May 11
💬 #سخن_هفته | راهپیمایی ۲۲ بهمن، صدای واقعی مردم ایران
👈 حضور پرشور و شعور مردم در چهل و پنج جشن ملی برای انقلاب اسلامی ایران نشانه چیست؟
🔹پدیده بینظیرِ راهپیمایی ۲۲ بهمن
🔸"توجه توجه ... این صدای انقلاب ملت ایران است"؛ وقتی گوینده رادیو با این کلمات، پیروزی انقلاب را در ۲۲ بهمنماه سال ۱۳۵۷ اعلام میکرد، شیشه عمر نظام سیاسی فاسد پهلوی شکسته شده بود و خاطره انگیزترین روز تاریخ معاصر ایران در حال رقم خوردن بود؛ از آن روز به بعد، هر سال و با آغاز دهه فجر، شهرهای ایران حال و هوای خاصی پیدا میکنند و در نهایت به یک اتفاق بینظیر ختم می شود: راهپیمایی بیستودوم بهمن که «در جهان یک پدیده بینظیر است؛ هیچ کشوری در هیچ مراسمی چنین اجتماعی را در شهرهای بزرگ و کوچک به خود نمیبیند و به یاد ندارد؛ این مخصوص شماست.» ۱۳۸۲/۱۱/۲ راهپیمایی باشکوه به وسعت یک سرزمین و در هر شهر و روستا، مخصوص ملت ایران است، ملتی که پس از گذشت چهل و پنج سال، بر خلاف دیگر انقلابهای معاصر جهان نه تنها به آرمانهای انقلاب پشت نکردهاند، بلکه آرمانهای انقلاباسلامی را در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلابشان، فریاد زده و در صحنه عمل تا رسیدن به وضعیت مطلوب آن ها را مطالبه می کنند. اجتماعی که هر سال در یومالله ۲۲ بهمن برای تجدید بیعت با امام خمینی و شهیدان راه انقلاب اسلامی برگزار شده و استقامت و پایداری بر ارزشها و اصول انقلاب اسلامی برخاسته از قیام مردم، با صدای بلند اعلام میشود.
راهپیمایی ۲۲ بهمن، این نمونه بیهمتا از وفاداری به آرمانهای انقلاب، یک عید حقیقی برای ملت ایران است که مجموعه ای از ارزش ها را در دل خود جای داده است: «بیستودوّم بهمن براى ملّت ما در حکم عید فطرى است که ملّت در آن از یک دوران روزهی سخت خارج شد، دورانى که محرومیّت از تغذیهی معنوى و مادّى را بر ملّت ما تحمیل کرده بودند؛ بیستودوّم بهمن در حکم عید قربان است زیرا در آن روز و به آن مناسبت بود که ملّت ما اسماعیلهاى خودش را قربانى کرد؛ بیستودوّم بهمن در حکم عید غدیر است [زیرا] در آن روز بود که نعمت ولایت -اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهى- براى ملّت ایران صورت عملى و تحقّق خارجى گرفت» ۱۳۶۸/۱۱/۴
🔹۲۲ بهمن، فرصتی برای شنیدن صدای واقعی ملت ایران
🔸جشن ۲۲ بهمن، نمادی از پایان تحقیر تاریخی ملت ایران در برابر استعمارگران خارجی است، روزی که استقلال از اجانب را برای کشور به ارمغان آورد و زمینهساز رشد و شکوفایی برای مردم و کشور شد؛ فرصتی که پس از سال ها تحمل خفقان دوران دیکتاتوری پهلوی پدید آمد تا به واسطه آن، صدای واقعی ملت ایران شنیده شود. حضور میلیونی مردم ایران در عید پیروزی انقلاب اسلامی نشان میدهد که پاسداشت این روز، یک سرمایه بزرگ و تمام نشدنی است؛ در واقع بیست و دوم بهمن، در طول همه این سالها، نمادی از پایکار بودن مردم برای انقلاباسلامی است. راهپیماییای که حضور مرد و زن، از سالخورده و جوان تا نوجوان و کودک، نشان از همعهدی همه نسل های ایران برای دفاع از انقلاب و ارزشهای مقدس آن دارد و آمادگی برای مقابله با نقشههای مختلف دشمنان علیه این آب و خاک را مقابل چشم همه جهان به نمایش می گذارد.
🔹۲۲ بهمن ۱۴۰۱ نماد پیروزی مردم در جنگ ترکیبی دشمن
🔸مردم ایران اسلامی از همان سالهای نخستین پیروزی نهضت اسلامی، همواره در راهیپماییهای ۲۲بهمن حضور داشته و در بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، هر سال حماسهای را رقم زدهاند و حوادث روزگار و یا فتنهانگیزیهای دشمنان حتی در دوران جنگ تحمیلی، هیچگاه از گرمای حضور مردم در روزهای سرد بهمن ماه کم نکرده است. اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران، شعار "۲۲ بهمن ماه، یوم الله، یوم الله" و طنین سرود ملی ایران در سالروز جشن پیروزی انقلاب، حالا از خاطرات مشترک چند نسل از ایرانیان است. در سال گذشته، پس از چند سال محدودیتهای ناشی از همهگیری ویروس کرونا، باز همچون سال های قبل، مردم فرصت فراهم آمده را برای حضور در اجتماعات غنیمت شمردند؛ آمارها از حضور بیست میلیون ایرانی که جمعیتی استثنایی در تمام این سالها بوده است، حکایت دارد. راهیپمایی با شکوهی که مردم یک بار دیگر با صدای رسا اعلام کردند که به انقلاب اسلامی وفادار هستند و نقشه دشمن را در جنگ ترکیبی علیه دین و امنیت و فرهنگ اصیل این کشور، به خوبی خنثی کردند. میزان حضور مردم در راهیپمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ که رشد صعودی نسبت به سالهای گذشته داشت، از سویی تکرار باشکوه راهپیمایهای تماشایی سالهای گذشته بود و از سوی دیگر این جشن را به نماد شکست دشمن در فتنه پاییز سال گذشته مبدل کرد و شکست اتاق فکرهای جنگ ترکیبی دشمن را آشکار کرد.«بیستودوّم بهمن سال ۱۴۰۱، از همهی بیستودوّم بهمنهای این چند سال قبل پُرشورتر و پرجمعیتتر بود؛ این نشاندهندهی استحکام درونی ملّت ایران است.» ۱۴۰۲/۱/۱
🔰 ادامه👇
💬 ادامه #سخن_هفته
🔹 اعتراف رسانه های غربی به شکوه ۲۲ بهمن مردم ایران
🔸حضور مردم در جشن ملی پیروزی انقلاب در سالهای اخیر، به اندازهای گسترده بوده است که حتی رسانههای غربی را نیز مجبور به اعتراف کرده است؛ اگر چه این رسانهها در روایت خود تلاش کردهاند، شکوه وحدت ملی ایرانیان را با ترفندهای نیرنگ مابانه خود تقلیل دهند اما بزرگی این اتفاق به گونه ای بوده است که نتوانستهاند به طور کامل از کنار این رویداد با شکوه عبور کنند. رسانههای آمریکایی و غربی در پوشش راهپیمایی سال گذشته ملت ایران، علاوه بر به تصویر کشیدن گوشههایی از حضور مردم، پیام حضور نمادین موشکهای بالستیک عماد و سجیل، موشکهای کروز و پهپادهای شاهد ۱۳۶ و مهاجر را به عنوان نمادهای اعتماد به نفس ملی، اقتدار و عزت ملی، پیشرفت بومی و تکیه بر جوانان مومن انقلابی و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تهدیدات دشمنان، فهمیدند.
🔹پیوند ناگسستنی انقلاب و مردم ایران اسلامی
🔸حضور مردم در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی در هر صحنه و میدانی که لازم بوده است، علاج قطعی مشکلات بوده است و عزت و اقتدار را به ارمغان آورده است. مردم به عنوان صاحبان انقلاب اسلامی همواره مورد تاکید امام خمینی و رهبر انقلاب بوده اند، زیرا « مردم، در نگاه اسلام، در نگاه قرآن، با توجّه به مجموعهی احکام اسلامی، خیلی مورد توجّهند در تحرّک جامعهی اسلامی، مجتمع اسلامی و حیات مجتمع اسلامی؛ نقش برجستهای دارند.» ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ از میدان های مهم پیش روی مردم ایران در روزهای آینده، حضور حماسی مردم در راهیپمایی ۲۲ بهمنماه و سپس حضور پای صندوقهای رای در روز ۱۱ اسفندماه برای انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری است که مشارکت مردم میتواند حلال مسائل و تضمینکننده امنیت و اقتدار کشور باشد.
👈 سخن آخر اینکه «انتخابات در داخل کشور هرچه پُرشورتر صورت بگیرد، قدرت ملّی را بیشتر نشان میدهد و قدرت ملّی امنیّت ملّی میآورد؛ یعنی وقتی جبههی دشمن نگاه میکند حضور مردم را میبیند، قدرت نظام را مشاهده میکند و میبیند این کشور، کشور قدرتمندی است، مردم حاضر و آمادهاند، تهدید دشمن خنثی میشود.» ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ و از این رو همه به خصوص خواص و نخبگان وظیفه دارند تا با جهادتبیین و خنثی کردن تردیدافکنی و شکآفرینی بدخواهان، زمینه ساز و سرعت بخش انتخابات هرچه پرشورتر باشند.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 بله | ایتا | ویراستی
🔰 به کسی که به دنبال حقیقت باشد، خدا او را هدایت میکند
📜 khl.ink/khat | #به_رسم_آیهها
🔰 نیت خالص، رحمت و هدایت الهی به همراه میآورد
📜 khl.ink/khat | #درس_اخلاق
🔰 انقلاب اسلامی مردم ایران، فرهنگ استکبار ستیزی در دنیا را به همزد
📜 khl.ink/khat | #خطبه_های_انقلاب
🔰 باید نور معرفت و محبت و انس و صفا از مسجد ساطع شود
📜 khl.ink/khat | #دغدغه_های_فرهنگی
📣 خط حزبالله ۴۳۱ | اتحاد و امید به افق فجر انقلاب
🔹چهارصد و سی و یکمین شماره هفتهنامه خط حزبالله، با عنوان «اتحاد و امید به افق فجر انقلاب» منتشر شد.
🔹سخنهفته این شماره خط حزبالله، به این سؤال، پاسخ داده است که بصیرت و حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۲، نشاندهنده چیست؟
📝 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله در آستانه اعیاد شعبانیه و میلاد امام زینالعابدین علیهالسلام، برای نخستینبار متن بیانات رهبر انقلاب در خطبه نماز جمعه سال ۱۳۶۵ را درباره سیره سیاسی امام سجاد علیهالسلام منتشر کرده است.
🌷 این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهید ابوباقرالساعدی از فرماندهان کتائب حزبالله عراق تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
May 11
📝 #یادداشت_هفته | مبارزِ خستگی ناپذیر
👈 انتشار برای نخستینبار؛ مروری بر سیره سیاسی امام سجاد در خطبه نمازجمعه رهبرانقلاب در سال ۱۳۶۵
🔸نشریه خط حزبالله به مناسبت فرارسیدن ولادت امام زین العابدین برای نخستین بار، بیانات حضرت آیتالله خامنهای در خطبه های نمازجمعه تاریخ ۱۳۶۵/۷/۴ را پیرامون سیره سیاسی امام چهارم شیعیان، امام سجاد(ع) منتشر میکند.
🔹مبارزه امام سجاد در تمام دوران امامت خویش
🔸آنچه من عرض میکنم، مشروح زندگى امام سجاد نیست بلکه فقط خطوط کلّى و اصولىِ زندگى آن حضرت است به عنوان یک امام. و براى این است که آن کسانى که میخواهند بحث کنند و تحقیق کنند، مخصوصاً عزیزانى که در رسانههاى عمومى، رادیو و دیگر رسانهها از آن حضرت سخن میگویند، این خطوط را دنبال کنند و این محورها را براى بحث تعقیب کنند؛ وَالّا اینکه گفته شود امام سجاد استراتژى دعا را انتخاب کرد... نه چیزى را میفهماند و نه چندان دقیق و منطبق بر واقعیّت است. امام سجاد ۳۵ سال تقریباً حائز منصب امامت بودند و در این ۳۵سال از اوّل تا به آخر یکسره مبارزه کردند... در این ۳۵ سال سه رشته کار را امام سجاد تعقیب کردند که این سه تا محور اصلى است اگر کسى میخواهد در این زمینه بحث کند و مطالعه کند، دنبال این سه محور باید حرکت کند.
🔹تبیین مسئله امامت در دوران اختناق اموی
🔸یکى از این سه محور، کار اصلى سیاسى امام سجاد بود که آن عبارت بود از تبیین مسئلهى امامت. مردم با اینکه تازه از صدر اسلام جدا شده بودند و فاصلهى زیادى نداشتند، مسئلهى امامت را درست نمىشناختند و بشدّت در این مسئله دچار اشتباه و انحراف بودند؛ هم اشتباه در مفهوم «امام» و اینکه امام چه شرایطى دارد، چه جور آدمى میتواند امام و رهبر جامعه باشد، امام اصلاً چه کاره است در این جامعه؛ و هم بالنّتیجه در مصداق امام که امام کیست، این را نمیدانستند... پس کار اوّل امام سجاد این بود که آرامآرام به صورت عمیق مفهوم امامت و مصداق امام را به خورد جامعهی اسلامى بدهد. بسیارى از بیانات امام سجاد در این رابطه است و میدانید که این کار همیشه و همه جا یک کار خطرناک سیاسى است؛ بخصوص در دوران اختناق اموىِ مروانى که با تمام امکاناتشان دنبال این بودند که خلافت را و امامت را براى خودشان و نوکرانشان و خانوادهشان تثبیت کنند. امام سجاد این بناى ظالمانه را از بنیان میلرزاند و به سمت انهدام سوق میداد. لذا این کار، کار خطرناکى بود و این کار خطرناک را امام در پوشش تقیّه در طول سى و چند سال انجام دادند؛ این کار اوّل که کار سیاسى است.
🔹تقویت فكری و عقیدتی مردم از طریق دعا
🔸محور دوّم، محور فکرى و عقیدتى و ایدئولوژیک بود؛ چون بنىامیّه فکر مردم را و اسلام مورد ایمان مردم را هم خراب کرده بودند. اسلامى که در اختیار مردم در دوران امام سجاد قرار داشت، اسلام پیغمبر نبود. آن قدر تحریف و غلط و خلاف عمدى و سهوى در معارف اسلامى، در عقاید اسلامى، در احکام اسلامى، در مقرّرات اسلامى وارد کرده بودند که اگر احکام و معارف انحرافىِ آن روز را یک کتاب بکنیم، یک کتاب ضخیم خواهد شد. خلفا پول ریخته بودند، علماى وابستهى به دربارها حدیث جعل کرده بودند و فتوا داده بودند، مبلّغین و قرّاء و وابستگان گوناگون و سرسپردههاى دستگاه هم این را در طول چندین سال در تمام اقطار اسلامى، مخصوصاً آنجاهایى که از مرکز اسلام فاصله داشتند، برده بودند؛ یک اسلام عوضىِ غلطِ مسخرهاى درست کرده بودند که امام سجادباید آن را تصحیح میکرد. این کار هم کار خطرناکى بود؛ خطرش از کار اوّل کمتر نبود. آنجا با دستگاه سیاسى برخورد بود؛ اینجا، هم با دستگاه سیاسى، هم با دستگاه روحانى. اینجا است که امام سجاد به دعا متوسّل میشد. صحیفهی سجادیّه مجموعهى معارف اسلامى است؛ مثل نهجالبلاغه. کمتر کتاب مدوّن حدیثى را ما داریم که به قدر صحیفهى سجادیّه در آن معارف اسلامى باشد.
🔰 ادامه👇
📝 ادامه #یادداشت_هفته
🔹کار مبارزاتی و تشکیلاتی و جمع کردن شیعیان
🔸محور سوّم عبارت بود از کار مبارزاتى و تشکیلاتى؛ یعنى جمع و جور کردن یاران خاص و شیعیان، متّصل کردن آنها به یکدیگر، روحیه دادن به شیعیان مبارز، مانع شدن از جذب نیروهاى شیعه به دستگاههاى حاکم و به زندگى عافیتمآب؛ این هم یک کار بسیار دشوارى بود که امام سجاد انجام میدادند. اوّل اطراف حضرت سه نفر یا پنج نفر بودند، بعد یواشیواش همین چند نفر به عراق رفتند، به مصر رفتند، به یمن رفتند، در حجاز گشتند، به ایران آمدند، در اقطار عالم اسلامى مسافرت کردند، با افرادى که به حج مىآمدند، صحبت کردند، بحث کردند، ذهن آنها را روشن کردند و کار را به جایى رساندند که وقتى آن حضرت این دنیاى فانى را ترک میگفت، در تمام دنیاى اسلام آوازهى امام و امامت و تفکّر امامتِ خاندان پیغمبر پیچیده بود. یک عدّهاى بشدّت معتقد بودند و پابند، عدّهاى هم آن چنان اعتقادى نداشتند امّا محبّت خاندان پیغمبر در دل اینها جا گرفته بود. یعنى در مقابل همهى تبلیغات پنجاهشصتسالهى خاندان اموى تا زمان شهادت امام سجاد، یکتنه امام سجاد با یاران خود این تبلیغات را خنثى کرد.
🔹تبیین اسلام، استراتژی امام سجاد
🔸استراتژى دعا و استراتژى گریه حرفهاى کاملى نیست؛ بله، در پوشش دعا امام سجاد معارف را گفتند، براى تثبیت حادثهى عاشورا بارها در محضر مردم آن حادثه را به زبان آوردند و گریه کردند امّا استراتژى امام عبارت است از استراتژى امامت؛ یعنى تبیین اسلام، تبیین امامت، جمع و جور کردن یاران واقعى ائمّه که شیعیان آن روز بودند. این مجموعهاى از تلاش امام سجاد است.
🔹چهره حقيقى امام سجاد چهرهى يك مبارز خستگىناپذير
🔸آن چهرهى مظلومِ بىصداى سربهزیرِ منفعلى که از امام سجاد درست کردند، بکلّى بر خلاف واقع است. چهرهى حقیقى امام سجاد چهرهى یک مبارزِ قهرمانِ خستگىناپذیرِ آشتىناپذیرِ پیگیرى است که با تدبیر تمام، با دقّت کامل، راهها را مىشناسد و انتخاب میکند و به سمت هدفها این راهها را میپیماید؛ خودش خسته نمیشود و دشمن را خسته میکند. و نتیجه هم این شد که بالاخره دشمنِ خستهى شکستخورده ـ یعنى دستگاه اموى ـ دیگر وقتى هیچ کار نتوانست بکند، متشبّث شد به مسموم کردن امام سجاد و آن حضرت را مسموم کرد و این امام بزرگوار و عزیز بعد از یک عمر پُربرکتِ پُرمبارزهى پُرتلاشِ مقدّسِ سر تا پا نورانى، جوار پروردگار را زیارت کرد و به عالم قدس و رضوان الهى پرواز کرد. این، خلاصهى زندگى امام سجاد است.
🔹انقلاب اسلامی، ادامه راه مبارزاتی امام سجاد
🔸و اینجا من یک حاشیه بزنم بر زندگى امام سجاد که مژده و روشنىِ چشم براى شما ملّت ایران و مسلمانان مبارز کشورمان است و آن حاشیه این است که آن کارى که شما الان کردید، یعنى احیای ارزشهاى اسلامى، حاکم کردن قرآن، حاکم کردن امامت با منطق و مفهوم الهى و قرآنىاش، حاکمیّت ارزشهاى قرآنى، همان چیزى است که امام سجاد آن ۳۵سال را برایش مبارزه کرد و تلاش کرد. نه اینکه ما به ایدئال دست یافتیم؛ معلوم است که ایدئال به این آسانى و به این زودى به دست نمىآید امّا امام سجاد و همهى ائمّه تلاش میکردند تا همان طور که امروز قرآن منشأ قانونگذارى شما است، در جامعهشان قرآن منشأ قانونگذارى بشود؛ و همان طور که امروز ولایت و امامت تابع زور و قلدرى و گردنکلفتى و پولدارى و این طور چیزها نیست بلکه تابع فقاهت و معنویّت و اخلاق و عرفان و بندگى خدا است، در جامعهشان هم امامت و ولایت تابع همین ارزشها باشد؛ براى این تلاش میکردند. و این پیروزى شما و رسیدن شما به جمهورى اسلامى و حاکمیّت قرآن، علاوه بر اینکه امید دل همهى مسلمین جهان است، آرزوى تاریخى همهى اولیا و همهى ائمّه و از جمله امام سجاد بوده است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 بله | ایتا | ویراستی
💬 #سخن_هفته | اتحاد و امید به افق فجر انقلاب
👈 بصیرت و حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۲،نشاندهنده چیست؟
🔹تنها انقلابی که مردمی ماند
🔸یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۲، کوچه ها و خیابانهای ایران به تماشای یک اتفاق بینظیر نشستند؛ مردم، همانهایی که انقلاب اسلامی را به پیروزی رسانده بودند، برای یادآوری خاطره پرمعنای یومالله ۲۲ بهمن ۵۷، برای بار چهل و ششم به میدان آمدند؛ اتفاقی که در انقلابهای معاصر جهان نمونهای برای آن وجود ندارد. «انقلاب اکتبر شوروی که دهها سال وجود داشت، یا یک خرده ضعیفتر از آن، انقلاب کبیر فرانسه و همچنین بقیهی این تحولاتی که یا به وسیلهی انقلابهای مردمی یا شبه انقلابهای مردمی به وجود آمد، در سالگرد آنها - لااقل در سال سوم و چهارم - دیگر خبری از متن مردم نیست، مردم حضور ندارند؛ سالگرد انقلاب را به صورت یک حرکت تشریفاتی انجام میدهند؛ یک عدهای از مسئولین میآیند، میایستند؛ احیاناً رژهی نیروهای مسلح و یک تعدادی هم تماشاچی» ۱۳۸۸/۱۰/۲۹ در مورد انقلاب اسلامی ایران اما قضیه متفاوت است؛ مردم هر سال، ساعاتی قبل از آغاز رسمی جشن ملی پیروزی انقلاب اسلامی، خود را در یک هزار و ۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار روستای ایران و حتی برخی نقاط مختلف در جهان به مکانهای تجمع برای برپا کردن جشن پیروزی انقلاب میرسانند.
امسال نیز باز هم خیابان ها و کوچه ها در قرق شرکتکنندگان در جشن انقلاب بود؛ بعضی نوشته یا عکسی به دست داشتند؛ یکی از آنها با عکسی از امام خمینی آمده و خط اصولی انقلاب، خط امام روحالله و ممنوعیت تخطی از آن را یادآوری میکرد، آن یکی با به دستگرفتن تصویری از رهبر انقلاب اسلامی از بیعت مجدد با آرمانهای انقلاب میگفت و دیگری عکسی از سردار سلیمانی با خود آورده که یادگاری از حاجقاسم بر آن نقش بسته بود: " بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی "؛ گل سرسبد شعارها همان سخن استوار ملت ایران در طول این سالهاست: "مرگ بر آمریکا" "مرگ بر اسرائیل" "مرگ بر انگلیس".
در روز به یادمانی ۲۲ بهمن، «روز شکوفایی استعدادهای ملّت» ۱۳۶۱/۱۱/۱۹، دستهای مردم به نشانه پیروزی مقابل صدها دوربین خبرگزاری و شبکههای خبری داخلی و خارجی بالا آمده بود. پیروزی مردمی که با اتکا به قدرت الهی و با کسب استقلال، انقلابی را رقم زدند که امروز دستاوردهای آن جلوی چشم همگان است؛ از مردمسالاری دینی، استقلال و حفظ تمامیت ارضی، کسب رتبه نخست شتاب علمی، گسترش عدالت، معنویت و آزادی تا الهامبخشی در جهان اسلام، جهانیسازی آرمان فلسطین و قدس شریف؛ پیشرفتهایی کمنظیر در عرصههای مختلف که سندی روشن بر درستی تصمیم تاریخی و اراده مردم ایران در مبارزه با نظام طاغوتی و دستنشانده پهلوی است.
🔹ایرانیها انقلابشان را دوست دارند
🔸در ۲۲ بهمن امسال نیز در هر گوشهای از ایران، قومی از اقوام ایرانی از لر و ترک و بختیاری گرفته تا عرب و بلوچ و گیلکی و... شوری به پا کرده بودند؛ دهه هشتادیها و نودیها، سرود پیروزی میخوانند و پرچم میچرخانند. بزرگ و کوچک، همه خود را به جشن ملی بیست و دوم بهمن رسانده بودند؛ از کودکی که روی دوش پدر آمده بود تا پیرزنی که بهسختی قدم برمیداشت، هر دو یک پرچم به دست داشتند که میان سهرنگ جذاب و پر معنای خود، نام "الله" خودنمایی میکرد.
کاسب، کارگر، بازاری، معلم، دانشجو و طلبه و...، هر صنفی در بیست و دوم بهمنماه، در خیابانهای کشور نمایندگان فراوانی از مرد و زن و پیر و جوان داشتند؛ صدها دوربین و خبرنگار داخلی، مترصد فرصت برای ثبت لحظهها بودند اما هیچ دوربینی قادر به ثبت همه آنچه که در خیابانهای ایران میگذشت، نشد؛ این بار هم دریچه دوربین رسانهها، توانستند تنها بخشی از حضور پرشور و باشکوه مردم بصیر ایران اسلامی را روایت کنند و دشمنان این آبوخاک باز به مملو بودن خیابانها از مردم و زن ایرانی اذعان کرده و لب به اعتراف باز کردند که مردم ایران همچنان، انقلابشان را دوست دارند.
🔹امضای میلیونها ایرانی پای انقلاب در ۲۲ بهمن ۱۴۰۲
🔸امسال نیز حضور پرشور مردم در چهارگوشه ایران در بیست و دوم بهمن، نشانهای از اتحاد ملی اقتدار ملی و عزت ملی شد؛ یک روز تماشایی که تبدیل به یکی از صفحات زرین تاریخ انقلاب اسلامی شد که پای آن، امضای میلیونها ایرانی ثبت شد و تبدیل به یکی از سرمایههای همیشه ماندگار انقلاب شد.
ایرانیها در این «روز بازیابی خاطرههای انقلاب» ۱۳۶۸/۱۱/۴ یکبار دیگر با مرور مجاهدتهایی که مبارزان انقلابی و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و مدافعان امنیت و حرم و سلامت برای حراست و حفاظت از انقلاب اسلامی داشتند، بار دیگر با اسلام و انقلاب و امامشان تجدید عهد کردند که تا رسیدن به قله، میدانهای مجاهدت را خالی نکنند.
🔰 ادامه👇
💬 ادامه #سخن_هفته
🔹مردم بصیر و مشارکت در انتخابات یازده اسفند
🔸میدان مجاهدتی که حالا پس از حماسهآفرینی ملت در بیست و دوم بهمن امسال، پیش روی مردم ایران اسلامی است، میدان انتخابات و نقشآفرینی در تعیین سرنوشت و رقمزدن آینده کشور است.
شرکت در انتخابات همچون راهپیمایی ۲۲ بهمن، فرصتی دیگر برای نقشآفرینی مردم و عمل صالحی است که دشمن را عصبانی و از داشتن چشم طمع به خاک ایران پشیمان میکند: «حضور مردم در پای صندوقهای رأی به کشور مصونیت، عزت و آبروی بینالمللی میبخشد، دوستان شما را خوشحال... و دشمنان شما را ناکام و بدحال میکند.» ۱۳۹۲/۳/۶
👈 سخن آخر اینکه، در یازدهم اسفندماه، آزمون دیگری از جنس مشارکت و انتخاب پیش روی مردم ایران است؛ مردمی که در همه این سالها، با استفاده از حق تعیین سرنوشت، به تکلیف خود در آبادی این سرزمین بهخوبی عمل کردهاند، حالا در انتظار میدانی دیگر برای تجلی اراده خود هستند تا از حق خود در رقمزدن تحولات پیش روی کشور، استفاده کنند و به تکلیف خویش عمل کنند: «انتخابات یک میدان سیاسیای است که حضور مردم در آن، به معنای واقعی کلمه لازم است؛ یعنی، هم وظیفهای است برای مردم، هم حقّی است برای مردم. حضور در انتخابات صرفاً تکلیف نیست؛ حق است؛ حقّ شما است، حقّ مردم است که انتخاب کنند آن کسی را که مایلند برایشان قانون بنویسد یا قانون را اجرا کند یا در مورد رهبر نظر بدهد یا [از طریق] مجلس خبرگان، رهبر را انتخاب کند. [این] حقّ مردم است؛ بایستی وارد بشوند و از حقّ خودشان استفاده کنند.» ۱۴۰۲/۱۰/۲۶
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 بله | ایتا | ویراستی
🌷 شماره این هفته خط حزبالله به روح مطهر شهید ابوباقر ااساعدی تقدیم میشود.
📜 khl.ink/khat | #شهید_هفته
🔰 هدایت الهی و موفقیت در گرو مجاهدت بندگان است
📜 khl.ink/khat | #به_رسم_آیهها
🔰 خودباوری علمی و اعتماد به نفس ملی، ثمره پیروزی انقلاب اسلامی است
📜 khl.ink/khat | #خطبه_های_انقلاب
🔰 پیروزی انقلاب مرهون اسلامی و مردمی بودن آن است
📜 khl.ink/khat | #کلام_امام
🔰 کودکان و جوانان را به کتابخوانی عادت دهیم
📜 khl.ink/khat | #دغدغه_های_فرهنگی