طرز تهیه کباب چنجه شتر
مواد لازم برای تهیه کباب چنجه شتر:
گوشت شتر 250 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
کیوی 1 عدد
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
مراحل تهیه کباب چنجه با گوشت شتر:
گوشت شتر را به قطعات 3 در 2 سانت خرد کنید، پیاز را خلالی درشت خرد کنید، کیوی را پوست بگیرید و رنده کنید و همه ی مواد را با فلفل سیاه مخلوط کنید و در ظرف در بسته حداقل 6 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت مزه دار شود.
بعد گوشت ها را به سیخ بکشید نمک بزنید و روی اجاق یا ترجیحا زغال کباب کنید.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکر_پاره
خمیر نیاز به استراحت نداره
125 گرم کره
3 سفیده تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
1/2 پیمانه یا 1 استکان کمرباریک شکر
1/2 پیمانه یا 1 استکان کمرباریک سمولینا(ایرمیک)
کمتر از 1/2 پیمانه یا 1 استکان کمرباریک روغن مایع
3 پیمانه آرد(کم یا زیاد کنین براساس آردتون)(شاید کمتر یا زیادتر بخواد)
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
-
برای شربت:
4 پیمانه شکر
5ونیم پیمانه آب
3-4 قطره آبلیمو
-
ابتدا برای شربت، آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدین(زیاد نه چون اونموقع زود میجوشه و زود شکرک میزنه) حدود 40 دقیقه بپزین بعد آبلیمو رو اضافه کنین و 5 دقیقه دیگه بپزین بعد بزارین سرد شه.
برای خمیر شکرپاره ها، تخم مرغها، کره، روغن و شکر رو هم بزنین بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین.خمیر نرمی میشه که به دست نمیچسبه.
از خمیر توپهای کمی بزرگتر از گردو بردارین و شکل بدین و داخل سینی فر بچینین و روشون یک زرده تخم مرغ بمالین و با چنگال روشون خط بندازین و در فر گرم شده 160 درجه، 25 دقیقه بپزین و همینکه از فر درآورین، روشون شربت سرد شده بریزین.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرکاکائو خانگی
کلیپ را بیصدا ببینید🔇🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک با تخم شتر مرغ
دوستان بجا این با۳ تخم مرغ هم میتونید این کیکو درست کنید و از یه کیک ساده و خوشمزه لذت ببرید .
مواد لازم رو با توضیحات بیشتر مینویسم👇👇👇 :
سفیده شتر مرغ ۱۰۰ گرم من ترازو دیجیتالم نداشتم با ترازو اشپزخونه اندازه گرفتم .
زرده ۶۰ گرم یا سه قاشق غذاخوری
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه شیرینیش متوسط میشه میتونید یک ونیم بریزید
وانیل دلخواهه من نریختم اصلا
گلاب ۲ قاشق بیشترم دوست داشتید بریزید
روغن و ماست ۳/۴
بیکینگ پودر ۲ ق چ خ
زعفران+کشمش+نشاسته ذرت هم کاملااااااا دلخواه
داخل فر دست سازم میتونید درست کنید یا داخل تابه و قابلمه سایز ۱۸ _۲۰
اگه از دستور استفاده کردید حتما منبع (#nasim_food) تک بشه
🌻برام دعا کنید .ممنونم🍃
کلیپ را بیصدا ببینید 🔇🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر رنگی
مقداری شکر( بهتره دانه درشت باشه ) بردارید داخلش یک قطره رنگ خوراکی ژله ای بریزید مقدار رنگ بستگی به میزان شکر داره بعد داخل کیسه فریزر ی بریزید و با دست حسابی ماساژ بدین تا همه ی شکر ها رنگی بشه بعد هم داخل سینی بریزید و برای دو سه ساعت در محیط قرار بدین تا شکر کاملا خشک بشه به همین راحتی🤗
از شکر رنگی برای تزئین شیرینی های خشک و انواع بیسکوئیت استفاده کنید.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سرشیر خانگی عاالی
کلیپ بیصدا ببینید 🔇🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon