گوشه ای از هنرنمایی کدبانو های فعال گروه 😊☝️
خداقوت به همگی 😍
خیلی عالیه که عکس های هنر زیبا تون با طرز تهیه ،برامون میفرستید
مواد لازم برای تهیه حلوای انگشت پیچ :
آرد گندم 1 لیوان
شکر ریز دانه 1 لیوان
آب ربع لیوان
گلاب ربع لیوان
روغن مایع یک و یک چهارم لیوان
طرز تهیه حلوای انگشت پیچ :
آب و گلاب و شکر رو توی یه کاسه ریخته و هم میزنیم تا شکر حل شه.
آرد گندم رو توی دیگ ریخته و با “قاشق چوبی با دسته بلند” روی شعله زیاد آتش قرار می دیم (لازم نیست آرد رو تفت بدیم).
روغن رو اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم.
باید آرد و روغن به خوبی ترکیب شن و گلوله ای از آرد در مخلوط آرد و روغن وجود نداشته باشه.
غلظتش الان مثل “ارده” است.
نکته بسیار مهم برای کشدار شدن حلوای انگشت پیچ :
از لحظه ای که شروع به هم زدن حلوا می کنیم باید دقت کنیم که جهت هم زدن فقط از یک سمت باشه و هرگز عوض نشه.
یعنی مثلا اگر داریم در جهت حرکت عقربه ساعت هم می زنیم دیگه اجازه نداریم جهت رو عوض کرده و خلاف جهت حرکت عقربه ساعت حلوا رو هم بزنیم.
به هم زدن ادامه میدیم ، کم کم احساس میکنیم که آرد سبک شده.
مرتب هم میزنیم که یه وقت ته نگیره. فقط در یک جهت. وگرنه بعدا حلوا کش نمیاد.
وقتی که رنگ آرد و روغن طلایی شد دیگه از روی حرارت برش میداریم
اینکه در این مرحله چقدر روی حرارت بذاریم و تا چه میزان رنگ آرد و روغن تیره بشه دیگه دست خودمونه یعنی بستگی به ذائقه داره.
فوت کوزه گری :
زمانی آماده است که وقتی چند لحظه ای همش نزنیم مشاهده کنیم که آرد داره توی روغن ته نشین میشه
حالا مخلوط آب و گلاب و شکر رو اضافه می کنیم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
مواد لازم برای تهیه حلوای انگشت پیچ : آرد گندم 1 لیوان شکر ریز دانه 1 لیوان آب ربع لیوان گلاب ربع ل
ادامه دستور حلوا انگشت پیچ👇👇
نکات مهم :
مراقب باشید این مرحله خطرناکه چون شروع می کنه به قل زدن و ممکنه بسوزید پس باید حتما از قاشق چوبی با دسته بلند استفاده کنید و از دیگ هم فاصله بگیرید.
دوباره روی حرارت زیاد شعله قرار داده و هم میزنیم.
فقط از یک جهت. و از همون جهت قبلی. چون مهمه دارم اینقدر تکرار می کنم.
شروع میکنه به قل زدن و قوام میاد.
در این مرحله بعد از ریختن آب و گلاب و شکر بیشتر از حدود 5 تا 7 دقیقه روی حرارت نمیذاریمش وگرنه شکرک می زنه و مثل سنگ میشه.
به هم زدن ادامه میدیم تا زمانی که حلوای انگشت پیچ جا بیافته و به رنگ دلخواه برسه.
در این مرحله حلوا “کاملا” شله.
منتظر این نمونید که سفت بشه. این مدل حلوا بعد از سرد شدن سفت خواهد شد.
از روی حرارت بر میداریم.
با قرار دادن دستمال آشپزخونه یا زیر دیگی یا اشیاء دیگه زیر یک سمت دیگ؛ دیگ رو به صورت زاویه دار قرار میدیم و منتظر میمونیم تا کم کم روغن بندازه.
بعد از مدتی مشاهده میکنیم که روی حلوا مقدار زیادی روغن جمع میشه.
با یه قاشق بزرگ روغن اضافه رو می گیریم.
حلوای انگشت پیچ سریعا خشک میشه. برای جلوگیری از خشک شدنش یک لایه نازک روغن روی حلوا باقی میذاریم. یعنی این لایه روغن مثل سلفون میمونه.
این حلوا اگر خوب و درست تهیه بشه بسیار خوشمزه ست و ماندگاری بالایی داره و شکرک هم نمیزنه
علل شکرک زدن حلوای انگشت پیچ :
کم هم خوردن حلوا
زیاد ماندن روی حرارت
زیاد بودن شکر
#حلوا #انگشت_پیچ #بوشهری
#حلوا_کشدار
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
#صلوات_خاصه_امام_باقر_علیه_السلام
آیت الله مشکینی:
مبادا روز شهادت یا ولادت امامی بگذرد و شما آن امام را زیارت نکنید
⚫️#شهادت_امام_محمد_باقر علیه السلام تسلیت باد
#امام_باقر
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
🌺در این دقایق پایانی استجابت دعا در روز عرفه، یادی کنیم از شهدای عرفه و شهدای منا؛ به امید آنکه آنها نیز ما را مشمول دعای خود گردانند...
🔸یادی از شهید حاج احمد کاظمی و همسفرانش. حاج احمدی که امام خامنهای به او فرموده بود شما حیف است که به مرگ طبیعی بمیرید.
🔹 همچنین گرامی باد شهدای مظلوم فاجعهی منا که امام خامنهای در مورد ایشان خطاب به آل سعود ملعون فرمود: اگر بخواهیم عکسالعمل نشان دهیم، عکسالعملمان خشن و سخت خواهد بود...»
#بهامیدنابودیآلسقوطباظهورامامعصر
#عجلاللهتعالیفرجهالشریف
#یاایــهاالرئــوف 🌹🍃
هر ڪس رسید پاے ضریحٺ شفا گرفٺ
✨راه عـروج تا #ملـڪوٺ سمـا گرفـٺ
✨بیگانہ ڪن مرا زخودم غرق خود نما
تا آن ڪہ جار زنند #مریضے شفا گرفٺ
#السلام_علیک_یاامام_رئوف
#یاامام_رضاجانم😍✋
اللهّمَ صَلّ عَلے عَلے بنْ موسَے الرّضا المرتَضے الامامِ التّقے النّقے و حُجّّتڪَ عَلے مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثرے الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ ڪثیرَةً تامَةً زاڪیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَـہ ڪافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلے اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِڪَ
💌💌💌💌💌💌💌💌💌
یه تیر ودو نشون که میگن همین کیک
بلللله یه بار کیک درست کن ولی با دوتا طعم ساده وکاکائویی
تازه باید بگم این کیک نیازی به فر همنداره
دیگه چی بهتر از این
بریم سراغ طرز تهیه اش 👇👇
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅چی میخواد؟
تخم مرغ🥚: دو عدد
شکر: یک لیوان
شیر🥛: نصف لیوان
روغن مایع: سه چهارم لیوان
آرد: یک و یکسوم لیوان
بکینگ پودر:یک ق چ
وانیل: نصف ق چ
پودرکاکائو: یک ق غ
تخم مرغ وانیل وشکر بزنید تا کاملا کرمرنگ وکش دار بشه...روغن مایع وشیر اصافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید
آرد وبکینگ پودر مخلوط وسه بار الککنید و در چندمرحله به مواد اضافه کنید
مواد کیک به دو قسمت تقسیم کنید وبه یک قسمت پودرکاکائو بزنید
بخش اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابلمه یا تابه چرب کنید از مواد کیک بریزید داخلش
شعله پخش کن یه ربع بذارید روی حرارت وقتی گرم شد قابلمه با دمکنی بذارید روی حرارت
حدودا چهل وپنج دقیقه زمان میخواد برای پختن
حتما موادتونبه دمای محیط برسه
درحین هم زدن تخم مرغ ظرف دور گیری کنید
آرد و بکینگ پودر سه بار الک کنید
تا نیمساعت در ظرف برندارید
بخش دوم
#کیک_شکلاتی #کیک_خونگی #کیک_قابلمه_ای #کیک_بدون_فر #کیک_ساده #کیک_خانگی
#کیک_بدون_قالب
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐