7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کماچ_گردویی
#کماچ #کماج
۲۵۰ گرم آرد جوانه گندم
و ۲۰۰ گرم آرد گندم سبوس دار رو داخل ظرف مناسبی الک کنین.
کمی نمک
ادویه مخصوص کماچ شامل :
( زیره سبز و سیاه ، بادیون ،سیاه دانه ، تخم گشنیز از هرکدام یک قاشق چایخوری آسیاب کنین، نصف این مقدار رو داخل خمیر بریزین و بقیه رو با خرما نرم کنین )
یک قاشق غذاخوری زرد چوبه
۸۰ گرم ماست
و یک پیمانه آب
و نصف پیمانه روغن
رو به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدست و نرمی بهتون بده .
خمیر رو داخل نایلون بزارین و نیم ساعت استراحت بدین
۲۵۰ گرم خرما رو از هسته جدا کرده و بهمراه مقداری روغن و بقیه ادویه کماج مخلوط کنید و به شکل گلوله های کوچیک در بیارین.
خمیر رو به چانه های ۵۰ گرمی تقسیم کنین
کمی وسط خمیرها رو گود کرده و خرماها رو وسطشون بذارید و ببندین و روی سطحی که چرب کردین بچینین .
مهر مخصوص کماج رو هم چرب کنین و خمیر ها رو مهر بزنین .
روشونو با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنین و داخل روغن داغ و فراوان دو طرفشونو سرخ کنین .
✦•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
#شیرینی_گل_دورنگ
#شیرینی_عید
#شیرینی_اردی
#شیرینی_گل
آرد 1ونیم پ
روغن مایع 90 گرم
روغن صاف قنادی 125 گرم(جایگزین کره 125 گرم)
وانیل یک چهارم ق چ
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 1 پ(میتونید شکر پودر پودر کنید و الک کنید)
پودر کاکائو یک و نیم ق غ
ابتدا پودر قند و روغن صاف رو با همزن میزنیم تا خامه ای بشه،. سپس تخم مرغ، وانیل و روغن رو ریخته میزنیم تا یکدست شود، سپس آرد رو اضافه کرده با نوک انگشتان به آرامی ورز میدیم، هواستون باشه زیاد ورز دادن خمیر باعث میشه به روغن بیوفته و سفت بشه. خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید، به یک قسمتش یک و نیم ق آرد نول میزنیم و به قسمت دیگه یک و نیم ق غ پودر کاکائو، خمیرمون رو به این روش دورنگ میکنیم. میذاریم نیمساعت یخچال بمونه.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم بعد از خمیرمون مطابق عکسهای بالا گلوله های ریزی درست میکنیم و به شکل گل شش پر کنار هم میچینیم. بعد با خلال دندان روی گلبرگها یه خط کوچولو میندازیم که من بعضیاشو خط انداختم و یه مقدارش بدون خط هست.
سینی رو طبقه وسط فر که از یک ربع قبل با درجه 180 داغ شده میذاریم بمدت نیمساعت.
دوستان زمان پخت در همه ی فرها متفاوت هست. پس ممکنه برای شما زودتر از این زمان پخته بشه ممکنه دیرتر. خودتون چک کنید به محضی که انگشت زدید و دیدین که سفت هس و به آرومی از سینی جدا میشه شیرینی تون آماده ست
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
🌺🌻گرچه زندگی صحنه های خاکستری و غمگین زیادی دارد
اما تو به رنگین کمان نگاه کن و آن را قاب بگیر
در هرچیزی زیبایی هست، گاهی اوقات باید کمی بیشتر دقت کنی تا آن را بیابی🌻🌺
سلام عزیزان حال و احوالتون چطوره ؟ امیدوارم شاد وسرحال و سلامت باشید 🕊
امروز با یه شیرینی راحت و خوشگل و خوشمزه بدون نیاز به فر و همزن همراه شما عزیزان هستم 💖
مواد لازم:
تخم مرغ درشت ۲ عدد
وانیل مقداری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
آرد گندم ۱۸۵ گرم
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری سر صاف
روغن جهت سرخ کردن مقداری
پودر دارچین و پودر قند برای پاشیدن روی شیرینی ها
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
تخم مرغ ها وانیل و شکر و ارد و پودر زنجبیل را داحل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید تا خمیری به دست آید سپس روی سطح کار ارد پاشیده کمی ورز دهید تا یکدست شود درون کیسه فریزر قرار داده و ۲ ساعت داحل یخچال بگذارید استراحت کند سپس به ضخامت ۲ میلی متر پهن کرده و قالب بزنید و درون روغن سرخ کنید بعد از سرخ کردن روی شیرینی ها پودر دارچین و پودر قند بپاشید و با پودر پسته تزئین کنید.
نوش جان❤
#گلهای_دارچینی
#شیرینی_گل_دارچینی
#شیرینی_گل_زنجبیلی_شیرینی_گل_مینا
#شیرینی_گل_مارگاریت
#شیرینی_بدون_فر_و_همزن
#بدون_فر
#بدون_کره
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم رنگیای جذاب ۵ دقیقه😍
برای این تخم مرغ احتیاج داریم به
تخم مرغ🤣
سرکه
روغن
آب جوش
همه مراحلشم داخل فیلم مشخصه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش دوم
#تخم_مرغ_رنگی #تخممرغ #تخممرغ_رنگی #عید #عید_نوروز #هفتسین #هفتسین_خاص #هفت_سین #هفتسین1401
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐