#رب #بِه خانگی 😍👌
یکی از دغدغه های طرفداران سبک زندگی سالم دستیابی به روش تهیه ده ها نوع رب مختلف است از میوه های مختلف است که متاسفانه همگی منسوخ شده و یک رب پر ضرر به نام گوجه فرنگی جایگرین آنها شده است – رب به از میوه به با نام علمی Cydonia vulgaris در کتب طب سنتی ایران، به عنوان سَفرجَل یاد شده است. در روایات از میوه به بسیار تعریف شده و خواص بسیار عالی برای آن ذکر شده است از جمله تقویت قلب -شجاعت زیبایی فرزند و… یکی از فراورده های آن رب به است شما به را می توانید به صورت خام، پخته، چای، مربا، شربت و رب استفاده کنید.
دستور تهیه #رب به:
میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته، صاف کنید.
شما می توانید تفاله های ناشی از آبگیری اولیه به را مجددا در آبی که ابتدا در آن به راخیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید.
سپس بر روی حرارت ملایم به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) قرار داده تا بجوشد.
حرارت دادن را تا زمانی که یک چهارم آن باقی بماند ادامه دهید. همچنین در منابع طب سنتی ذکر شده است که میتوان به آن نبات یا قند سفید اضافه کرده و جوشانده تا به قوام آید.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب چوبی 🍢
موادلازم
گوشت چرخ کرده
فلفل سبز و.دلمه ای
پیاز
سیر
نمک فلفل سیاه و قرمز کمی پودر دارچین
پیاز جعفری سماق گوجه اب لیمو ترش
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو مرغ با سس آلو و گردو
@KitchenAuntKhatoon
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش جو
کلیپ را بدون صدا ببینید 🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ ناردونی شمالی
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل آبادانی
وووی ولک خودشه😍👌👌
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا شکری گردویی دو رنگ 😍
@KitchenAuntKhatoon