eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#خردل
کاربردهای خردل خردل‌ها گروهی تطبیق پذیر از گیاهان هستند که در طول تاریخ به روش‌های گوناگونی مورد استفاده بوده‌اند. برگ‌ها، دانه‌ها و روغن آن همگی مفید و سودمند هستند. کاربرد خردل بعنوان سبزیجات: گیاهان لطیف‌تر خردل و همینطور غلاف‌های سبز آن‌ را می‌توان بعنوان سبزیجات و یا سالاد مصرف کرد. برگ‌های خردل، که سبزی خردل هم نامیده می‌شود، طعمی مثل تربچه دارد. سبزی خردل خشک شده گاهی در برخی بازارهای میوه و تره بار موجود است. کاربرد خردل بعنوان طعم دهنده: دانه‌ی کامل: انگلیسی ها از خردل قهوه‌ای در طبخ روست بیف استفاده می‌کنند. ژاپنی‌ها از نوع اورینتال قهوه‌ای بعنوان سس برای ماهی خام استفاده می‌کنند. در برخی کشورهای حوزه‌ی دریای کاراییب از خردل زرد یا قهوه‌ای با میوه‌جات و فلفل چیلی برای تهیه‌ی سس‌های مختلف، ماریناد‌ها و خورش ها استفاده می‌کنند. در آشپزی هندی، خصوصا در غذاهای گیاهی درجنوب هندوستان، دانه‌ی کامل خردل قهوه‌ای یا سیاه  را در روغن حیوانی سرخ می‌کنند تا مزه‌‌اش در بیاید، و سپس به سس‌، چاتنی،ترشیجات، و دیگر غذاهای هندی افزوده می‌شود. خردل سیاه گاهی اوقات برای مزه دار کردن روغن حیوانی در جنوب هند استفاده می‌گردد. خردل آسیاب شده یا آرد خردل: دانه‌‌های خردل آسیاب شده پایه‌ی طعم کاری ماهی بنگالی است. خردل آسیاب شده و آرد خردل در سس کوکتل‌های دریایی، سس‌های باربیکیو، غذاهای دارای پنیر، کیک‌ها و کلوچه‌ها، لوبیای تنوری، غذاهای گوشتی و برای تزئین سالادها، در غذاهای چینی، چغندر، کلم و خیار استفاده می‌شود. جوانه‌های دانه‌های خردل در بسیاری از سالادهای آسیایی استفاده می‌شود. خردل‌های ترکیبی خردل‌های ترکیبی بطور کلی شامل طعم ترکیب دانه‌های B. nigra، B. juncea و S. alba و بعلاوه شامل پودر زردچوبه، ‌نشاسته یا آرد گندم (کمتر از 10 درصد) و ادویه‌جات است. مخلوط ادویه‌جات: انواع خردل‌های مخلوط شده برای استفاده در بازار موجود است که به بعضی از آنها در زیر اشاره می‌کنیم. · خردل آمریکایی که از دانه‌های خردل سفید و شکر و سرکه تهیه شده و با زردچوبه نیز رنگین شده است. · خردل بوردو (فرانسوی) که از دانه‌های خردل سیاه و آب انگور تهیه شده است. دانه‌های این نوع خردل پوست کنده نشده‌اند که این باعث می‌شود تا خردلی تند، خوش عطر و با رنگ قهوه‌ای تیره بدست آید که معمولا به آن ترخون هم اضافه می‌کنند. · خردل دیژون (فرانسوی) که از ترکیب دانه‌های خردل سیاه پوست کنده با نوعی سرکه، نمک و ادویه‌های دیگر تهیه می‌شود. این نوع خردل عموما در سس‌های خردل کلاسیک فرانسوی، تزئین سالادها و مایونزها استفاده می‌شود. · خردل انگلیسی تند است و از دانه‌های خردل سفید تهیه شده و معمولا با آرد گندم سفید و زردچوبه برای رنگدهی ترکیب می‌شود. · خردل آلمانی که معمولا مخلوطی روان از سرکه و خردل سیاه است. · خردل میو (شهری در فرانسه) از مقداری دانه‌های خردل سیاه له شده و مقداری دانه‌ی له شده با سرکه تهیه می‌شود که در مجموع خردلی کرانچی و تند بدست می‌آید.
مواد لازم برای تهیه خانگی پودر ژلاتین طعم داریک بسته پودر ژلاتین بدون طعمشش بسته آب (خنک)نصف فنجان قالب شکلات و آب‌نبات اسپری پخت‌وپز (برای جلوگیری از چسبیدن) طرز تهیه پاستیل خانگی مرحله اول قبل از هر چیز مطمئن شوید که قالب شکلات تمیز و خشک باشد. حالا می‌توانید لایه‌ای ظریف از اسپری پخت‌وپز را بر روی قالب‌ها اسپری کنید و قالب را روی سینی پخت قرار دهید. مرحله دوم حالا پودر ژلاتین طعم دار، بدون طعم و آب خنک را در یک شیرجوش مخلوط‌کنید. این ترکیب را به‌قدری مخلوط‌کنید که کاملاً باهم مخلوط شوند و پودر ژلاتین در کاملاً حل شود. مرحله سوم شیرجوش را روی شعله ملایم قرار دهید و به مخلوط کردن ترکیب ادامه دهید. مرحله چهارم بعد از آن وقتی‌که محلول حالت کاملاً مایع به دست آورد، همه ژلاتین‌ها در آب مخلوط شدند شیرجوش را از روی شعله برداشته و محلول را به ظرفی مثل پارچ منتقل کنید. مرحله پنجم ژلاتین را در قالب‌های شکلات بریزید و سپس قالب را به یخچال منتقل کنید و منتظر باشید تا کاملاً ببندند. حالا ژله‌ها را از قالب بیرون بیاورید و از خوشمزه‌ترین پاستیل‌های خانگی لذت ببرید. نکات طرز تهیه پاستیل خانگی    برای اینکه پاستیل‌ها در کنار هم به یکدیگر نچسبند، لازم است که 24 ساعت در یک ظرف دربسته قرار گیرند.    در فرآیند تهیه پاستیل می‌توانید با اضافه کردن گلوکز به محلول پاستیل ترکیب آن را کش‌دار تر کنید. گلوکز مایع را می‌توانید از لوازم قنادی‌ها تهیه کنید.   پاستیل خانگی را بهتر است قبل از 30 روز از گذشت تهیه آن مصرف کنید. ضمناً پاستیل باید در ظرف دربسته در یخچال نگه‌داشته شود، در غیر این صورت احتمالاً به‌زودی کپک می‌زند
🍥حلوای سَویق(بسیاااار مقوی برای کودکان) 🍃مواد لازم🍃 🌿سویق عام 👈 یک قاشق غذاخوری 🌿روغن حیوانی 👈یک قاشق غذاخوری 🌿آب 👈 ۲/۳ استکان 🌿شیره(انگور یا خرما یا توت و یا هر سه) 👈یک قاشق مربا خوری 🍂دستور تهیه🍂 ✨ ابتدا روغن را داخل ظرف مسی میریزیم،(شعله گاز کم باشد) سپس سویق را که با آب مخلوط کرده ایم به آن اضافه میکنیم، بعد از آن شیره را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم. ✅نکته : *حلوا را روان بگیرید تا خوردن و هضم آن برای کودک راحت باشد. *این حلوا احتیاج به سرخ کردن و تفت دادن ندارد.(سویق تفت داده است) 🍃خواص سویق عام (ترکیبات:گندم و جو) و مصارف درمانی آن🍃 🌾ضعف عمومی بدن ، لاغری 🌾 مناسب برای کودکان 🌾پوکی و ضعف استخوان ها 🌾پیسی، تب، تیرگی پوست  👌بسیار عالی و مقوی برای افطارهای ماه مبارک رمضان/ کودکان/ نوجوانان/مادران باردار یا شیرده که توان گرفتن روزه دارند👆 🕊به مابپیوندید و درمانگر خودشوید👇 ╔═.🍃.═════════╗   🆔        @tebbeeslami_tabrizian ╚═════════.🍃.═╝