فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥| مداحی حاج مهدی رسولی در مراسم تشییع شهید فخری زاده
🔸خشم امروز من از قبل فزون تر گشته
🔹از شب تیره بغداد ورق برگشته
🔸به دم ندبه هر جمعه بر این لب سوگند
🔹راه ما راه حسین است به زینب سوگند
🔸ما که از کرب و بلا درس جنون می گیریم
🔹عاقبت پاره تن و غرق به خون می میریم
#انتقام_سخت
VID_20191124_154754_655 1 1.mp3
2.98M
🎼به تو سلام میدم
#سیدرضانریمانی
رزق حسینی صبح🌤❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا ی #لبو
#یلدا
ابتدا پوره لبو را با آب، شکر و گلاب، روی حرارت خوب مخلوط کرده به حدی که شکر آب شود و کنار می گذاریم.سپس آرد و پودر هل را در حدی که خامی آرد گرفته شود و تغییر رنگ ندهد تفت می دهیم. سپس روغن و مخلوط لبو را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا جا بیفتد.
@KitchenAuntKhatoon
همگی منتظر شب یلدایین؟😍
خب امشب یه رولت خوشمزه ی صورتی داریم با تم یلدا و بدون رنگ شیمیایی با استفاده از آب لبو
خب بریم سراغ رسپی
"#رولت صورتی با آب #لبو"
برای قالب 30 در 40 سانتیمتر
تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 120 گرم
آرد سفید 120 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری اگر وانیل ایرانی بود یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
اب لبوی خام که میتونین با ابمیوه گیری ابش رو بگیرین 2 تا 4 قاشق غذاخوری
خامه قنادی فرم گرفته به میزان دلخواه
خب حالا
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا میکنیم
سفیده رو با دور تند همزن به حدی بزنین که پف دار و حجیم و سفید شه مثل فوم و اگر ظرف رو برگردونین از ظرف بیرون نریزه
حالا سفیده را در یخچال بگذارید
زرده و وانیل و شکر رو با دور تند همزن حدود 8 دقیقه بزنین کشدار و کرم رنگ شه
حالا سفیده هارو از یخچال بیرون اورده و کم کم با زرده مخلوط کرده و با لیسک یا قاشق دورانی هم میزنیم تا پف مواد نخوابه
و مواد یکدست مخلوط شن
آرد و بیکینگ پودر را کم کم روی مواد الک میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم و در اخر اب لبو را اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم
فر را روشن میکنیم تا گرم شه
کف قالب را کاغذ روغنی پهن کرده و مواد کیک رو روی قالب یکنواخت پهن میکنیم قالب را به زمین میکوبیم تا حباب های کیک خارج شه فر را روی دمای 220 درجه تنظیم میکنیم و قالب را داخل فر قرار میدیم بعد از 10 تا 15 دقیقه رولت پخته شده
از فر خارج کرده روی ان را با پارچه یا سینی میپوشانیم تا خشک نشه و کم کم از حرارت بیفته حالا کیک را از سینی خارج کرده رول میکنیم با پارچه میپوشانین وقتی کامل از حرارت افتاد و خنک شد با خامه قنادی فرم گرفته به دلخواه تزئین و خامه کشی میکنیم
@KitchenAuntKhatoon