فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسقطی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین دسرهای ما ایرانیان است.
این دسر خوشمزه را می توانید به راحتی و با ساده ترین مواد اولیه درست کنید. فقط به نکاتی که در این جا به آن ها اشاره کرده ایم کاملا دقت کنید تا مسقطی شما شفاف، کشدار و خوشمزه بشود
@KitchenAuntKhatoon
اصلا طعم اسفناج نمیده،طعم کیک وانیلی رو میده.
کیک اسفناج
۸ نفر
مواد اصلی
تخم مرغ
۴ عدد
آرد
۲ لیوان
پودر قند یا شکر
۱,۵ لیوان
روغن
۱/۲ لیوان
آب اسفناج
۱ لیوان
وانیل
۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
#اسفناج
#کیک خانگی
#|کیک آسان
#عصرانه میان وعده
#یلدا
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کنید تا موقع پخت کیک فر شما کاملا داغ باشد
آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کرده و کنار میگذاریم.
تخم مرغ های به دمای محیط رسانده شده را در ظرفی شکسته و وانیل را اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب میزنیم تا پف کنه و کش دار و کرمی رنگ بشه.
سپس پودر قند یا شکر را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم و بعد روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر الک شده را داخل مواد میریزیم و کم کم آب اسفناج را به آن اضافه میکنیم.همزن را خاموش می کنیم و با قاشق یا لیسک آن را هم می زنیم.
در #توستر درجه حرارت ۱۷۰ و زمان ۴۵ دقیقه و در فر درجه حرارت ۱۸۰ و ۵۰ دقیقه(البته دمای فرها متفاوته بعد نیم ساعت با خلال دندون چک کنید و هر چقدر نیاز بود بذارید بپزه.درآخر اگه چک کردید و خلال تمیز بیرون اومد کیک آمادس)
سایر نکات
اسفناج هارو خوب شسته و داخل مخلوط کن بریزید.اینجوری رنگش خوشگلتر و سبزتره.
@KitchenAuntKhatoon