فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_شکلاتی
#نون_پنبه_ای
#نان #شکلات #نان_مغزدار
موادلازم:🥣
🔹آب ولرم: 100 گرم یا2/5لیوان دسته دار فرانسوی(دو پنجم لیوان )
🔹شیرولرم:100 گرم شیر ولرم یا 2/5لیوان
🔹خمیرمایه فوری :1 قاشق غذاخوری
🔹شکر :2 قاشق غذاخوری
🔹تخم مرغ هم دمای محیط: یک عدد
🔹روغن: 2قاشق غذاخوری
🔹آرد الک شده فانتزی :380گرم
🔹وانیل: یک قاشق غذاخوری
✨نکته ها:✨
⚡️وقتی که شیر و آب ولرم و با خمیر مایه و یک قاشق شکر مخلوط کنیدو
بپوشونید و یه ربع استراحت بدین اگه کف کرد و بالا اومد سالم هست اگه نه خراب شده..
⚡️ترکیب شیر ولرم و آب ولرم تقریبا میشه یک لیوان دسته دار فرانسوی سرخالی پر نکنید.
حتما حتما آرد و کم کم اضافه کنید تا خمیر سنگین نشه.
⚡️دمای شیر و آب به گونه ای باشه که اگه انگشتتونو داخلش چند ثانیه قرار دادین انگشت شما نسوزه و گرماشو حس کنید.
طرز تهیه پست بعد👇👇
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#نون_شکلاتی #نون_پنبه_ای #نان #شکلات #نان_مغزدار موادلازم:🥣 🔹آب ولرم: 100 گرم یا2/5لیوان دسته دار
طرز تهیه:
🌸شیر و آب ولرم و خمیر مایه که از سلامتش اطمینان دارید و با هم مخلوط کنید
🌸شکر و تخم مرغ هم دمای محیط و اضافه کرده و میکس کنید
🌸روغن و نمک و اضافه کرده و هم بزنید
🌸آرد الک شده و وانیل و اضافه کرده و ده دقیقه خمیر و خوب ورز بدین داخل ظرف دیگه قرار داده و کمی روغن بریزید و روی سطح خمیر پخش کنید
🌸و خمیر و پوشونده و یکساعت استراحت بدین تا پف کنه
🌸پف خمیر و بگیرین و به ۱۲ الی ۱۳ قسمت مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرین
🌸خمیر و باز کرده و شکلات تخته ای داخل خمیر قرار بدین و بقچه کنید
🌸و داخل قالب چرب شده بچینید و پوشونده و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه استراحت بدین
🌸با زرده رومال کنید و شکلات چیپسی نسوز بریزین
🌸و داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه
۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید
نوش جان 😘
@ashpazi_modern_sama
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
دامن آمنه ، دیگر بوی گلاب و مشک و یاس نمی داد...
بوی نسیم بهشت را می داد ،
بوی پاکی ،
بوی چشمه ی محبت،
بوی نیکی،
این عطر ، همان عطری ست
که بعدها ،
در تنگی حرا و
سختی شعب
و خانه ی فاطمه (سلاماللهعلیها)
خواهد پیچید ... 💚🌱
#حضرترسول
#رحمةللعالمین
#میلاد_پیامبر_اکرم
#حضرت_محمد
#امام_جعفر_صادق
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
تویی که بهانه تمام خلقتی، نبی رحمتی..._۲۰۲۲_۱۰_۱۲_۱۸_۲۶_۲۴_۳۸۷.mp3
5.49M
تویی که بهانه تمام خلقتی، نبی رحمتی...💐
حاجمیثم مطیعی
#مولودی
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
#نان_شیرمال (گــل)😍
#نان #شیرمال
#دستور_امتحان_شده
#تجربه_اعضا
آرد۴پیمانه یابه میزان لازم
روغن مایع نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شڪر نصف پیمانه
آب ولرم یڪ پیمانه
تخم مرغ یڪ عــدد
خمیرمایه یڪ ق س
شڪر یڪ ق غ
تخم مرغ ڪنجد سیاه دانه براے تزیین
طــرزتــهیــه:
ابتداخمیرمایه ویڪ ق غ شڪر رادرآب ولرم ریخته هم میزنیم ڪنارمیگذاریم تاعمل بیاید.
درڪاسه اے بزرگترشیر،شڪر،روغن وتخم مرغ راباهمزن دستــے هم میزنیم بعدخمیرمایه عمل آمده رااضافه ڪرده هم میزنیم سپس آردراالڪ ڪرده ڪم ڪم اضافه میڪنیم وبادست ورزمیدهیم وحدودا۴۰ضربه به خمیرمیزنیم(خمیررابرادشته وداخل ڪاسه میڪوبیم)
روی ڪاسه سلفون ڪشیده وپارچه یاپتوپوشانده درجاے گرم ۱ساعت استراحت میدهیم.
سپس خمیرراورزداده تاهواے آن خارج شده وبه شڪل هاے دلخواه چانه گیرے میڪنیم وحدود۱۰دقیقه داخل سینــے استراحت میدهیم رومال ڪرده ڪنجدوسیاه دانه میپاشیم ودرفر ازقبل گرم شده باحرارت۱۷۰درجه بمدت ۲۰تا۳۰دقیقه میپزیم.
✅برای اینڪه نانهاے نرم ترے داشته باشیم بهتراست خمیر راکمــے شل تر بگیریم
✅داخل یڪ ظرف فلزے یاقابلمه آب ریخت نان قــرارمیدهیم تابخارشده ونی هم خوش طعمه ولی اگه دوست داشتین میتونین ازهل ساییده داخل خمیراستفاده کنیند
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان #سرفه های طولانی #پرتقال_پخته
#پرتقال
#ضدسرفه
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﯾﮏ ﻗﻄﻌﻪ ﺑﺎﺭﯾﮏ ﺍﺯ ﺳﺮ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﺮﺵ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ . ﺳﭙﺲنصف ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻤﮏ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ،ﺳﺮﭘﻮﺵ ﺭﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺭﺍﺩﺭﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﮐﻮﭼﮑﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ دیگ کوچک ﺁﺏ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﺪ،ﺁﻥ ﺭﺍ 15ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺨﺎﺭﭘﺰ ﮐﻨﯿﺪ،ﺁﺏ ﺩﺍﺧﻞ دیگ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺁﺏ ﺩﺍﺧﻞﮐﺎﺳﻪ ﻧﺮﻭﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺩﺭﺏ دیگ ﺭﺍ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﺨﺎﺭ ﭘﺰ ﺷﻮﺩﻭ ﺳﭙﺲ ﻣﺤﺘﻮﺍﯼ ﺩﺍﺧﻞ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ .
ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺁﺏ ﺑﺎﻗﯿﻤﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﮐﺎﺳﻪ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ .
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
#کیک دورنگ -البالو
#کیک #آلبالو #البالو
#تجربه_اعضا
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ
2ونیم لیوان ارد
1 لیوان شیر
1و نیم لیوان شکر
روغن مایع 1 استکان
وانیل یا اسانس
بکینگ پودر 1 ق غ
شربت غلیظ البالو بمقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغارو با اسانس تو ی ظرفی حدود 3 مین با همزن میزنیم ک تخم مرغا از لختگی در بیاد و حجمش دو برابر بشه (اسانسو برا بوی تخم مرغ در این مرحله میزنیم)بعد شکر و اضافه کرده و دوباره 3 مین میزنیم و بعد روغنو و در اخر شیرو میریزیم و حدود 3 مین دوباره با همزن میزنیم نکته:من از اول کار با دور تند همزن میزنم و برا هر مرحله 3 دقیقه با همزن موادومیزنم.بعد اردو ک قبلا 3 بار با بکینگ پودر الک کردیم ب مواد اضافه میکنیم و با ق چوبی ب صورت دورانی ب ی طرف مخلوط میکنیم از مواد حدود ی کاسه پر برداشته و از شربت غلیظ شده ی البالو بهش میزنیم و اگه دوس داشتین مغز گردو یا بادام و یا کشمش هم اضافه میکنیم
و بعد موادو تو قالبی ک از اول کار چرب کرده و در دمای فر 180 درجه گذاشته بودم اورده و ی لایه از مواد ساده و بعد رنگی ریخته و حدود 30 مین میزاریم فر
این کیک پفش محشره و پایه بیشتر کیکای منه
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این ویدئوی آموزشی میخوایم به شماطرز تهیه این حلوای کاراملی و کشدار رو آموزش بدیم.با روشی متفاوت به سبک عربی و بسیار خوشمزه
#حلوا #کاراملی #حلواکشدار
خب اول باید به ۲لیوان پودر شیر خشك،۲لیوان شکر،یه قوطی شیرعسلی یا همون شیرغلیظ شده و ۱/۵لیوان آب اضافه کنید
شروع به همزدن کنید اول به آرومی و بعد از اون به سرعت بیشتر این کار رو انجام بدید
به همزدن ادامه بدید تا مایع یکدستی داشته باشید
حالا ۱۰۰گرم کره معادل۲قاشق غذاخوری رو روی حرارت بذارید
بعدکه ذوب شد ۵قاشق غذاخوری شکر بهش اضافه کنید
هم بزنید تا شکر حل بشه و مایعی به این شکل داشته باشید و تغییر رنگ بده
مخلوط پودر شیر و شکر رو به این مایع اضافه کنید،هم بزنید
ترکیب شکر و کره منجمد میشه نگران نباشید به هم زدن ادامه بدید تا شکر دوباره حل بشه و یکدست بشه
انقدر هم بزنید تا مایع شما به این غلظت برسه
بفرمایید اینم یک نوع حلوای متفاوت و خوشمزه حتما امتحانش کنید
در آخر اون رو با بادوم تزئین کنید
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯