك بپزيد
👈براى تهيه لوبيا پلو، آنرا با مايه گوشتى مخلوط نكنيد، بلكه موقع دم انداختن با قيچى ببريد و لا به لاى پلو بريزيد به اين ترتيب سبز باقى ميماند
👈لوبيا سبز پخته همراه با باقى سبزيجات مناسب دور چين غذا نيز هست
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#نکات_خانه_داری
🏡🌈برای دم کردن چایی بهتر است از قوری چینی یا شیشه ایی استفاده کنید از قوری استیل استفاده نکنید
🏡🌈بهتر است برای هر بار دم کردن چای آب کتری یا سماورتونو عوض کنید آبی ک ب مدت طولانی یا چند بار جوشیده شود طعم و خاصیت چای را از دست میدهد
🏡🌈چای خشک را در ظرف در بسته شیشه ایی یا چینی نگهداری کنید ب این گونه ن تنها عمر مفید چای را حفظ کرده ایید بلکه عطر چای هم دیرتر میپرد
🏡🌈قوری مخصوص چای داشته باشید قوری چای و دم نوش تون از هم جدا باشد چون طعم هر کدوم شون ب قوری میچسبد
🏡🌈چای هم مثل مواد غذایی های دیگر تاریخ انقضا دارد ۱۸ الی دو سال میتونید از چای در جای خشک نگه داری کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___