کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
سلام دوستان از امروز تا اول محرم ۴۰ روز هست طبق گفته آقای بهجت اگر دوست دارین اشک و سوز حسینی پیدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز پسرم پرسید:
«مامان ابروهامو کی دوخته؟!»
کلی خندیدم و فشارش دادم، اما حقیقت اینه که این عاشقانه ترین تعبیری بود که از خدا شنیدم!
چقدر قشنگه وقتی فکر کنی رگ به رگ تورو بافته، مژه به مژه رج زده...
استخوان به استخوان وصل کرده و مو به مو سوزن زده....
آخرش هم از نور خودش کنده و داده بهت!
چقدر احساس ارزشمند بودن به آدم دست میده وقتی خدا فقط برای تو آنقدر وقت گذاشته....
فقط تو...
م. رمضان خانی
#مادر
#خدا
#وخدابرایم_کافی_است
@kitchenAuntKhatoon
#سیل_صلوات
🌼علامه طباطبایی:
هرگاه میان مشکلات قرار گرفتید، سیل صلوات راه بیاندازید. زیرا آن سیل حتما #مشکلات را با خود میبرد.
🖇 پیوست۱:
در قدیم مجالس #ختمصلوات رونق بیشتری داشت، و متدینین به برکت همین جلسات حوائج خود را برآورده و مشکلات خود را برطرف میکردند.
🖇 پیوست۲:
بهتره هر کدوم از ما هم، مجالس #ختمصلوات رو رونق بیشتری بدیم و احیاء کنیم.
سلام بر شما عزیزان و همراهان گرامی
امیدوارم خوب ، خوش و سلامت باشید
امروز هم در خدمت شما هستم با یک دسر فصل ، دسر فروماژ پرتقال 🍇🍓🍑🍍🍒🍎🍏🥝🍉
مواد لازم:
آب پرتقال طبیعی ۲ لیوان
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- شکر نصف لیوان
-پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- رنده ی پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
- خامه ۲۰۰ گرم
🍇🍑🍓🍍🍌🥝🍒🍎🍉🍏
طرز تهیه:
آ ب پرتقال را روی حرارت ملایم قرار میدهید تا کمی گرم شود توجه کنید که نباید بجوشد سپس ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده وقتی مایع پفکی شکل بدست آمد آن را روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود سپس ژلاتین را به آب پرتقال گرم اضافه کنید
زرده های تخم مرغ را با شکر و پوست پرتقال رنده شده و وانیل خوب مخلوط میکنید تا کرم زرد رنگی بدست آید و حجیم شود ،
سپس مخلوط آب پرتقال و ژلاتین را به تدریج به مخلوط زرده ی تخم مرغ و شکر اضافه کنید و سریع هم بزنید
خامه را کمی بزنید تا یکدست شود سپس آن را هم کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید
پرتقال یا نارنگی را حلقه حلقه ی نازک کنید و به دیواره ی قالب بچسبانید سپس در چند مرحله مواد دسر را در قالب بریزید و در یخجال قرار دهید تا پرتقال ها که به دیواره چسبانده شده شناور نشود
این دسر به راحتی از قالب خارجمیشود ابتدا با نوکچاقو دسر را از دیواره ها جدا کرده و ۱۰ ا ۱۵ ثانیه به در آب گرم قرار دهید
نوش جان
#دسر
#پرتقال
#فروماژ
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت #کالباس_خونگی بدون کاور درست کن👌😍
سلام عزیزای دلم، به نظر من تا جایی که میشه مواد غذایی رو تو خونه درست کنیم خیلی بهتره.
پس لایک کن تا برات مرحله به مرحله بگم چطور میتونی یه کالباس با کیفیت درست کنی
مواد لازمش👇
گوشت مرغ(ران و سینه) یک کیلو
زرده تخم مرغ دو عدد
سیر ۳ الی ۵ حبه
روغن مایع ۶ ق غذاخوری
ادویه ها که خیلی مهمه دقیق باشه👇
آرد سفید قنادی ۲ ق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ ق غذاخوری
شیر خشک قنادی ۲ ق غذاخوریطعمش شور باشه
پودر آویشن، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل از هر کدام یک ق مرباخوری
پودر پاپریکا یک ق غذاخوری باعث میشه رنگ کالباس خوشرنگ تر بشه
پودر هل یک ق چایخوری
نمک دو ق مرباخوری
پودر جوز هندی یک ق چایخوری نسابیده باشه، خودمون رنده کنیم چون خیلی حساسه عطرش زود میپره.
سس کچاپ و سس خردل از هر کدام یک ق غداخوری
اسانس دود ده قطره (به دلخواه)
هویچ نیم پز شده مقداری
پسته خرد شده به میزان دلخواه
بعضی ها قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه نگینی خرد شده هم میریزن من طعمشو دوست ندارم، نریختم.
آب و یخ یک لیوان
سلفون و فویل آلومینیومی برای کاور
#کالباس
#کارخونگی
#کسب_و_کارخانگی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه👇👇👇
گوشت مرغ را سه بار چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید تا حسابی له شود، بعد آرد، و نشاسته ذرت و شیرخشک و ادویه ها و روغن مایع و تخم مرغ را اضافه کنید، اگر داخل غذاساز مخلوط میکنید ۳دقیقه و اگر با دست ورز میدید ۵دقیقه خوب ورز بدید بعد هم به دلخواه اسانس دود بزنید تا طعمش شبیه بازاریها بشه.😋
و در آخر هویچ نیم پز و پسته خرد شده آب و یخ را اضافه کنید و مخلوط کنید.
روی سطح کار دو لایه سلفون پهن کنید مواد کالباس را روی آن قرار دهید، دستتون را خیس کنید و خمیر را به صورت استوانه در آورید از اطراف صاف کنید و سلفون را روی آن بکشید یک طرف آن را گره بزنید بعد هم با فشار دست هواگیری کنید و طرف دیگه اش هم گره بزنید. بعد هم لای فویل بپیچید که در حین جوشیدن آب داخل آن نرود.
کالباس آماده شده را داخل ظرفی که آب ریخته ایم قرار میدهیم و روی شعله گذاشته، ابتدا شعله را زیاد میکنیم که آب به جوش بیاید بعد هم با شعله کم و در بسته ۱/۵ساعت اجازه میدیم تا کالباس ما پخته بشه.
کالباس آماده شده را یک روز در یخچال میزاریم، خنک که شد برش میزنیم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐