eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم زردآلو و قیسی ۲ کیلو آب ۳ لیوان جوهر لیمو ۱ ق چ        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه شکر و آب رو بزارید روی حرارت تا شکر توی آب حل بشه بعد جوهر لیمو رو اضافه کنید پنج دقیقه بعد برگه قیسی هسته گرفته رو داخلش ریخته ۳ الی ۴ دقیقه بعد داخل آبکش ریخته بعد توی سینی گذاشته توی آفتاب خشک کنید        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اینبار اومدم با دستور آلاسکا یه بستنی خونگی خوشمزه 😋 راستش می خواستم قبل ازاینکه توت فرنگی به بازار بیاد این پست و بذارم ولی نشد بعدم رفتم اهواز خلاصه که ازپارسال این ۳تا میوه رو من فریز کرده بودم که درست کنم 🤦‍♀️بالاخره امروز پستش کردم یادتون نره برا دوستاتونم ارسالش کنید😘        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مواد لازم رو میگم توضیحاتم توکلیپ کامل گفتم سوالی بود کامنت کنید👇 ⬅️ توت فرنگی ۲۵۰ گرم حدودا ۲لیوان فرانسه میشه ⬅️ شکر ۳ قاشق غذاخوری ⬅️خامه قنادی یا خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری پر ⬅️شیر دو سوم لیوان فرانسه .        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای خوبم چطورین 😎 یه آموزش خوشمزه وبدون فر دیگه داریم . اینو دوبار درست کردماا🙊سری اول خیلی شل وول بود خوشم نیومد😅 میزان مواد را تغییر دادم اشکال کار رو هم گرفتم و شد این یکی خیلی هم خوشمزس😋 برای تهیه این رولت راحت وبدون فر نیاز داریم به: بیسکوییت پتی بور ساده ۲ بسته (حدود ۶۰ عدد) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت صورتی ها ) شیر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) پودر کاکائو ۱ق س شکلات تخته ای خرد شده ۱۵۰ گرم خامه قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم برای تزیین، پودر کاکائو یا پودر نسکافه به میزان کافی می تونید از گاناش یا شکلات هم استفاده کنید (من ترجیح میدم پودر کاکائو یا نسکافه باشه که زیاد شیرین نشه)        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈بیسکوییت ها را ریز خرد کنید وکنار بگذارید 👈خامه صبحانه ،شیر وپودر کاکائو را مخلوط وروی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا کاملا یکدست و روان شود ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده اضافه و خوب مخلوط کنید تا شکلات ذوب وسس کاملا یکدست شود (سس نباید بجوشه) . حرارت را خاموش کنید سس را بصورت داغ به بیسکوییتهای خرد شده اضافه وخوب مخلوط کنید،خمیر تقریبا سفتی شکل میگیره خمیر را روی نایلون بریزید به کمک دست یا وردنه بین دونایلون به ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید من بصورت مستطیل ۳۳×۲۳ پهن کردم نایلون را روی آن قرار دهید واجازه دهید تا ❌رولت کاملا خنک شود و منسجمتر شود این مهمه چون اگر گرم و یا دما داشته باشه خامه بین رولت شل میشه منسجمتر هم بشه که موقع رول شل نباشه وتمیز رول بشه روی رولت خامه فرم داده شده بکشید محکم رول کنید نایلون را دور رولت بپیچونید ودرون یخچال قرار بدین تا رولت کاملا منسجم شود سپس از یخچال خارج وبه دلخواه تزیین کنید        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها کمپوت ها هستند که خانومای کدبانو به راحتی میتوانند در منزل درست کنید عزیزان این کمپوت بعد از یک روز ویا بعد از چند ماه قابل استفاده است. ماندگاری طولانی داره از نظر طعم ومزه کیفیت عااالی👌 زردالو های سالم وبدون له شدن و کرم زدگی رو جدا کنید وبشورید وتو صافی بریزید تا خشک شن کاملا خشک بشه من عجله داشتم از سشوار برای خشک شدنشون استفاده کردم شیشه ها رو شسته وخشک کنید این مقدار برای دو کیلو زرد الو زردالوی سفت ورسیده دو کیلو اب پنج لیوان شکر یک لیوان سر خالی(بند انگشت) میخک سه عدد اگر نداشتید مشکلی نیست نزنید چوب دارچین چند تکه حتما باشه        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب وشکر و چوب دارچین ومیخک رو بزارید بجوشه وشکر تو آب حل شه(قوام نیاد)فقط چند جوش بزنه وشکرحل شه کافیه گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد شه زردالوها رو تو شیشه بریزید واز شربت آب وشکر که سرد شده روی زرد الوها میریزیم تا لب به لب شه ودر شیشه رو محکم میبندم وشیشه ها رو میزاریم تو یک قابلمه بزرگ واب سرد میریزیم گاز رو روشن کردا تا به نقطه جوش برسه یادتون نره اولین جوش که زد بعد از اولین جوش ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشه وگاز روخاموش کنید دست نزنید تا سرد بشه بعد از سرد شدن شیشه ها رو بیرون بیارید و وارونه کنید.آگر هوا ندادن تا چند ماه داخل کابینت ماندگاری دارن ولی آگه دیدید یکی از آنها هوا میده (هوا‌پس میده از لابلای درب شیشه حبابهای کوچکی میزنه بیرون) بزارید یخچال وزود تر مصرف کنید از سالم بودن شیشه مطمئن شید عزیزان درب شیشه حتماااا فلزی باشه عزیزان کمپوت پارسال من تا این چند هفته هنوز تو یخچال بود😊 عزیزان انواع کمپوت به همین روش درست میشه فقط بستگی به ترشی وشیرینی میوه داره اگر ترش بود مثل البالو کپی بیشتر شکر بزنید        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon