لحظه ارادت به ساحت علی بن موسی الرضا علیه السلام در روز زیارتی ایشان در جوار امام همام و مهربان ناوب الزیاره همگی شما عزیزان هستیم.🤲🤲
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه تعویض گلهای ضریح مطهر امام رضا علیه السلام
#روز_زیارتی امام رضا علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان قشنگم سلام
برای درست کردن #شربت_انبه نیاز داریم به :
انبه___هر تعداد مد نظرتون هست(برای مثال۵)
شکر___پیمانه فنجان چای خوری هست که میشه تعداد انبه+۱(برای۵انبه ۶فنجان چای خوری شکر)
آب___نصف لیوان(به اندازه ای که مخلوط کن شروع به حرکت کند)
طرز تهیه :
۱-ابتدا انبه ها را پوست میگیریم و فیله میکنیم و کامل میوه را از هسته جدا میکنیم.
۲-انبه ها را داخل مخلوط کن میریزیم و نصف لیوان آب اضافه میکنیم و خوب انبه ها را پوره میکنیم.
۳-انبه ها پوره شده را در قابلمه میریزیم و شکرها را اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم تا جوش بیاد و بعد حرارت را کم میکنیم و در قابلمه را میذاریم تا برای ۲۰دقیقه آروم قل بزند(مواظب باشید زود ته میگیره بهش سر بزنید)
#انبه
#شربت
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴-تا شربت داغ هست از صافی رد میکنیم و تا ریشه های خیلی ریزی که داخل میوه بوده گرفته بشه و شربت صاف و یکدستی داشته باشیم.
۵-وقتی شربت از حرارت افتاد ، داخل ظرف مناسب میریزیم و درش را میگذاریم و داخل فریزر قرار میدهیم(داخل یخچال قرار ندهید چون برای مدت طولانی شربت ترش میشه حتما داخل فریزر باشه و بافتش طوری هست که راحت با قاشق میتونید جدا کنید و اصلا اونجوری یخ نمیزنه مثل آب مثلا هر وقت خواستید یکی دو تکه از جدا کنید داخل آب یخ بیاندازید و نوش جان کنید).
#شربت
#شربت_انبه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کافه گلاسه کافی شاپی که به نظرم کافی شاپ باید بیاد ازم یاد بگیره والا به خدا از بس خوشمزه شده😍😍
بزن اون لایک خوشگله را دوست من…❤️
سیو نکنی هم که از دستت رفته…🤨
مواد لازم کافه گلاسه دو لیوان؛
شیر یک پیمانه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
#کافه_گلاسه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه پست با حال دیگه برا تزئین سالاد هست امیدوارم خوشتون بیاد و استفاده کنین
حتما وقتی سالاد رو چیدین و تموم شد توی آخرین مرحله روی خود سالاد درست کنین
من توی فیلم روی سالاد خوب مشخص نشد برا همون توی بشقاب چیدم
#تزئین
#سالاد
#سفره_آرایی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی ترش و خوشمزس حتما امتحان کنید، نکات زیر رو حتما مطالعه کنید🙏
⬅️ میتونید به آلبالو هاتون آب اضافه نکنید و با پشت قاشق آلبالو ها رو له کنید تا با آب خود آلبالو بپزن😁
⬅️ اگر آبش اضافه بود میتونید جداش کنید و جداگانه
بزارید یکم قوام بیاد و به عنوان رب آلبالو استفاده کنید.
⬅️ اگر براتون سخته هسته هاشون رو جدا کنید ، میتونید با هسته بزارید بپزه و بعد از صافی عبور کنید (چون هسته دارن نمیشه داخل میکسر ریخت)
⬅️ اگر می خواین لواشکتون تیره باشه در آفتاب خشک کنید ولی اگه می خواین روشن باشه در محیط آشپزخانه یا با نور غیر مستقیم خورشید (این روش مدت زمان بیشتری نیاز داره)
امیدوارم امتحان کنید 🍒
#لواشک_آلبالو
#آلبالو
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐