فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #چیپس ترد نمکی 😋😋
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراك لوبيا ( #فاصوليه عراقي) 🥘..
اين خوراك رو در كشورهاي همسايه به روش هاي مختلف درست ميكنن كه من لذيذ ترين روشش رو انتخاب كردم ،يه نكته داره اونم استفاده از گوشت با استخوان گوسفنديه❤️😉
مواد لازم ٥ نفر
گوشت راسته گوسفندي ٤٠٠ گرم
لوبيا سفيد ١٥٠ گرم
قارچ ٢٠٠ گرم
پياز ١ عدد
سير ١ عدد
گوجه ٤ عدد
رب ١ قاشق غ خ
ليمو عماني ٤ عدد
فلفل قرمز و فلفل سياه و زرد چوبه از هركدام ١ قاشق مربا خوري
نمك ١ قاشق چ خ
آويشن ١ قاشق مربا خوري
براي كته 👇
برنج ٤ پيمانه
نمك
روغن
لوبيا سفيد و ١٢ تا ١٨ ساعت خيس كنيد بعد ٢ ساعت بپزيد ،بعد حتما آويشن رو استفاده كنيد ،به جاي ليمو عماني از گرد ليمو يا آب ليمو هم ميتونيد استفاده كنيد ،اين خوراك بد جور خوشمزست❤️
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شلغم گریل شده
روش خوبیه واسه بچه هایی که شلغم نمیخورن 😉
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا نارگیلی بوتیکی
حلوای نارگیلی
موادلازم:
آرد برنج نصف پیمانه
آرد سفید گندم نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه
پودر نارگیل چرخ شده ۱ پیمانه
قالب سیلیکونی شکلات
طرز تهیه:
آرد برنج و آرد سفید گندم را الک کرده و داخل تابه میریزیم و روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته شودولی آرد تغییر رنگ چندانی ندهد،آرد تفت خورده را دوباره الک کنید و اینبار کره و روغن مایع را کم کم اضافه کنید تا حلوا زیاد شل نشود،دوباره با حرارت ملایم تفت دهید ،سپس پودر نارگیل را اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدیم تا بوی نارگیل به مشام برسد اما نباید تغییر رنگ دهد،پودر هل و گلاب را هم اضافه میکنیم و مواد رو مخلوط میکنیم و در آخر پودرقند را اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم وقالب سیلیکونی شکلات رو چرب میکنیم و مواد حلوا رو توش میریزیم و با پشت قاشق خوب فشرده میکنیم و قالبو یکساعت داخل فریزر میذاریم سپس حلواها رو از قالب خارج میکنیم و با شکلات آب شده یا پودرپسته و پودر گل سرخ تزیین میکنیم.
@KitchenAuntKhatoon