eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۵۰ گرم آرد جوانه گندم و ۲۰۰ گرم آرد گندم سبوس دار رو داخل ظرف مناسبی الک کنین. کمی نمک ادویه مخصوص کماچ شامل : ( زیره سبز و سیاه ، بادیون ،سیاه دانه ، تخم گشنیز از هرکدام یک قاشق چایخوری آسیاب کنین، نصف این مقدار رو داخل خمیر بریزین و بقیه رو با خرما نرم کنین ) یک قاشق غذاخوری زرد چوبه ۸۰ گرم ماست و یک پیمانه آب و نصف پیمانه روغن رو به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدست و نرمی بهتون بده . خمیر رو داخل نایلون بزارین و نیم ساعت استراحت بدین ۲۵۰ گرم خرما رو از هسته جدا کرده و بهمراه مقداری روغن و بقیه ادویه کماج مخلوط کنید و به شکل گلوله های کوچیک در بیارین. خمیر رو به چانه های ۵۰ گرمی تقسیم کنین کمی وسط خمیرها رو گود کرده و خرماها رو وسطشون بذارید و ببندین و روی سطحی که چرب کردین بچینین . مهر مخصوص کماج رو هم چرب کنین و خمیر ها رو مهر بزنین . روشونو با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنین و داخل روغن داغ و فراوان دو طرفشونو سرخ کنین . ✦•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 1ونیم پ روغن مایع 90 گرم روغن صاف قنادی 125 گرم(جایگزین کره 125 گرم) وانیل یک چهارم ق چ تخم مرغ 1 عدد پودر قند 1 پ(میتونید شکر پودر پودر کنید و الک کنید) پودر کاکائو یک و نیم ق غ ابتدا پودر قند و روغن صاف رو با همزن میزنیم تا خامه ای بشه،. سپس تخم مرغ، وانیل و روغن رو ریخته میزنیم تا یکدست شود، سپس آرد رو اضافه کرده با نوک انگشتان به آرامی ورز میدیم، هواستون باشه زیاد ورز دادن خمیر باعث میشه به روغن بیوفته و سفت بشه. خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید، به یک قسمتش یک و نیم ق آرد نول میزنیم و به قسمت دیگه یک و نیم ق غ پودر کاکائو، خمیرمون رو به این روش دورنگ میکنیم. میذاریم نیم‌ساعت یخچال بمونه. کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم بعد از خمیرمون مطابق عکسهای بالا گلوله های ریزی درست میکنیم و به شکل گل شش پر کنار هم میچینیم. بعد با خلال دندان روی گلبرگها یه خط کوچولو میندازیم که من بعضیاشو خط انداختم و یه مقدارش بدون خط هست. سینی رو طبقه وسط فر که از یک ربع قبل با درجه 180 داغ شده میذاریم بمدت نیم‌ساعت. دوستان زمان پخت در همه ی فرها متفاوت هست. پس ممکنه برای شما زودتر از این زمان پخته بشه ممکنه دیرتر. خودتون چک کنید به محضی که انگشت زدید و دیدین که سفت هس و به آرومی از سینی جدا میشه شیرینی‌ تون آماده ست ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🌻گرچه زندگی صحنه های خاکستری و غمگین زیادی دارد اما تو به رنگین کمان نگاه کن و آن را قاب بگیر در هرچیزی زیبایی هست، گاهی اوقات باید کمی بیشتر دقت کنی تا آن را بیابی🌻🌺 سلام عزیزان حال و احوالتون چطوره ؟ امیدوارم شاد وسرحال و سلامت باشید 🕊 امروز با یه شیرینی راحت و خوشگل و خوشمزه بدون نیاز به فر و همزن همراه شما عزیزان هستم 💖 مواد لازم: تخم مرغ درشت ۲ عدد وانیل مقداری شکر ۲ قاشق سوپ خوری آرد گندم ۱۸۵ گرم پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری سر صاف روغن جهت سرخ کردن مقداری پودر دارچین و پودر قند برای پاشیدن روی شیرینی ها پودر پسته برای تزیین طرز تهیه: تخم مرغ ها وانیل و شکر و ارد و پودر زنجبیل را داحل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید تا خمیری به دست آید سپس روی سطح کار ارد پاشیده کمی ورز دهید تا یکدست شود درون کیسه فریزر قرار داده و ۲ ساعت داحل یخچال بگذارید استراحت کند سپس به ضخامت ۲ میلی متر پهن کرده و قالب بزنید و درون روغن سرخ کنید بعد از سرخ کردن روی شیرینی ها پودر دارچین و پودر قند بپاشید و با پودر پسته تزئین کنید. نوش جان❤ ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم رنگیای جذاب ۵ دقیقه😍 برای این تخم مرغ احتیاج داریم به تخم مرغ🤣 سرکه روغن آب جوش همه مراحلشم داخل فیلم مشخصه •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon