حضرت آیتالله بهجت:
«خواندن ختم سوره واقعه؛ حتی در غیر دوشنبه اول ماه، جهت ازدیاد روزی»
🔸 سؤال: [دستورالعملی برای] ازدیاد روزی [بفرمایید]، مسبب ازدیاد [روزی چیست]؟
🔹آقا: بله! گفتهاند، تجربه کردهاند همین ختم واقعه را در غیر دوشنبه اول ماه به جا آوردهاند، دیدهاند همان آثار را دارد.
🔸سؤال:[منظورتان از] واقعه همان[ختم] شب شنبه است؟ ختم واقعهای که شب شنبه میخوانند؟
🔹آقا:[خیر!]ختم دوشنبه[منظور است]!
[بهطوریکه چنین استکه] اگر اول ماه قمری[مصادف با روز] دوشنبه شد، درآنجا وارد شده است؛ اما تجربه کردهاند که نهخیر![چنین شرایطی ضروری نیست]، اصلاً ۱۴ روز هم لازم نیست، عوض دوشنبه، شنبه خواندن هم لازم نیست! [حتی]در یک مجلس جمع شدهاند و این عدد (یعنی تعداد مجموع سورهها در چهارده روز) را خواندهاند و دیدهاند مؤثر است.
🔸سؤال: آقا عددش چه تعداد است؟
🔹آقا: [مجموع] عدد تا چهارده[روز] چقدر میشود؟[جمع] اعداد از یک تا چهارده روز [یعنی ١٠۵ سوره واقعه].
📚درس خارج فقه کتاب حج ٢۶ آذر ١٣٨۶
🌺لا تـَطیبُ السُکنیٰ الّا بِثَلاثٍ:🌺
🌿 الهَواءِ الطَیِّب 🌿
🌿والماء ِالغَزیرِ العَذبِ🌿
🌿والأَرضِ الخَوَّارَة 🌿
🌱امام صادق علیه السلام فرمود:🌱
🌿زندگی بدون محیط زیست پاک
(هوای پاکیزه،آب فراوان،وزمین بارور )
گوارا وشیرین نمی شود .
«مفاتیح الحیاةص،۶۸۷»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک آب جوش
پیمانه شکر که همون ۱/۵ کافیه هیچ روغنی درش بکار نرفته خیلی شدید پنبه ایه مطمئنا به خاطر بودن آبجوشه هیچ کیکی در این حد نرم درست نکردم حتماً امتحان کنید
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مارمالادی
طرز تهیه.
از هر نوع مارمالادی که دوست دارین می تونین استفاده کنین .
من نمی خواستم توش کاکائو بریزم می خواستم ساده درست کنم بعد به همسری گفتم که ساده باشه مارمالاد رنگش که درست و حسابی دیده نمیشه به رنگ کیک و یه کم زرد و نارنجی دیده میشه اگه مارمالاد قرمز رنگی باشه که خیلی خوب دیده میشه وقتی برش میدی و این شد به خواسته ایشون ما کاکائوی درست کردیم آخه همسری خیلی مشتقات کاکایو و شکلات رو دوست داره . یعنی وقتی کیک شکلاتی و کاکائویی باشه دیگه اصلا نمیزاره چیزی بمونه ☺ پس شما در طرز تهیه دستتون بازه چه بخواید بریزین چه نخواید بریزین .
اگر که مارمالاد قرمز رنگ باشه کاکایو هم نریزین داخل کیک که موقع برش هم زیبا دیده میشه
طرز تهیه در پست بعدی👇👇
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
کیک مارمالادی طرز تهیه. از هر نوع مارمالادی که دوست دارین می تونین استفاده کنین . من نمی خواستم تو
#کیک #مارمالا
و اما طرز تهیه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم (حدودا دو سوم لیوان)
ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ (در صورت تمایل)
مارمالاد ۱۰۰ گرم
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و شکر روبا همزن ۳، ۴ دقیقه ای زدم و بعد تخم مرع ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . وانیل رو هم اضافه کردم . ماست رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . مایه کیک کمی سفته به دلیل وجود کره و ماست نگران نباشین .
داخل قالب هر قالبی میشه من از قالب لوف استفاده کردم سایز برای من ۱۰ در ۲۵ هستش . کفش کاغذ روغنی انداختم . نیمی از مواد کیک رو ریختم بعد میانه اش از مارمالاد (من مارمالاد زردآلو استفاده کردم) ریختم . و بقیه مایه کیک رو ریختم .
قالب رو در طبقه وسط فر که از یه ربع قبل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه .
نکات : جای ماست ، شیر هم میشه ولی خیلی بهتره با ماست باشه ترجیحا ، جای کره ، روعن مایع هم میشه ولی با کیک لطیف و خوشمزه تره .
بدون فر توی فر دست ساز ، داخل تابه دو طرفه روی گاز میشه .
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا سیب گلاب
سیب گلاب 6 عددمتوسط
اب نصف لیوان
آرد شیرینی پزی سه ق غ پر
شکر 8 ق غ میتونید کم شیرین تر درست کنید 6 تا بریزید
روغن مایع 5 ق غ یا کره 40 تا 50 گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
چوب دارچین یه تکه کوچک دلخواه
.
سیب را هم خرد کنید چه باپوست چه بدون پوست توی قابلمه بریزید با شکر و زعفران و اب در صورت تمایل چوب دارچین روی حرارت بذارید جوش که امد سر ظرف را بذارید یه ربع تا 20 دقیقه بعد چک کنید اگر پخته بود از روی حرارت بردارید کمی خنک که شد با گوشت کوب کاملا پوره کنید تا یکدست بشه. ارد را با حرارت ملایم تفت داده تا نخودی رنگ بشه زیاد رنگ آرد را تیره نکنید بعد روغن را اضافه و مخلوط کنید بعد پوره سیب را اضافه کنید و مخلوط کتید اگر دیدین رنگ حلوا کمه زعفران اضافه کنید و همینطور حلوا را بهم بزنید تا خودشو جمع کنه و از تابه جدا بشه در اخر کمی گهواره کنید.
کمی که از حرارت افتاد توی قیف بریزید با سر ماسوره دلخواه و هر شکلی دوست داربن تزیین کنید. این حلوا قابلیت فرم گیری را داره.
نوش جان
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی پای سیب
موادلازم
آرد سفید۲٫۵ پیمانه
شکر۱ پیمانه
شیرنصف پیمانه(در کلیپ ماست اضافه شده ، ماست کیفیت شیرینی بهتر میشه)
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیل۱ پنس
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
کره۷۵ گرم
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۵۰ گرم
سیب۲ عدد
دارچین۱ قاشق غذاخوری
@KitchenAuntKhatoon