فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه توپک پنیری سوخاری
اول سیب زمینی هارو بپزید و پوره کنید
آرد،جعفری،ادویه و کوکتل رنده شده رو بهش اضافه کنید هم بزنید و ورز بدید و نیم ساعت بذارید داخل یخچال
بعد از نیم ساعت از یخچال دربیارید تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد ۱ قاشق از مواد بردارید تو دستتون باز کنید وسطش رو پنیر بذارید و بعد گرد کنید،اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتونید،این کار رو دوبار تکرار کنید که سوخاریش بیشتر بشه😍حالا روغن رو بذارید داغ بشه و به اندازه ای روغن بریزید که توپک حالا تقریبا شناور باشن
روغن که داغ شد روی حرارت ملایم هر دو طرف توپک هارو سرخ کنید و اصلا هم جذب روغن نداره و فوق العاده خوشمزه اس😍حتما امتحانش کنید
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_کرمانی
#فالوده
#کرمانی
دستور یک دسر خنک سنتی کرمان رو آوردم که طبع خنک داره و از گرمازدگی جلوگیری میکنه و واقعا تو این هوا میچسبه😋🤤
فقط هم ۳ قلم مواد میخواد👌🏻
.
💜مواد لازم :
نشاسته گندم (گل) ١ لیوان
آب ۵ لیوان
🟨مواد شربت :
شکر ٢ لیوان
آب ١لیوان
گلاب (یا عرق نعناع یا نسترن یا بیدمشک) نصف لیوان
❤طرز تهیه :
١لیوان نشاسته رو در ١لیوان آب حل میکنیم.۴لیوان آب رو میزاریم جوش بیاد .در این مرحله نشاسته حل شده رو اضافه و سریع هم میزنیم تا مایع یکدست بشه.حرارت رو ملایم میکنیم و حدود ١۵تا٢٠دقیقه مواد رو مرتب هم میزنیم تا بوی خامی نشاسته از بین بره و خوب پخته بشه، بعد حرارت رو خاموش میکنیم تا خیلی کم نشاسته سرد بشه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در یک کاسه بزرگ یخ وآب فراوان میریزیم و یک آبکش (بهتره فلزی باشه و سوراخ هاش اندازه قطر چوب کبریت باشه) رو با ارتفاع۵٠، ۶٠ سانت از ظرف آب یخ قرار میدیم و نشاسته رو کم کم داخل آبکش ریخته و به آرامی با کمک قاشق یا لیسک مواد رو در آب یخ میریزیم.
(تکه های بزرگ یخ رو جدا کنین چون اگر دونه های نشاسته روی یخ ریخته بشن شکلشون رو از دست میدن) این آب باید فوق العاده سرد باشه تا وقتی دونه های فالوده در آب میریزن سفت بشن و بهم نچسبند.دونه های نشاسته روحدود ربع ساعت تو همون آب سرد نگه میداریم و بعد میریزیم تو آبکش و آب اضافیش رو جدا میکنیم.
برای شربت آب و شکر رو روی حرارت میزاریم، شکر که حل شد گلاب یا عرق نعناع رو اضافه میکنیم ویک جوش که زد از روی حرارت برداشته و میزاریم سرد بشه.
شربت سرد رو به فالوده اضافه و میزاریم یخچال حدود ٢،٣ساعت تا طعم شربتو به خودش بگیره😍
نکات
اگر عجله داشتین به فالوده یخ اضافه کنین و بعد سرو کنین
بهتره قبل از شروع کار شربت رو آماده کنین
نشاسته اگر به مقدار کافی پخته نشه در آب خوب شکل نمیگیره
میتونین به فالوده تخم شربتی هم اضافه کنین
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم از یه پست سه سوته و عالی که برای مراسمها هم خیلی زیبا و شیکه.
طرز تهیه
🍃 خاکشیر و تخم شربتی و یا هر چیز دیگهای رو که دوست داشتین بشوریم و بذارین توی آب کم نیمساعتی خیس بخوره.
.
🍃بریزین توی هر قالبی که دارین و بذارین فریزر.
.
🍃 وقتی بست بریزین داخل شربت و یا آب و میل کنین.
.
خاکشیر و تخمشربتی برای رفع عطش و همچنین ناراحتیهای گوارشی و دیابت واقعا عالیه 💕
#یخ
#یخ_قالبی
#شربت
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالو_پلو 🍒🍒🍒
#آلبالو
#آلبالوپلو
#پلو
#نهار
سلاااام رفقا🙋♀️
✅این اندازه برا ۵یا۶نفر کافیه
❎اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه.
.
✅من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه.
.
✅اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین.
.
آلبالوپلو
.
۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین)
سینه ی مرغ کامل
نیم کیلو آلبالو
نصف لیوان شکر
پیاز بزرگ خرد شده
نمک +فلفل +زردچوبه
زعفران
روغن به میزان لازم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه ی مرغ رو طبق فیلم آماده کنین و با مواد مزه دار کنین وچندساعت دریخچال استراحت بدین
✅بعد با خلال دندان فیکس کنین ودر روغن تفت بدین در تابه رو ببندین تا آب بندازه و مغز پخت بشه
✅هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم آب بندازه
✅بعد رو حرارت میزاریم تاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم .
✅برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم
تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو و فیله مرغ میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم
.
❎وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم
میتوانید مرغ را جداگانه بصورت خورشت بپزید و برنج هم با البالو بپزید
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄قارچ جز اون دسته از مواد غذایی که چن سالیه مهمونه خونه هامون شده و به کاربردن اون تو غذاها یکم مشکله. 😥چون به محضه اینکه می خری می ذاری تو یخچال خراب میشه و می ذاری فریزر هم مثه لاستیک.
⬅️امروز سه تا ویدیو اماده کردم تا بتونیم قارچ ها رو بهتر نگهداری کنیم. پس با ما همراه باشید.
__________
🔶️ویدیوی اول_روش نگهداری قارچ در یخچال
🔸️از شستشوی قارچ تا قبل از مصرف خودداری نمایید.
🔸️در صورت شستن حتما" آن را در جریان هوای خنك خشك كنید .
🔸️بهترین راه برای تازهماندن قارچ در یخچال، نگهداری آن در پاكتهای كاغذی میباشد .
🔸️بهترین درجه یخچال برای نگهداری قارچ یك درجه سانتیگراد بالای صفر است .
🔸️با رعایت موارد فوق قارچ حداقل به مدت ده روز در یخچال تازه مانده و تغییر شکل نمی دهد
________
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ویدیوی دوم_روش شستشوی قارچ .
🔹️قارچ نباید بیش از یكی دو دقیقه در آب بماند زیرا به سرعت آب را جذب میكند .
.
🔹️اگر محل برش در پایه قارچ كمی تغییر رنگ داشت می توان قبل از مصرف برش نازكی از آن را جدا نمود
.
____________
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐