eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥| مداحی حاج مهدی رسولی در مراسم تشییع شهید فخری زاده 🔸خشم امروز من از قبل فزون تر گشته 🔹از شب تیره بغداد ورق برگشته 🔸به دم ندبه هر جمعه بر این لب سوگند 🔹راه ما راه حسین است به زینب سوگند 🔸ما که از کرب و بلا درس جنون می گیریم 🔹عاقبت پاره تن و غرق به خون می میریم
VID_20191124_154754_655 1 1.mp3
2.98M
🎼به تو سلام میدم رزق حسینی صبح🌤❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی ابتدا پوره لبو را با آب، شکر و گلاب، روی حرارت خوب مخلوط کرده به حدی که شکر آب شود و کنار می گذاریم.سپس آرد و پودر هل را در حدی که خامی آرد گرفته شود و تغییر رنگ ندهد تفت می دهیم. سپس روغن و مخلوط لبو را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا جا بیفتد. @KitchenAuntKhatoon
همگی منتظر شب یلدایین؟😍 خب امشب یه رولت خوشمزه ی صورتی داریم با تم یلدا و بدون رنگ شیمیایی با استفاده از آب لبو خب بریم سراغ رسپی " صورتی با آب " برای قالب 30 در 40 سانتیمتر تخم مرغ 4 عدد پودر قند 120 گرم آرد سفید 120 گرم وانیل شکری 1 قاشق چایخوری اگر وانیل ایرانی بود یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری اب لبوی خام که میتونین با ابمیوه گیری ابش رو بگیرین 2 تا 4 قاشق غذاخوری خامه قنادی فرم گرفته به میزان دلخواه خب حالا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا میکنیم سفیده رو با دور تند همزن به حدی بزنین که پف دار و حجیم و سفید شه مثل فوم و اگر ظرف رو برگردونین از ظرف بیرون نریزه حالا سفیده را در یخچال بگذارید زرده و وانیل و شکر رو با دور تند همزن حدود 8 دقیقه بزنین کشدار و کرم رنگ شه حالا سفیده هارو از یخچال بیرون اورده و کم کم با زرده مخلوط کرده و با لیسک یا قاشق دورانی هم میزنیم تا پف مواد نخوابه و مواد یکدست مخلوط شن آرد و بیکینگ پودر را کم کم روی مواد الک میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم و در اخر اب لبو را اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم فر را روشن میکنیم تا گرم شه کف قالب را کاغذ روغنی پهن کرده و مواد کیک رو روی قالب یکنواخت پهن میکنیم قالب را به زمین میکوبیم تا حباب های کیک خارج شه فر را روی دمای 220 درجه تنظیم میکنیم و قالب را داخل فر قرار میدیم بعد از 10 تا 15 دقیقه رولت پخته شده از فر خارج کرده روی ان را با پارچه یا سینی میپوشانیم تا خشک نشه و کم کم از حرارت بیفته حالا کیک را از سینی خارج کرده رول میکنیم با پارچه میپوشانین وقتی کامل از حرارت افتاد و خنک شد با خامه قنادی فرم گرفته به دلخواه تزئین و خامه کشی میکنیم @KitchenAuntKhatoon