✏️ ادامه #گزارش_هفته
🔸۲) این کشور دشمن دارد؛
🔹دوستی و دشمنی در عالم روابط بینالملل چیز غریبی نیست، امّا اگر منصفانه و واقعبینانه به صحنه بنگریم، جمهوری اسلامی ایران دشمنان متعدّد و جدّی دارد؛ دشمنانی که سالها است جنگی همهجانبه، پیچیده، سنگین و ترکیبی را به این نظام و ملّت تحمیل کردهاند و جز به براندازی جمهوری اسلامی و نابودی انقلاب هم راضی نمیشوند.
🔹اتّحاد و انسجام ملّی برای هر کشور و ملّتی سودمند است، امّا برای کشوری که دشمن دارد ــ آن هم چنین دشمنان سرسخت و زخمخوردهای ــ اتّحاد و انسجام یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت غیر قابل انکار است که نمیتوان از آن گذشت. در چنین وضعیّت و صحنهای، رفاقت و همدلیِ اشخاص و جریانهای سیاسی، در دورهی پساانتخابات، یکی از نمودهای مهم و بارز این ضرورت ملّی است. هنجارهای رفاقتی که باید خود را در موضعگیری و عمل نشان دهد، دشمن را مأیوس کرده و دست مقامات کشور را در عرصهی بینالمللی در مواجهه با قدرتهای متخاصم قویتر میکند.
🔸۳) تزریق امید به مردم؛
🔹احتمالاً کسی نیست که اذعان نداشته باشد یکی از اساسیترین نیازهای جدّی جامعهی امروز ایران امید است. امید به طرق مختلف ایجاد شده یا تضعیف میشود و عوامل ذهنی و عینی متعدّدی در این مقوله دخیل هستند. روشن و واضح است که یکی از عوامل افزایش امید در جامعه و مردم، اتّحاد و همدلی میان چهرههای فعال در جامعه است. اگر مردم ببینند یا حس کنند که افراد و چهرههای سیاسی، هرروزه و به دلایل مختلف با هم مشغول جدل و دعوا هستند، بهدرستی حس خواهند کرد که این دعواها نه برای درد مردم که برای کسب منافع شخصی و جریانی است. چنین وضعیّتی، بدون شک، تأثیری عمیق بر میزان امید در مردم دارد و آن را کمرنگ میکند. پس اگر واقعاً خواهان تزریق امید به جامعه هستیم، باید رفتارهای رقابتی انتخابات را به هنجارهای رفاقتی تبدیل کنیم.
🔸چگونگی تبدیل رقابت به رفاقت
🔹برای تبدیل رفتارهای رقابتی به هنجارهای رفاقتی، همه مسئولیّت و وظایف خاصّ خود را دارند؛ از نامزدهای انتخابات گرفته تا هواداران آنها و رسانهها. نامزدها با نیک اندیشی و خیرخواهی نسبت به فرد منتخب و اتّخاذ مواضع مثبت و در اختیار قرار دادن ظرفیّتهای فکری و عملیِ خود میتوانند در این زمینه نقشآفرینی کرده و پیام مثبتی را به جامعه ارسال کنند. هواداران هم باید از جوّ رقابتی و بعضاً ورزشگاهیِ دورانِ انتخابات خارج شده و عمیقاً بدانند که ما با هر گرایش و سلیقهای یک ملّتیم و سوار بر یک قایق، سرنوشت مشترکی داریم و یک پیکریم. رسانهها هم در این عرصه نقش مهمّی دارند؛ آنان میتوانند تا حدّی به افکار و رفتار چهرههای سیاسی و مردم جهت بدهند و نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.
🔹و بالاخره آنکه یکی از نمودهای هنجارهای رفاقتی دریافتنِ آنانی است که به هر دلیلی نتوانستند پای صندوق رأی حاضر شوند. همانطور که رهبر انقلاب نیز تأکید کردند،(ر.ک: بیانات در دیدار مدیران و جمعی از اساتید مدرسهی عالی شهید مطهّری ۱۴۰۳/۴/۱۳) قریببهاتّفاقِ این افراد با جمهوری اسلامی دشمنی و عناد ندارند؛ باید دید و فهمید مانع و مشکل آنها برای مشارکت در این امر ملّی چه بوده و سعی کرد آنان را هم به مشارکت در تعیین سرنوشت خود در موعدهای آینده ترغیب کرد.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🌷 این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهید جلال افشار تقدیم میشود.
📜 khl.ink/khat | #با_این_ستارهها
🔰 نورانیت کسب شده از مجالس حسینی را حفظ کنیم
📜 khl.ink/khat | #در_این_ایام
🔰 حضور آیتالله خامنهای در جمع رزمندگان لشکر۳۱ عاشورا - مرداد۱۳۶۷
📜 khl.ink/khat | #قاب_ماندگار
🔰 روز عاشورا، حتی ذرهای اضطراب هم در امام حسین(علیهالسلام) مشاهده نشد
📜 khl.ink/khat | #خطبه_های_انقلاب
🔰 ستمگری ستمگران هر عصر در نوحهها یادآوری شود
📜 khl.ink/khat | #کلام_امام_نقشه_راه_انقلاب
🔰 اسلام، زنده به عاشورا و حسینبنعلی(علیهالسلام) است
📜 khl.ink/khat | #حدیث_زندگی
🔰 زینب کبری(س) هم دشمن و هم سختیهای تحمیلی آن را تحقیر کرد
📜 khl.ink/khat | #به_رسم_آیهها
🔰 دیدار رئیس و قائم مقام دفتر مقام معظم رهبری با رئیس جمهور منتخب
📜 khl.ink/khat | #خبر_هفته