eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
با هر نفسے سلام ڪردن عشق است آقا بہ تو احترام ڪردن عشق است اسم قشنگت بہ میان چون آید از روے ادب قیام ڪردن عشق است ✋سلام بر قطب عالم امڪان☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
🍛👩‍🍳 آشپزخانه بهشتی 👩‍🍳🥗 مخصوص خانم هایی که دوست دارن سفره هایی که برای عزیزانشون پهن میکنن نورانی
سلام خدمت کدبانوهای کانال و خوش آمد خدمت اعضای جدید ان شاءالله از امروز داشته باشیم و طبق برنامه آشپزخانه بهشتی که ریپلای کردم ، آشپزخانه های خودمان را به نور و اسم اهل بیت مزین میکنیم 😍 روزتان پر از انرژی مثبت و مزین به نام اهل بیت 🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه دنبال یه دسر خوشگل و متفاوت برای شب یلدا هستی، این پست مخصوص خودته😍 بدون قالب هم میتونی درستش کنی، تا انتهای کلیپ همراه من باش🌹 ‌ 📍مواد لازم برای ژله ویترینی مغز دار یلدایی : 🥣ژله آلوئه ورا ۱ بسته + ۱ لیوان آب جوش + نصف لیوان آب سرد ‌ 🥛شیر ۳ لیوان 🥄شکر ۳-۴ ق غ 🌽نشاسته ذرت ۳ ق غ 🥄پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی + یک سوم لیوان آب سرد 🥄وانیل نوک ق چ 🥣کمی زعفران دم کرده 🥄هل ساییده شده نصف ق چ به دلخواه و یا گلاب ۲ ق غ ‌ 🍌موز ۲ عدد 🥣مغز پسته، گردو و یا… 🥄انار دون شده ‌ پارت اول •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻طرز تهیه: قالب مورد نظر رو با پنبه یا دستمال آغشته به روغن خوب چرب کنید و بذارین ۱۰ دقیقه تو فریزر. ‌ ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید، بذارین روی بخار کتری تا حل شه، بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کنید.به اندازه ۳ ملاقه بریزین توی قالب یا نیم سانت بریزین توی لیوان یکبار مصرف کاغذی.حدود نیم ساعت بره تو یخچال تا نیم بند شه. ‌ بعد روش موز، انار و خلال پسته بریزین، دوباره یکم روش ژله بریزن و یه ربع بذارین یخچال نیم بند شه. از یخچال خارج که کردین کل ژله آلوئه ورا رو بریزین روش و دوباره یه ربع بره تو یخچال نیم بند شه. (زمانشو خودتون چک کنید، باید ژله ببنده اما دست که میزنین کمی به دستتون بچسبه) ‌ پارت دوم •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای لایه های زیری، ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده، اسفنجی که شد روی بخار کتری بذارین تا حل شه. ‌ شیر، شکر و نشاسته رو مخلوط کرده، ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه.زیرش رو خاموش کنید و وانیل بزنین.به ۲ قسمت تقسیمش کنید و به یکیش هل و زعفران بزنید. ‌ پارت سوم •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی دسر چند دقیقه تو محیط موند و کامل خنک شد،کمی بریزین روی ژله که خودشو گرفته. بعد بذارین یه ربع تو یخچال تا سفت شه. روش موز و پسته بریزین و بقیه مواد سفید رو بریزین روش و دوباره یه ربع بره تو یخچال. ‌ پارت چهارم •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد که دسر سفت شد برای قسمت زعفرانی هم همین کارو تکرار کنید و در آخر حداقل ۲-۳ ساعت بذارین تو یخچال تا کامل خودشو بگیره و سفت شه.بعد هم مثل کلیپ از قالب خارجش کنید. ‌ پارت پنجم •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا