اولین پنجشنبه ماه رجب و ياد درگذشتگان😔
🌹 اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🙏 التماس دعا 🙏
🌿🌺🌿🌺🌿🌿🌺🌿
در اولین پنجشنبه ماه رجب 🌙
و در شب لیلةالرغائب🌙
به یاد عزیزان آسمانی
برای آمرزشان
فاتحه و صلواتی ختم کنیم 😔🙏
خدایا🙏
مسافران بهشتی🖤
ما را مورد رحمت و آمرزشت قرار ده🙏
آمین مهربانم🙏
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بار دگر به بارگهت بار من فتاد
آمد مرید مرده دل ای هشتمین مراد
من ریزه خوار سفره ی کس جز شما نیَم
لطفت زیاد دیده ام و کم برَم ز یاد
گفتم به عاشقی که گدایی چه سان کند؟
گفتا برو مترس گو یا ابالجواد
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کشمشی با خمیر مایه از غذاهای آلمانی هست*با چای و قهوه عالی میشه ، برای صبحانه با کره و مربا ، فوق العاده است *
✔️
کیک کشمشی با خمیر مایه
اینم مواد لازم ️
اندازه ای لیوانی که من استفاده کردم: لیوان 250 میلی لیتر یا همون لیوان فرانسوی دسته دار
2 عدد تخم مرغ کامل
سفیده تخم مرغ 1 عدد
1 پاکت خامه(100 گرم)
شیر 50 میلی لیتر(یک چهارم لیوان)(تقریبا مخلوط شیر و خامه یک لیوان)
5 قاشق غذاخوری شکر
رنده ی پوست لیمو یا پرتقال مقداری
1 بسته خمیر مایه فروی ده گرمی(معادل یک قاشق غذاخوری)
3 تا 3.5 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری پر مویز (کشمش پلویی)
برای رومال:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر
2 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
پارت اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا تخم مرغ و یک عدد سفیده (زرده برای رومال) شکر و خامه و شیر و خمیر مایه را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید و بعد ارد را کم کم اضافه کنید و خمیر رو ده دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست اورید.
بعد سر ظرف رو بزارید و بزارید خمیر یک ساعت استراحت کنه و دو برابر بشه بعد هم خمیر رو روی میز مثل فیلم باز کنید و روش کشمش بپاشید و بعد رول کنید و مدل حلزون بپیچید و بعد از وسی خمیر رو باز کنید و داخل قالب شیفون دار بزارید و روی قالب رو با پارچه بپوشونید و بیست دقیقه استراحت بدید و بعد با مخلوط زرده و شیر رومال کنید و گردو بپاشید و داخل فر بزارید.
زمان پخت:
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود 55/60 دقیقه پخته می شود (چون هر فر متفاوت است ، زمان پخت ممکن است متفاوت باشد)
پارت دوم
#کیک_کشمشی
#کیک_با_خمیرمایه
#کیک_بدون_بکینگ_پودر
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_باقلوایی
✅مواد لازم :
تخممرغ ٣عدد
شکر ١لیوان سرخالی
روغن مایع سه چهارم لیوان
آبجوش نصف لیوان
آرد سفید دو و نیم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر ١ ق چ سرپر
نمک یک پنس
زعفران کمی
✅مواد شربت:
شکر نصف لیوان، آب نصف لیوان، گلاب ٢،٣ق،هل نصف ق چ، زعفران کمی
پارت اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅طرز تهیه:
تخممرغ،شکر و وانیل رو کمی میزنیم.
همینطور که همزن روشنه آبجوش رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد روغن، گلاب و زعفران رو اضافه و مخلوط میکنیم.
آرد، بیکینگ پودر و نمک رو سه بار با هم الک و کم کم به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
دو سوم کپسولهای کاغذی رو از مواد پر میکنیم(اگه دوست داشتین روش کمی خلال پسته و بادام بریزین) و در فر١٨٠ درجه که از ١۵دقیقه قبل گرم شده به مدت ٣٠تا۴٠ دقیقه میپزیم.
برای شربت شکر و آب رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه؛بعد گلاب و هل و زعفران رو اضافه و چند قل که زد حرارتو خاموش میکنیم (نیازی نیست شربت غلیظ بشه).اجازه میدیم کیک خنک بشه.
با یه خلال چند سوراخ روش ایجاد میکنیم و شربت خنک رو کم کم روش میریزیم.
✅بهتره به این کیک دو ساعت استراحت بدیم تا شربت خوب به خورد کیک بره و بعد میل کنیم.
_
#کیک_باقلوا #کیک_شربتی #کاپ_کیک_باقلوا #باقلوا
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐