eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه کباب چنجه شتر مواد لازم برای تهیه کباب چنجه شتر: گوشت شتر 250 گرم پیاز 1 عدد بزرگ کیوی 1 عدد فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری مراحل تهیه کباب چنجه با گوشت شتر: گوشت شتر را به قطعات 3 در 2 سانت خرد کنید، پیاز را خلالی درشت خرد کنید، کیوی را پوست بگیرید و رنده کنید و همه ی مواد را با فلفل سیاه مخلوط کنید و در ظرف در بسته حداقل 6 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت مزه دار شود. بعد گوشت ها را به سیخ بکشید نمک بزنید و روی اجاق یا ترجیحا زغال کباب کنید. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر نیاز به استراحت نداره 125 گرم کره 3 سفیده تخم مرغ 2 زرده تخم مرغ 1/2 پیمانه یا 1 استکان کمرباریک شکر 1/2 پیمانه یا 1 استکان کمرباریک سمولینا(ایرمیک) کمتر از 1/2 پیمانه یا 1 استکان کمرباریک روغن مایع 3 پیمانه آرد(کم یا زیاد کنین براساس آردتون)(شاید کمتر یا زیادتر بخواد) وانیل 10 گرم بکینگ پودر - برای شربت: 4 پیمانه شکر 5ونیم پیمانه آب 3-4 قطره آبلیمو - ابتدا برای شربت، آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدین(زیاد نه چون اونموقع زود میجوشه و زود شکرک میزنه) حدود 40 دقیقه بپزین بعد آبلیمو رو اضافه کنین و 5 دقیقه دیگه بپزین بعد بزارین سرد شه. برای خمیر شکرپاره ها، تخم مرغها، کره، روغن و شکر رو هم بزنین بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین.خمیر نرمی میشه که به دست نمیچسبه. از خمیر توپهای کمی بزرگتر از گردو بردارین و شکل بدین و داخل سینی فر بچینین و روشون یک زرده تخم مرغ بمالین و با چنگال روشون خط بندازین و در فر گرم شده 160 درجه، 25 دقیقه بپزین و همینکه از فر درآورین، روشون شربت سرد شده بریزین. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با تخم شتر مرغ دوستان بجا این با۳ تخم مرغ هم میتونید این کیکو درست کنید و از یه کیک ساده و خوشمزه لذت ببرید . مواد لازم رو با توضیحات بیشتر مینویسم👇👇👇 : سفیده شتر مرغ ۱۰۰ گرم من ترازو دیجیتالم نداشتم با ترازو اشپزخونه اندازه گرفتم . زرده ۶۰ گرم یا سه قاشق غذاخوری آرد ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه شیرینیش متوسط میشه میتونید یک ونیم بریزید وانیل دلخواهه من نریختم اصلا گلاب ۲ قاشق بیشترم دوست داشتید بریزید روغن و ماست ۳/۴ بیکینگ پودر ۲ ق چ خ زعفران+کشمش+نشاسته ذرت هم کاملااااااا دلخواه داخل فر دست سازم میتونید درست کنید یا داخل تابه و قابلمه سایز ۱۸ _۲۰ اگه از دستور استفاده کردید حتما منبع () تک بشه 🌻برام دعا کنید .ممنونم🍃 کلیپ را بیصدا ببینید 🔇🔇🔇 @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر رنگی مقداری شکر( بهتره دانه درشت باشه ) بردارید داخلش یک قطره رنگ خوراکی ژله ای بریزید مقدار رنگ بستگی به میزان شکر داره بعد داخل کیسه فریزر ی بریزید و با دست حسابی ماساژ بدین تا همه ی شکر ها رنگی بشه بعد هم داخل سینی بریزید و برای دو سه ساعت در محیط قرار بدین تا شکر کاملا خشک بشه به همین راحتی🤗 از شکر رنگی برای تزئین شیرینی های خشک و انواع بیسکوئیت استفاده کنید. @KitchenAuntKhatoon