دختر همیشه جایش آغوش گرم باباست؛
🌺روز دختر که میشه...
🌺روز پدر که میشه...
🌺روز عقد که میشه..
🌺برای دخترهای شهدا خیلی سخته...
از خاطرم نمیرود که به خاطرم رفتی🍃😔
ولادت حضرت معصومه س و #روز_دختر را خدمت همه خانواده محترم شهدا به ویژه #دختر_شهید های جمعمون که چشم و چراغمونن، تبریک عرض میکنیم🌹
پیشکش حضور پرافتخارشون
#دختران_شهدا_رو_خبر_کنید
#تبریک_روز_دختر_به_نیابت_از_شهدا
جهت #سلامتی_و_تعجیل_درفرج_امام_زمان_عج_الله_تعالی_فرجه_شریف و ان شاءالله شفای همه بیماران با خلوص نیت بخوانیم
التماس دعا
@KitchenAuntKhatoon
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک نسکافه ای ☕🌰
مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱,۱/۴ پیمانه
شیر داغ ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق مربا خوری
پودر نسکافه ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
اول از همه نیم ساعت قبل تموم مواد رو میاریم بیرون تا با محیط هم دما شوند. آرد و بکینگ پودر هم سه بار الک میکنیم و می گذاریم کنار. تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن میزنیم حدود ۵ دقیقه تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم. شیر رو که از قبل داغ کرده بودیم و با نسکافه قاطی کرده بودیم به موادمون اضافه میکنیم و باز کمی هم میزنیم. حالا آرد و بکینگ پودر که از قبل سه بار الک شدند رو تو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک آروم و دورانی هم میزنیم تا پف کیک نخوابه. در آخر اگه دیدید آرد خوب مخلوط نشده و گلوله گلوله هست با همزن چند ثانیه هم بزنید. گردو تو آرد می غلطونیم و به موادمون اضافه میکنیم و خیلی آروم و کم هم میزنیم تا گردو با مواد خوب مخلوط شه. کف قالب کاغذ روغنی اندخته و کل مواد رو میریزیم تو قالب و چند بار محکم قالب میکوبیم پایین تا حباباش خارج شه و در نهایت هم میزاریم تو فر که از ۲۰ دقیقه قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.
#کیک#کیک_نسکافه#کیک_نسکافه_گردو#نسکافه
@KitchenAuntKhatoon
آموزش تهیه #کوکو سیب زمینی مجلسی
✏مواد لازم برای۵ نفر
🔸پیاز متوسط ۱ عدد
🔸قارچ ۱۰۰ گرم
🔸گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
🔸سیب زمینی متوسط ۶ عدد
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸فلفل پاپریکا به مقدار لازم
🔸روغن به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🔹يك پياز نگيني خرد شده رو تفت بدید .
قبل از اينكه كاملا سرخ بشه ٢٥٠ گرم گوشت چرخ شده را اضافه كنید وباهم تفت بدید .
بعد حدود ١٠٠ گرم قارچ ريز شده را به گوشت اضافه وتفت بدهید.
بعد از آن زردجوبه فلفل سياه دارچين ونمك را اضافه و تفت بدهید.
بعد سه قاشق غذاخوري جعفري ريز شده وهمه رو باهم تفت بدهید وكنار بزارید.
🔹٦عدد سيب زميني متوسط را بپزید و پوستش را بگیرید و ورنده كنید. وقتي سرد شد نمك زردچوبه فلفل سياه وپاپريكا يا فلفل قرمز بزنید و كمي ادويه خورشتي كه طعم جالبی بگیرد.
🔹بعد ٢عدد تخم مرغ به آن بزنید وكاملا مخلوط كنید ويك خمير كه به دست نچسبه درست كنید و اگر ديديد كمي شل شده ميتونيد به آن يه قاشق آرد يا آرد نخودچي اضافه كنيد .
🔹توي يه تابه روغن بریزید ومقداري از سيب زمينيها را كمي وسطش را گود كنید ويك قاشق از گوشت را داخلش بزارید و سيب زميني را از اطراف روي هم جمع کنید ، طوري كه كاملا گوشت لاي سيب زميني پنهان شود وبعد در روغن سرخ کنید. با اين مقدار حدود ١٠ عدد كوكوي بزرگ درست میسه.
🔹حرارت زير تابه بعد از داغ شدن روغن، بايد كم شود براي زير رو كردن كوكو ها حتما احتياط كنيد .اگر قسمتي از كوكو گوشتش معلوم شد ميتونيد با كمي از خمير سيب زميني روش را بپوشونيد.
@KitchenAuntKhatoon
#کدوبره
كدو بره یك غذای مازندرانی و همهپسند است كه سریع هم آماده میشود اگر پیرو رژیم گیاهخواری باشید گزینه خوبی برای شماست.
✏️مواد لازم
🔸سیب زمینی ۲ عدد
🔸کدو سبز ۵ عدد
🔸گوجه فرنگی ۵ عدد
🔸پیاز (بزرگ) ۱ عدد
🔸تخم مرغ ۳ عدد
🔸روغن به مقدار لازم
🔸نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
🔹در ظرفی مناسب ابتدا پیاز را نگینی خرد میكنیم و به مدت دو دقیقه با حرارت زیاد و كمی روغن در تابه تفت میدهیم نمك و زردچوبه را اضافه نموده و سیبزمینی را كه نگینی خرد كرده و داخل آن میریزیم و مواد را كمی تفت میدهیم.
🔹شعله را كه تا این لحظه نسبتا زیاد بود كم كرده و در تابه را بسته و میگذاریم مواد به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت پخته شود.
🔹كدوی حلقه شده را در ظرفی جدا كمی سرخ میكنیم و به مواد اضافه نموده و آن را نیز چند دقیقه تفت میدهیم و بعد گوجهفرنگیهای خرد شده و تخممرغها را روی آن ریخته و باز هم شعله را كمتر میكنیم تا مواد با در بسته ۱۰ دقیقه بپزد در مرحله آخر فلفل سیاه را روی غذا پاشیده و سرو میكنیم.
🚩سایر نکات
🔸بهتر است روی غذا مقداری گرد غوره ،گرد لیمو یا آبغوره بریزیم یا با كمی رب انار ترش آن را مزه دار كنیم.
@KitchenAuntKhatoon