فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب فلفل
برای درست کردن رب فلفل حواستون باشه از فلفلهایی استفاده شه ک انتهاشون سه تا برامدگی داره وگرنه ربتون تلخ میشه
خوب بعد از شستن فلفلها ابتدا کلاهک و دانه های فلفلها رو جدا کنید خورد کنید داخل قابلمه بریزید و روی شعله کم بزارید،من برای ۴ کیلو فلفل یک پیمانه آب ریختم ،بعد از نیم ساعت فلفلهارو زیرو رو کنید و مجدد در ظرف رو ببندید ،بعد از نیم ساعت دیگه فلفلها قشنگ له شدن،حالا داخل آبکش میریزیم تا آبش خارج شه ،و بعد از خنک شدن با هر وسیله ای پورشون کنید و دوباره ب قابلمه برگردونید و روی شعله کم بزارید تا خوب غلیظ شه،در آخر یک ق سرپر نمک اضافه کنید
این مقدار فلفل (۴کیلو)دوکیلو رب داد
دوستان یا پلمپ کنید داخل شیشه،یا داخل قالبهای یخ بریزید داخل فریزر و یا داخل یخچال نگهداری کنید
موارد مصرفی:
داخل مرغ ،ماکارونی،خوراک ،مسما بادمجون،قیمه و...
تمام
#رب_فلفل_دلمه
#رب_فلفل
#رب_فلفل_خانگی
#رب_فلفل_دلمه_ای
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی خرفه
#ترشی
#خرفه
#ترشی_خرفه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواص خرفه
#خرفه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
یک سیر زنجبیل گرفتم داخل یک کاسه کوچیک نصفشو ریختم بقیشو داخل پلاستیک کنار دستم بود بعد یک قاشق چای خوری عسل تو کاسه کوچیک ریختم و باهم مخلوط کردم باز مجدد اگر نیاز بود یک ذره دیگه عسل باید کمکم عسل رو بریزید اونم مقادیر کم اونقد مخلوط کردم ک حالت خمیری درامد
بعد از اون از اون پودر زنجبیلی ک کنار دستم بود دستم رو زنحبیلی کردم (کف دستم پودر زنجبیل) بعد از اون خمیر یک توپک برداشتم تو دستم گرد کردم باز مجدد دستم زنجبیلی کردم باز یک ذره خمیر برداستم گرد کردم
مقادیرش چشمیه فقط نباید از اول عسل زیاد بریزید باید اول زنجبیل با مقدار کم عسل بریزید با قاشق کوچیک مخلوط کنید درو پیاله کوچیک درس کنید ک ب دور ظرف زیاد نچسبه هدر نره در ضمن زنجبیلی ک میخرید اول خودتون بو کنید ک تازه و بو تند تیزش مشخص باسه اونهای ک کهنه هستند و یا تو مغازع ها روشون باز بوده بوشون اصلا زیاد نیس
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
یک سیر زنجبیل گرفتم داخل یک کاسه کوچیک نصفشو ریختم بقیشو داخل پلاستیک کنار دستم بود بعد یک قاشق چا
سلام این قرص زنجبیل ک درست کردم و بعد هر وعده غذایی مصرف داشتیم ولی انگار مصرفمون زیادی بوده
پس هر چیزی رو با تعادل مصرف کنید که تا اگر قراره جلو یک درد گرفته بسه درد دیکری خدای نکرده مبتلا نشیم
زنجبیل گرمی درجه ۳ و بسیار گرمه حتما شرح حال ب یک متخصص بدید و با مشورت مصرف کنید وگرنه زنجبیل عالیه😊
دوستان طبق مزاجتون پیش برید با یک پزشک طب اسلامی مشورت کنید پسر من بعد مصرف یکی دو روزه بعد وعده غذا دچار افت زبون دهان و جوشهای ریز رو پلک شد ک در اثر مصرف زیادی زنجبیل بود
با توجه به اینکه درجه گرمی وخشکی زنجفیل بالاست حتما باید در تعادل استفاده بشه وگرنه باعث خشکی معده وبالارفتن صفرا در بدن میشه که اون همه یک نوع جموده
#کرونا
#پیشگیری
#زنجبیل
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
یهبارنمازصبحشقضاشددیدم
اینستاگرامشوپاککرد . . .
+ گفتمچراپاککردی؟
- گفت:برایتنبیهکردنخودم ،
+ تنبیه؟!
-ببیننمازصبحاینطوریهکهوقتیخوابمیمونیودقیقاپنجدیقهبعدازطلوعآفتابمیپرییااینکهبادهتازنگهشداربیدارنمیشیینی یهغلطیکردیکهاونروزخداهمصحبتیهتوباخودشوگرفتهازت . . .
ینیبدبختبااونگناهتلیاقتنداریواسم
نمازبخونی...
چراحالا؟!
چونهمیشهبیدارتمیکردهودقیقابانشونههاشدارهمیگهمننخواستمامروزتوروبرویمنوایسی!
اینتنبیهنداره؟اینبدبختیماستدیگهتنبیهمبایدازاونجاییباشهکهتومیدونینفستاذیتمیشه،منمیدونمصدقهبدمهمخودموتنبیهکردمامانفسماذیتنمیشه،پساینستاموپاککردمکه
اذیتشکنم (:
#تلـــــنگرانه
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@kitchenAuntKhatoon