#چنان تـ❤️ـو در دل من
جا گرفته ای، ای جان
که هیچ کس نتواند گرفت
جای تـ❤️ـو را
# اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم تهیه ژامبون مرغ
مواد لازم برای درست کردم ژامبون:
سینه کامل مرغ ۱ عدد
قارچ بلانچ شده دوسوم لیوان
هویج نیم پز شده ۳ ق غ غ
نشاسته ذرت ۳ ق غ خ
سیر پوره شده ۲ ق چ خ
روغن مایع ۳ ق غ خ
نمک ۱ ق م
فلفل سیاه ۱ ق چ
زنجبیل/ ادویه کاری/ پودر دارچین/ پودر هل از هر کدام نصف ق چ خ
جوز هندی نوک ق م خ
دانه فلفل سیاه درسته ۱ ق چ
پسته ۳ ق غ خ
سس کچاب و سس خردل از هر کدام ۱ ق م خ
تمام مراحل توی ویدئو کاملا مشخصه ولی اگه جایی گیر کردین در خدمتم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌میتونید از نصف سینه و یه ران مرغ استفاده کنید
📌جوز هندی قابل حذف کردنه ولی اکه بریزید طعم و بوی ژامبون های بیرون را میده
📌اگه از لیوانتون مطمئن نیستید داخل آب سرد بزارید و بعد بزارید روی حرارت تا آروم آروم داغ بشه و نشکنه
📌احتمالا بعد از پخت ژامبون ها لیوانتون کدر بشه پس از یه لیوان خاص استفاده کنید که اگه خراب شد ناراحت نشید😁
📌به مدت ۵ روز توی یخچال قابل نگهداریه و ۳ هفته هم در فریزر
📌بجای نشاسته ذرت میتونید از۲ ق غ آرد سفید استفاده کنید
#ژامبون
#ژامبون_خونگی
#کالباس_خانگی
#سوسیس_خانگی
#فست_فود
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم کیک تابه ای
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱/۵ لیوان
شکر یک لیوان سر پر
روغن۱/۳لیوان
آبجوش۱/۳لیوان
بکینگ پودر۱/۵ ق چ
وانیل۱/۴ ق چ
دستور:
آرد و بکینگ رو الک وسه بار الک کنید.
شعله متوسط گاز رو روشن کنید حرارت رو کم کنید شعله پخش کن بزارید تا کاملا داغ بشه.
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿
تخم مرغ ووانیل و شکر رو مخلوط کنید با همزن دستی در یک جهت۴دقیقه بزنید با همزن برقی ۲دقیقه بزنید بعد آبجوش رو اضافه با سرعت عمل بالا هفت دقیقه بزنید با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید بعد روغن مایع رو بریز و در حد چند ثانیه مخلوط کنید(زیاد هم نزنید که پفش میخوابه)
بعد طی سه مرحله آرد رو اضافه کنید در یک جهت آروم و به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه.
داخل تابه چرب و کاغذ روغنی بزارید به صورت یکنواخت مایه کیک رو بریزید چند ضربه به زمین بکوبید(واشر دورتابه رو دربیارین).
روی حرارت بزارید به مدت ۴۵ دقیقه تا بپزه بعد تایمی که گفتم چک کنید اگه پخته بود دورتادور کیک رو از تابه جدا کنید درب تابه رو دوباره بزارید برعکس کنید تا روش طلایی بشه(۱۰دقیقه کافیه)
بعد خنک شدن کیک دورتادورشو برش بزنید.
دور کیک رو با چاقو شیار بندازین نخ رو روی شیار قرار بدین بعد به صورت ضربدری برش بزنید کیک اسفنجی تخته ای آمادس میتونید با خامه فرم گرفته خامه کشی کنید.
نوش جان
پیج مارو حتما فالو داشته باشین کلی آموزش جدید خوشمزه و بدون فر و همزن داریم
#کیک_تخته_ای
#کیک_تابه_ای
#کیک_بدون_فر
#کیک_اسفنجی
#کیک_مستطیلی
#بدون_فر
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐