سلااام دوستای نازنینم🙋♀️حالتون چطوره؟ شبتون بخیر😘😘
بچه هااا فسنجون آوردم براتون چه فسنجوووونی ارزون، خوشمزه
مزش هیچ فرقی با فسنجون گردو نداره اگر برای مهون خواستین درست کنید اصلا بهشون نگین که نمیفهمن😉😂
.
مواد لازم:
مغزه تخمه آفتاب گردون خام 250گرم
گوشت چرخ کرده 500گرم
رب انار 1پیمانه
شکر 3ق غ
پیاز 3عدد بزرگ
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین، زنجبیل، فلفل
.
خب بچه ها طرز تهیش کاملا داخله کلیپ واضحه و فرقی با پخت فسنجون گردو نداره یعنی شما هرجوری که فسنجون با گردو درست میکنید میتونید اینم درست کنید😊😊😉😉
و این که به جای گوشت چرخ کرده میتونید از گوشت مرغ🐔 هم استفاده کنید😁.
#فسنجان #فسنجون #فسنجون_مرغ #فسنجون_گوشت_قلقلی #فسنجان_با_گوشت_قلقلی #فسنجان_گوشت #فسنجان_متفاوت #فسنجان_مغز_تخمه #غذای_مجلسی #غذای_مهمانی #سفره #سفره_مجلسی #مهمانی_شیک #غذای_رژیمی #غذای_سلامت #غذای_خوشمزه #فسنجون_مجلسی
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجان با مغز تخمه آفتابگردان
قسمت اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجان با مغز تخمه آفتابگردان
قسمت دوم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجان با مغز تخمه آفتابگردان
قسمت سوم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
این غذا فوق العاده مقوی گرم و مفید است وهمان طوری که وقت زیادی می بره مزه فوق العاده ای داره و مهم تر از همه این که این غذا پر فوت و فن هستش که هرکدوم رعایت نشه مزه اش به این حد خوش مزه نمی شه که برای عزیزان همه ی فوت و فن هاش رو می نویسم تا عزیزان از این غذا و زندگیشون نهایت لذت رو ببرن به امید خدا
عزیزان این غذا هم مثل همه خوراکی هایی که می گذارم کاملا بدون ضرر هستش و بسیار مفیده و به جرئت می تونم بگم کسانی که آبگوشت یا گوشت دوست دارن این یکی از خوش طعم ترین غذاهاییه که تا حالا چشیدن فقط درست کردنش نیاز به صبر و همت داره که خداروشکر ما ایرانی ها تو غذاهامون صبر فریاد می زنه مثل قرمه سبزی قیمه و... ما به فست فود (غذای سریع) افتخار نمی کنیم بلکه به طعم غذای خود و ارزش غذایی و ضرر نداشتن آن می بالیم
تقدیم به همه عزیزان با احترام و ارادت
#آبگوشت
#آبگوشت_فیروزکوهی
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
مواد لازم
2 نفر
1 کاسه گوشت سردست بره (مطابق عکس)
2 عدد سیب زمینی متوسط (4 تا خیلی ریز)
1 عدد گوجه نسبتا ریز
1/2 کاسه نخود و لوبیا (مطابق عکس)
4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
2 عدد پیاز کوچک
نوک قاشق غذاخوری نمک
نوک قاشق مرباخوری فلفل قرمز
نوک قاشق مرباخوری زردچوبه
2 حبه سیر متوسط
1 عدد لیموترش تازه
2 عدد ظرف سفالی دیزی کوچک
مراحل
3 ساعت
ابتدا همه ی مواد را جداگانه می چینیم
سپس عین مراحل زیر را انجام می دهیم اول گوشت ها رو می چینیم کف دوتا ظرف سفالی (مبادا اول پیاز یا نخود رو بریزین وقتی گوشت رو اول می ریزید می چسبه به ته سفال و چربیش در میاد و پخش می شه توی سفال و گوشت خودش رو جمع می کنه ولی اگه گوشت بالا باشه چربیش به اون شدن در نمی آد پس اول گوشت رو بریزید کف سفال)
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
بعد روش سیب زمینی ها رو بریزید
بعد روش نخود لوبیا ها و سیر رو بزارید
بعد روش پیاز رو بندازید
بعد ادویه رو بریزید روش در این صورت شکلش این طور می شه
خوب لازمه به عزیزان یه نکته رو یادآوری کنم اونم اینه که اکثر مردم از ظروف سفالی استفاده نمی کنند (با این که بسیار ارزان هستن و بینهایت از لحاظ طبی مفید هستند و غذا را خوشمزه می کنند) علتش اینه می گن می شکنه بنده چند تا روش به عزیزان می گم تا ظروف سفالی یه عمر براتون کار کنه اول این که آب جوش رو یه دفعه نریزید توش دوم رو شعله زیاد نگذارید وحتما از شعله پخش کن استفاده کنید سوم موقع شستن سیم نکشید با اسکاچ می ره! خوب بر گردیم به آشپزی مواد رو که ریختیم آب ولرم رو می ریزیم توش
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
بعد با شعله پخش کن می گذاریم رو کوچکترین شعله با کمترین دما تا نیم ساعت
نیم ساعت بعد شعله رو کمی بیشتر می کنیم
چهل و پنج دقیقه بعد شعله رو کمی بیشتر می کنیم
می گذاریم نزدیک دوساعت قل قل بخوره
حالا وقتی به روغن افتاد (گوشت اومد بالا و آب تا زیر پیاز بخار شد) باید به هرکدوم نصف لیمو رو اضافه کنیم یعنی این مرحله
حالا رسید به مرحله رنگ دقت کرده باشید تو مواد مورد نیاز رب رو نگفتم چون بسیار مضره و در فیروزکوه خیلی مصرف نداره پس چطور رنگش رو خوب کنیم؟ وقتی 20 دقیقه مونده غذا آماده بشه یعنی 10 دقیقه بعد عکس بالا تو هر کدوم نصف گوجه می اندازیم می تونید آبش رو هم با آبجوش پر کنید (آب سرد نریزید)
بعد موقعی که 5 دقیقه مونده آماده بشه زعفران رو اضافه می کنیم (عزیزان دقت کنند زعفران زیاد بجوشه بوش می ره ما به بوش نیاز داریم!)
تموم شد فقط عزیزان موقع خوردن سیر درآبگوشت رو بندازن دور مزش رو داده به غذا
عزیزان دقت کنند این غذا با این که خیلی وقت می خواد بی نهایت خوش طعمه و یه روز کامل رو صرفش کردم تا عزیزان این غذا رو دقیق و خوش مزه درست کنند و با خانوادشون از این غذای سالم لذت ببرند و هم غذای خوشمزه و هم بدون ضرر و مریضی بعدش.
التماس دعا
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۱تیر روز
#تولد_شهید_حججی مبارک 🎊🎉
✔️فرازی از وصیت نامه شهید حججی :
🌱از همه خواهران و از همه زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز #حجاب خود را تقویت کنید مبادا تار مویی از شما نظر #نامحرمی را به خود جلب کند، مبادا #رنگ و #لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود، مبادا #چادر را کنار بگذارید.
🌱همیشه الگوی خود را #حضرت_زهرا(س) و زنان اهل بیت پیامبر قرار دهید، همیشه این بیت شعر را به یاد بیاورید آن زمانی که حضرت رقیه (س) خطاب به پدرش گفت:
💎غصه حجاب من را نخوری بابا جان💎
#رفیق_شهید 🌸 #تولدت_مبارک
#حجاب
#نجابت_ایرانی
•●⊰حجاب وعــفــاف⊱●•
🌸⃟اًّلًّلًّهًّمًّ عًّجًّلًّ لًّوًّلًّیًّکًّ اًّلًّفًّرًّجًّ
┄┅┅═❁✾🌺✾❁═┅┅┄
#مـرۅجفـرهـنگحـجاٻفاطـمـۍباشیـم
@kitchenAuntKhatoon