فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻طرز تهیه:
مرغ رو که بهتره مخلوطی از ران و سینه باشه چرخ می کنیم پیاز ،نمک،ادویه جات و زعفران رو اضافه می کنیم و ۵دقیقه ورز می دهیم تا منسجم بشه یک ساعت در یخچال استراحت میدیم و طبق ویدیو طبخش می کنیم.
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🥚تخم مرغ آبپز رستورانی
#تخم_مرغ
#ترفند
این نوع تخم مرغ رو میتونید هم برای صبحانه وهم کنار غذاهای گوشتی استفاده کنید.
اگه بخواید تخم مرغ آبپز عسلی داشته باشید 3 تا 4 دقیقه کافیه.
مواد لازم :
تخم مرغ
آب، نمک، کره، نان تست
دستور تهیه :
ابتدا در یک قابلمه کوچک یا شیر جوش (کف قابلمه ضخیم باشه بهتره چون حرارت رو نگه میداره) آب ریخته ومیزاریم رو حرات تا بجوش بیاد وبعد کمی نمک (یک قاشق چایخوری) ریخته ووقتی آب شروع به قل زدن کرد شعله را خاموش میکنیم وتخم مرغ را دریک کاسه میشکونیم وبا همان کاسه خیلی آروم تخم مرغ را در آب جوش میریزیم وخیلی آروم کاسه رو بیرون میاریم ومیزاریم تا سفیده خودش رو جمع کند وشکل بگیرد (اگه دیدید سفیده داره پخش میشه خیلی آروم با یک قاشق سفیده رو کنار زرده جمع کنید) بعد که سفیده شکل گرفت شعله روباز روشن میکنیم ومیزاریم با حرارت کم تخم مرغ برای چند دقیقه پخته شود. خیلی آروم تخم مرغ را میاریم بیرون ومیزاریم روی نان تست که در کمی کره تفت دادهایم، کمی فلفل سیاه زده وکنار یک استکان چای میل میکنیم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیای مرغ😋
#لازانیا
#مرغ
سینه مرغ ۳عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد
تخم مرغ
خرده های نان
ریکوتا ۲پ
تخم مرغ ۱عدد
خمیر لازانیا ۸عدد
موزارلا ۱/۲پ
پارمژان ۱/۲پ
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#توپک_سیب_زمینی_پنیری 🧑🏻🍳
#فینگرفود
#فست_فود
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ مو با کلاس 😍😁👌
#دلمه
#برگ_انگور
#برگ_مو
#دلمه_قالبی
#دلمه_مجلسی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه ای از سایت پاپیون . + تجربه های شخصی .
موادلازم
تخم مرغ : سه عدد
شکر : 1 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
شیر : یک پیمانه
روغن مایع : یک سوم پیمانه
نسکافه : دو قاشق غذا خوری
گردو خورد شده : نصف لیوان
بیکینگ پودر : سه قاشق چای خوری
وانیل : یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم می زنیم.
سپس شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و حدود ده دقیقه خوب با همزن هم می زنیم تا سفید و کشدار بشه .
نسکافه را در شیر حل می کنیم و به همراه روغن به مواد قبلی اضافه می کنیم و با دور کم همزن حدود دو دقیقه دیگر می زنیم .
بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و سه بار الک می کنیم.
سپس هم زن را کنار می گذاریم و آرد را به تدریج به مخلوط بالا اضافه می کنیم و به صورت دورانی هم می زنیم تا کاملا آردمخلوط بشه .
در آخر گردو را اضافه می کنیم .
فر را روی درجه 180 سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه .
قالب مناسبی را برای کیک اماده می کنیم با روغن کمی ته ان را چرب می کنیم مواد کیک را درون قالب می ریزیم.
کیک را در طبقه وسط فر قرار می دهیم .
مدت پخت این کیک نسکافه ای خوشمزه حدودا 50 دقیقه هست .
بعد از این که کیک نسکافه ای پف کرد و روی کیک طلایی شد کیک شما حاضر است .
روی کیک رو با هم سس دلسه دلچه پوشاندم
ترکیب کیک با سس عاااالی شد .
طرز تهیه ی سس رو در پست بعد به صورت کلیپ میذارم .
#کیک
#کیک_نسکافه
👩🍳@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس دلسه دلچه
نوعی کارامل است
این سس توی کشورهای آمریکایی خیلی طرفدار داره وبرای انواع کیک و شیرینی و دسر و بستنی وتارتها و کیکها و حتی به عنوان سس روی میوه های تازه روی نون تست بین کوکی ها و فرنج تست و برای صبحانه بچه ها با نان تست و چند برش موز محشره یا برای شیر و .......
#سس_دلسه_دلچه
#گاناش
#شیرعسلی
👩🍳@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
سس دلسه دلچه نوعی کارامل است این سس توی کشورهای آمریکایی خیلی طرفدار داره وبرای انواع کیک و شیرینی
عنایت داشته باشید برای تهیه دولسه د لچه باید از شیر عسلی استفاده کنید نه شیر تبخیر شده.
قوطی رو توی دیگ بخوابونید.
همواره به اندازه یک بند انگشت روی قوطی آب وجود داشته باشه.
یعنی هرگز اجازه ندید سطح آب پایین بیاد.
باید هر از ربع یا نیم ساعت یه چکی بکنید که سطح آب پایین نیومده باشه. یه کتری آب جوش هم باید دم دستتون باشه که دیگ رو مجددا پر از آب کنید. شما نباید بذارید آب پایین بیاد و از جوش بیفته کف دیگ هم بهتره قطور و کلفت باشه که حرارت یکسان در سطح دیگ پخش بشه.
در غیر این صورت کف دیگ یه شبکه فلزی قرار داده و بعد قوطی رو روش بذارید که مستقیما با کف دیگ در تماس نباشه و اگر شبکه فلزی ندارید یه تیکه فویل آلومینیوم رو مچاله کنید و کف دیگ بذارید و بعد کنسرو رو روش قرار بدید.
دیگ چدن بزرگ برای این کار کاملا مناسبه چون حرارت توش یکسان پخش میشه.
میتونید همزمان چندین قوطی رو بجوشونید.
مثلا شش تا در آن واحد.
اولا قوطی کنسرو مطابق تصویر از این مدلهای "آسان بازشو" نباشه.
منظورم از اوناست که گیره اش رو میکشی و درش رو باز میکنی .
خطر انفجار داره .
دوم اینکه دیگ کاملا بزرگ باشه و میزان آب فراوانی توش باشه.
سوم اینکه همواره چک کنید که روی قوطی آب وجود داشته باشه.
چهارم اینکه حرارت اجاق متوسط باشه.
این خطر انفجار قوطی کنسرو زمانیه که آب دیگ کاملا تبخیر میشه و قوطی حرارت زیادی به صورت مستقیم میبینه. وگرنه این مواردی که گفتم رو رعایت کنید و انشالا مشکلی پیش نمیاد .
عجله و بی حوصله بازی اینجا جواب نمیده.
زمان پخت هم بین 4 تا 5 ساعته اگر میخواید دولسه دلچه طلایی کم رنگ باشه با غلظت کمتر باشه بهتره 3 ساعت بجوشونید .
بعدازاتمام جوش ظرف راخارج کرده ودر یخچال گذاشته.
نکته مهمه☝کنسرو رو زمانی که داغه باز نکنید چون فوران میکنه و میپاشه روتون..
دولسه دلچه ای که بره یخچال سفت میشه .
#سس_دلسه_دلچه
👩🍳@kitchenAuntKhatoon
این ها تصاویر کیکهایی هستن که با این روش، کاور یا تزیین شدند.
وقتی کیک رو خامه کشی کنید میبینید یه مقداری خامه فرم گرفته اضافه میمونه و به هیچ دردی هم نمیخوره.
پس باهاش این کارو میکنیم.
به ازای هر صد گرم خامه (چه #خامه_فرم_گرفته چه فرم نگرفته چه #خامه_صبحانه ای که خودتون شیرین کنید یا حتی میتونید تا ۳۰ درصد از #کرمفیل استفاده کنید.)
نصف قاشق سوپخوری (قاشق استاندارد اندازه گیری) #پودر_ژلاتین رو بصورت خشک روی خامه بپاشید (نیازی به آب نیست) و مخلوط کنید.
۵ دقیقه زمان بهش بدید.
ژلاتین آب خامه رو به خودش جذب میکنه و اسفنجی میشه.
بعد بصورت بن ماری ذوبش میکنید.
بعد رنگ دلخواهتون رو اضافه میکنید
وقتی از داغی افتاد روی کیک کاملا سرد بریزید.
برای کاور کامل حدود ۵۰۰ گرم نیازه
و فقط برای روی کیک و حالت قطره ای اگه خواستین بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم.
.
خوبیش اینه که برای کسانی که شکلات رو دوست ندارن خیلی جایگزین خوبیه.
کاملا طعم همون خامه رو داره.🎂
.
یه خوبی دیگه ای هم داره اگه از شکلش راضی نبودید خیلی راحت از روی کیک کنده میشه.
.
بازم خوبی داره مثلا میتونید هر رنگی (مایع، ژله ای،...) بهش بزنید یا چند رنگ دربیارید🍭
کلا گزینه خوبیه واسه تزیین کیک😉
#تزئین_کیک
#گاناش
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
آشپزخانه خاله خاتون
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان عصرانه کشمشی
موادلازم
شیر دو سوم پیمانه (۱۷۰میلیلیتر)
تخم مرغ ۲ عدد
نمک نصف ق.چ
شکر ۴ ق.سوپخوری (مجموعا)
خمیرمایه خشک فوری ۲ ق.چ
آرد ۳ پیمانه
روغن مایع پخت و پز یک چهارم پیمانه
کره ۴۰ گرم
کشمش ۱ پیمانه( کمتر یا بیشتر دلخواه)
#نان
#نان_عصرانه
#نان_کشمشی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی
آشپزخانه خاله خاتون
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon