🌸آمدی شمس و قمر
🎊پیش تو سوسو بزنند
🌸تا که مردان جهان
🎊پیش تو زانو بزننـد
🌸چشم وا کردی و
🎊دنیای علی زیبا شد
🌸باز تکرار همان
🎊سورهی اعطینا شد
🌸پیشاپیش
🎊#میلاد_حضرت_زینب کبری(س)
و #روز_پرستـار مبـارک بـاد🎉🎊
🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولودی #میلاد_حضرت_زینب (ع)
مداح :سید بنی فاطمه
#مولودی
Haaj_Mahmoud_Karimi_-_upahang.mp3
9.41M
#مولودی_حضرت_زینب_س🌸🌸🌸🌸
🌹💐🌹
در اومده ماه شبای فاطمه
داده خدا یه فاطمه به فاطمه
#میلاد_حضرت_زینب و #روز_پرستار بر همه پرستاران زحمت کش و مومن و معتقد و همه مادران و همسران مخصوصا مادران و همسران جانبازان عزیز کشور مبارک باد
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امشب خوشگل ترین و راحت ترین کیک یلدا رو براتون آوردم😍 این کیک یخچالیه، نه فر میخواد نه قالب😋 بریم درستش کنیم♥️
📍مواد لازم:
🥛شیر ۱ لیتر
🌽نشاسته ذرت ۴ ق غ
🍫پودر کاکائو ۲ ق غ
🥣شکر ۱ استکان چایخوری
🍫شکلات تخته ای یا سکه ای ۱ استکان چایخوری
کره ۱۰۰ گرم
🍪بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی ۴ بسته (هر بسته ۱۳۰ گرم)
🔸برای روش:
خامه قنادی (من از حدود نصف یه بسته ۴۵۰ گرمی خامه قنادی سولیانو کاله استفاده کردم)
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸ژله بریلو:
🔻میتونین آماده ش رو از لوازم قنادی ها تهیه کنین، با یکم آب جوش رقیقش کنید و استفاده کنید، یا با این مواد خودتون درست کنید👇🏻
🌽نشاسته ذرت ۴ ق غ
🍺آب ۱ پیمانه (یه مقدارشو با نشاسته ذرت ترکیب کنید که نشاسته حل شه، بقیه شو با شکر روی حرارت بذارین)
🥄شکر یک و یک سوم پیمانه
🍋آبلیمو ۴-۵ ق غ
🥣رنگ خوراکی
پارت دوم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸آبلیمو حتما بزنید باعث میشه هم شکرک نزنه، هم براق تر بشه، طعمش یکم ترش میشه اما ترکیبش با کیک خیلی خوشمزه میشه.
🔸من توی کلیپ نصف این مقدار رو درست کردم بعد دیدم کمه دوباره درست کردم. شما از اول به همین اندازه که نوشتم درست کنید.
🥣کمی خمیر فوندانت قرمز یا تاج خود انار
♥️توضیحات روی کلیپ داده شده لطفا با صدا ببینید♥️
پارت سوم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مواد کیک اگه شل بود بازم بیسکوییت میتونین اضافه کنین.
🔸بذارین یه شب تا صبح کیک توی فریزر بمونه حتما.
🔸خامه قنادی رو ۳۰-۴۰ دقیقه قبل از فریزر خارج کنید تا مثل بستنی یکم شل شه، نباید کامل ذوب شه، اول ۱ دقیقه با دور کند، بعد حدود ۷-۸ دقیقه با دور تند و در یک جهت هم بزنید. زمانش بسته به دمای محیط، سرعت همزن و چربی خامه تون ممکنه متفاوت باشه.
پارت چهارم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خامه رو توی ظرف استیل یا شیشه ای بزنین که خوب فرم بگیره. ظرف و پره های همزن کاملا تمیز باشه.
🔸اگه ژله بریلو سفت شد میتونین با کمی آب جوش رقیقش کنید. ژله حتما از داغی بیفته بعد روی کیک بریزین.
🔸بهتره روی توری فلزی یه زیرکیکی یا بشقاب بذارین که وقت کیک بهش نچسبه.
حتما درستش کنید خیلی شیک و خوشمزه ست😍♥️
@sama.diyم:
پارت پنجم
#کیک_یخچالی #کیک_یلدا #کیک_انار #کیک #کیک_خونگی #ژله_بریلو #کیک_خامه_ای #شب_یلدا
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐