eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم یادتان گرامی ای عبد صالح خدا چقدر یادتان شیرین است 🌴 سالروز ارتحال ملکوتی عبد صالح خدا و عالمِ عامل حضرت آیت الله محمدتقی بهجت (ره) گرامی باد صلواتی نثار روح ملکوتی ایشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر یکی از طرفداران و کله و پاچه هستید ما طرز تهیه یک  عالی را به شما آموزش میدهیم که با این مواد تهیه میشود. درادامه مطلب زیر طرز تهیه  را به شما آموزش میدهیم. مواد لازم 1.5 کیلوگرم سیرابی 2یا 3 عدد پاچه گوسفند یک عدد پیاز بزرگ یک بوته سیر یک قوطی کنسرو ذرت 6عدد فلفل سبز و قرمز 4قاشق چای خوری پودر پونه کوهی نمک نصف فنجان سس قرمز تند برای چاشنی     طرز تهیه سوپ مکزیکی سیرابی ها را با آب سرد بشورید و چربی های اضافی ان را پاک کنید و همچنین پاچه های گوسفند را بشورید و خشک کنیدپیاز و سیر را خرد کنید. در یک ظرف فلفل را با آب بجوشانید و سپس فلفل را از اب جدا کرده و اب فلفل را جداگانه نگه دارید. سیرابی ها و پاچه های گوسفند را در قابلمه با سیر به مدت یک ساعت بپزید و سپس آب فلفل و نصف پیاز و سیر و نمک و سس قرمز تند را اضافه کنید و به مدت 3 ساعت باید بپزد. ذرت و پونه کوهی را اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه این سوپ اماده است. کمی از پیاز و پونه تازه را میتوانید به عنوان تزیین روی این سوپ بریزید. اضافه کردن سس فلفل تند اختیاری است و در صورت تمایل میتوانید ازپاچه ی گوساله استفاده کنید 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
کیک با آرد برنج #کیک_آردبرنج #آردبرنج #بدون_فر
دستور پخت   چه کیکی چه عطری چه طعمی واقعا محشر بود یعنی تا داشتم عکس میگرفتم بوش منو دیوونه کرده بود. بافت کیک آرد برنج هم محشر و عالی بسیار اسفنجی با عطر گلاب و زعفران. دستور تهیه کیک آرد برنج مواد لازم آرد برنج یک و نیم لیوان+دو قاشق غذاخوری(دویست و پنجاه گرم). روغن یک سوم لیوان. شیر یک سوم لیوان. گلاب یک سوم لیوان. زعفران دم کرده غلیظ دو قاش غذاخوری. بکینگ پودر دو قاشق چایخوری شکر یک لیوان. وانیل یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ چهار عدد طرز تهیه ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن حدود پنج دقیقه میزنیم تا کاملا کف کنه و سفید رنگ بشه و حالت کشدار پیدا کنه مثل کرم. بعد روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم شیر و گلاب و زعفران و اضافه و مخلوط می کنیم. در آخر هم مخلوط آرد برنج و بکینگ پودر را اضافه کرده و با همزن حدود ده ثانیه میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه. قالب را خوب چرب کنید و آرد بپاشید می تونید کفش هم کاغذ روغنی بندازین مایه کیک را داخلش بریزین.   روش پخت روی گاز یک قابلمه بزرگتر از قالب رو شعله پخش کن و شعله متوسط با حرارت ملایم مدت بیست دقیقه بزارین داغ بشه. بعد قالب کیک را داخلش قرار داده و در و دم کنی بگذارین. حدود یکساعت که گذشت درش را بردارین اگر روی کیک خشک بود آماده است. روش پخت داخل فر فر روی حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع بگذارین گرم بشه. بعد قالب را داخلش بگذارین. مدت پنجاه دقیقه زمان پخت میخواد. بعد این زمان خلال چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است. بعد پخت، بگذارین کیک آرد برنج حدود یکساعت داخل قالب بمونه و خوب سرد بشه بعد خارج کنید. ضمنا من کیک آرد برنج رو داخل قابلمه به قطر ۲۳ درست کردم.   طرز تهیه آرد برنج خانگی  برای تهیه آرد برنج، یک پیمانه برنج را خوب بشور و بریز توی کاسه و بزار 1 روز یا نصفه روز خیس بخوره. بعدش آبش رو خالی کن و توی سینی پهنش کن تا کمی خشک بشه ولی نم داشته بشه. اگه خشک بشه آرد کردنش راحت نیست و خوب خوب آرد نمیشه و توش دونه های درشت میمونه. بعدش که یه ذره آبش رفت بریزش توی آسیاب برقی و کاملا پودرش کن. چندین بار لازمه که در آسیاب رو باز کنی و هم بزنی تا کاملا همه ی مواد آرد بشه. بعدش آرد برنج های آماده شده رو بریز توی یه ظرف و بزار توی هوای اتاق تا یکی دو روز بمونه و کاملا خشک بشه. توی این مدت هم روزی چند بار همش بزن تا کاملا همه جاش زیرو رو بشه و همه جاش خشک بشه. اگه اینکارو نکنی و نم داشته باشه حتی اگه آرد برنجت رو توی یخچالم بزاری کپک میزنه. اگه آرد برنج خشک خشک بشه میتونی توی یه ظرف دربسته (مثل ظرفهای شیرخشک) بریزی و بزاری توی کابینت و نیازی به گذاشتن توی یخچال هم نیست. دقت کنید که آرد برنج باید حسابی آسیاب و نرم بشه و کاملا خشکش کنی. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😍 ،شیرین کام باشید 👩🏻‍🍳 •*´¨
*•.¸¸.•*´¨
*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀برای کوفته کباب لبنانی از ادویه عربی استفاده میشه...ادویه ها رو توی فیلم گفتم البته زنجبیل و پودر میخک هم در ادویه عربی هست که من حذف کردم به طور کلی ادویه ها رو بنا به ذائقه خودتون میتونید تعییر بدید...از هر کدوم حدودا نصف قاشق چایخوری برای این میزان مواد کافیه ◀حتما آب پیاز رو بگیرید وگرنه مواد گوشتی شل میشه...اگه شل شد میتونید 1 قاشق آرد سوخاری اصافه کنید تا مواد منسجم بشه ◀حتما مواد گوشتی رو در یخچال استزاحت بدید تا منجسم تر بشه •*´¨
*•.¸¸.•*´¨
*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@KitchenAuntKhatoon