eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
■دم دروازه ساعاٺ خدا رحم ڪند 🥀بہ دل خدا رحم ڪند ■دخترِ ! بازار! خدا رحم ڪند 🥀 پاره و انظار خدا رحم ڪند 🏴 🏴 🏴 ╔═.🍃.═══════╗    
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⇩۶ کلید طلایی🔑⇩ ⛔دلی را نشکن؛ شاید←خانه خدا باشد. ⛔کسی راتحقیر مکن؛ شاید←محبوب خدا باشد. ⛔از هيچ عبادتي دریغ مکن؛ شاید←کلید رضايت الله باشد. ⛔سر نماز اول وقت حاضر شو؛ شاید←آخرین دیدارت با خدا باشد. ⛔هيچ گناهي را كوچك ندان؛ شايد←خشم خدا در آن باشد. ⛔ازهیچ غمی ناله نکن؛ شاید←امتحانی ازسوی خدا باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره آرایی ❖ ━━━━ 👩‍🍳 ━━━━ ❖ @kitchenAuntKhatoon ❖ ━━━━ 👨‍🍳 ━━━━ ❖
🥘 😋 🔸يك پياز بزرگ و ريز خرد كرده و تفت ميديم و بهش سه تا سير له شده اضافه ميكنيم و بعد سبزي (گشنيز به مقدار لازم و شنبليه يك پنجم مقدار گشنيز)ميريزيم و باهم تفت ميديم تا رنگ سبزي عوض بشه (خيلي نميخواد مثل قرمه سبزي سرخ بشه ) و توو اين فاصله ميگو رو تفت ميديم و به سبزي اضافه ميكنيم بعد آب تمبر هندي( دوسوم بسته تمبر هندي رو يك ساعت توو آب گرم خيس ميكنيم و بعد از صافي رد ميكنيم ) 🔸و دو ليوان آب اضافه ميكنيم و رو حرارت زياد تا جوش بياد بعد حرارتو كم ميكنيم و تقريبا يك ساعت زمان ميخواد تا خورش جا بيافته نيم ساعت آخر ميتونيد به سليقه خودتون سيبزميني نگيني كنيد و بريزيد داخلش...(ميزان تمبر هندي رابطه مستقيم با ترشي خورش داره هرچي تمبر بيشتر باشه خورش ترش تر ميشه) 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ❖ ━━━━ 👩‍🍳 ━━━━ ❖ @kitchenAuntKhatoon ❖ ━━━━ 👨‍🍳 ━━━━ ❖
🥘 😋 🔸يك پياز بزرگ و ريز خرد كرده و تفت ميديم و بهش سه تا سير له شده اضافه ميكنيم و بعد سبزي (گشنيز به مقدار لازم و شنبليه يك پنجم مقدار گشنيز)ميريزيم و باهم تفت ميديم تا رنگ سبزي عوض بشه (خيلي نميخواد مثل قرمه سبزي سرخ بشه ) و توو اين فاصله ميگو رو تفت ميديم و به سبزي اضافه ميكنيم بعد آب تمبر هندي( دوسوم بسته تمبر هندي رو يك ساعت توو آب گرم خيس ميكنيم و بعد از صافي رد ميكنيم ) 🔸و دو ليوان آب اضافه ميكنيم و رو حرارت زياد تا جوش بياد بعد حرارتو كم ميكنيم و تقريبا يك ساعت زمان ميخواد تا خورش جا بيافته نيم ساعت آخر ميتونيد به سليقه خودتون سيبزميني نگيني كنيد و بريزيد داخلش...(ميزان تمبر هندي رابطه مستقيم با ترشي خورش داره هرچي تمبر بيشتر باشه خورش ترش تر ميشه) 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ❖ ━━━━ 👩‍🍳 ━━━━ ❖ @kitchenAuntKhatoon ❖ ━━━━ 👨‍🍳 ━━━━ ❖
🍹😋 🔸یکی و نصف بیشتر انبه رو خرد کردم ، بهمراه یکمی از نصف لیوان بیشتر شیر و دو اسکوپ بستنی زعفرونی ریختم داخل مخلوط کن و مخلوط کردم کاملا. این مخلوط رو تا نصف تو گیلاس پر کردم و بعدش (تخم شربتی هم از قبل با آب خیس کردم و بهش بستنی وانیلی اضافه کردم ) بینش ریختم و دوباره مخلوط انبه،روش رو با خامه فرم گرفته شده و تکه های انبه وگیلاس و این خوشمزه ها تزئین کردم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ❖ ━━━━ 👩‍🍳 ━━━━ ❖ @kitchenAuntKhatoon ❖ ━━━━ 👨‍🍳 ━━━━ ❖
🍧 😋 ▫️توت :نیم کیلو ▫️شکر : نیم کیلو ▫️آبلیمو:1قاشق چاے خوری 🔸 توت را شسته وداخل قابلمه ریخته بعد شکر اضافه می‌‏کنیم12ساعت کنار گذاشته و سپس قابلمه را روے حرارت گذاشته وقتے که به جوش آمد شعله گاز را کم می‌‏کنیم. با حرارت کم به مدت 1 ساعت میگذاریم تا مربا قوام بیاییددر آخرآبلیمو را به آن اضافه کرده و می‌‏گذاریم چند جوش بزندقابلمه را از روے حرارت برداشته و مربا را در همان قابلمه به‌‏مدت یڪ روز نگهدارے می‌‏کنیم بعد در شیشه مورد نظر ریخته و در یخچال نگهدارے می‌‏کنیم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ❖ ━━━━ 👩‍🍳 ━━━━ ❖ @kitchenAuntKhatoon ❖ ━━━━ 👨‍🍳 ━━━━ ❖
🥯 😋 ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آرد ۱ پیمانه ▫️شکر ۱/۲ پیمانه ▫️ماست ۱/۲ پیمانه ▫️گلاب ۱ ق غ (دلخوه) ▫️پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ ▫️بکینگ پودر ۱ ق چ 🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ❖ ━━━━ 👩‍🍳 ━━━━ ❖ @kitchenAuntKhatoon ❖ ━━━━ 👨‍🍳 ━━━━ ❖
😍😍 چند تا سیب زمینی پخته شده رو رنده زدم یه مقدار سس و شوید خرد شده تازه و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کردم بعد داخل قالب مافین نایلون انداختم و سیب زمینی ریختم و بهش شکل دادم ودرشون اوردم ، بعد هم یه مقدار قارچ و سینه مرغ ریش شده و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته نگینی شده و خیارشور و سس و فلفل سیاه و قاطی کردم و ریختم داخل کاسه ها 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ❖ ━━━━ 👩‍🍳 ━━━━ ❖ @kitchenAuntKhatoon ❖ ━━━━ 👨‍🍳 ━━━━ ❖