eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر ۳.۵ لیوان پودر ژلاتین ۳۵ گرم (۳.۵ ق غ سر صاف) شکر ۷۰ ، ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) پودر گل محمدی ۲ ق م خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲ تا ۳ ق غ گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم . روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . ۳ لیوان شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم . پودر گل محمدی ( خود گلبرگ های خشک شده رو من آسیاب کردم و بعد از صافی خیلی ریز رد کردم) داخلش ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . ژلاتین حل شده رو هم بهش اضافه کردم و یه کم هم گلاب (وانیل هم می تونین بریزین) و از حرارت برداشتم . وقتی که از دما افتاد خامه رو با چنگال کمی نرم بشه و داخلش ریختم . یکی دو قطره هم من رنگ خوراکی ریختم تا خوشرنگ تر بشه . مواد دسر رو داخل قالب (چون مواد خامه داره و خامه چربی داره نیاز به چرب کردن نیست اما برای راحتی کار می تونین قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کنین) ریختم و داخل یخچال حداقل ۶ ، ۷ ساعتی قرار دادم . وقتی دسر بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . نکات : جای پودر ژلاتین پودر ژله نمیشه میزان شکر دل به خواهی و بسته به ذایقه داره . اگر خامه قنادی استفاده میشه چون شیرین هست این خامه به میزان شکر هم توجه بشه . ┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓ @kitchenAuntKhatoon ┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ وقتی آدم میخواد برای یک مهمونی کیک تهیه کنه،فکرش درگیر مقدار کیک میشه و اینکه برای هر نفر چه مقداری کافیه ؟ من این مشکل را برای شما حل کردم. البته بگم که قنادیها برای هر نفر ۱۰۰ گرم در نظر میگیرن ولی بهترین مقدار اینه : 🎉 از اونجایی که در تولد کیک بیشتر خورده میشه : برای بزرگسالان ۲۰۰ گرم برای بچه ها ۱۵۰ گرم 👰 برای عروسی فرق میکنه چون شام و دسر و میوه و ...هست پس : برای بزرگسالان ۱۵۰ گرم برای بچه ها ۱۰۰ گرم 🎂 برای کیک فوندانتی ،وزن فوندانت زیاده و کسی هم نمیخوره،پس اعداد رو بدون وزن فوندانت در نظر بگیرین. 🌟 اگه خوشتون اومد لایک کنید و از تجربه تون بنویسین.🌟 🌹 اگه احساس کردین این پست به درد یکی از دوستان و یا آشناهاتون میخوره براش بفرستید تا اونم استفاده کنه 🌹 🌱این پست را ذخیره کنید تا وقتی بهش نیاز داشتین راحت بتونید پیداش کنید 🌱 •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدای خوبم در روز عرفه دلم می‌خواهد برای همه بنده‌هایت دعا کنم. الهی شاد کن دلی را که گرفته و دلتنگ است. بی نیاز کن کسی را که به درگاهت نیازمند است امیدوار کن کسی را که به آستانت آمده. بگیر دستانی را که اکنون به سویت بلند است. مستجاب کن دعای کسی که با اشک‌هایش دارد تو را صدا می‌زند. حامی آن دلی باش که تنها شده و راه چاره‌اش باش دستگیرِ دستی باش که درمانده شده و رو به آسمانت دراز خدای نازنین من، عزیز قلب من سلامتی و شادی را مهمان دائمی دل‌های عزیزان و دوستان و همکارانم گردان. آمین یا رب العالمین . در بهشت عاشقی و در کنار مضجع نورانی شمس الشموس، خسرو اقلیم طوس، شاه انیس النفوس، حضرت امام رضا علیه السلام، دعاگوی شما هستیم @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بر سر کوی تو هرشب عید قربان می شود عاشقان را گر تو فرمان بر نثار جان دهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکار خوشرنگ ترین رب هم میرسه به رب آلو😁😍😍 رب آلو از اون خوشمزه هاست که تو غذاهای مختلف میتونی استفادش کنی با این روش که یادت دادم رب هرچی که دلت بخواد رو میتونی بگیری حتی ، غوره، آلبالو ، آلوچه(که البته فصلش تموم شده☹) و دیگه رب چیو میشه گرفت؟ تو بگو😅 مواد لازم : آلو شابلون من ۲کیلو و ۳۰۰ گرم خریدم. نمک رفتید مغازه حتما به فروشنده بگید آلو مخصوص لواشک و رب رو بهتون بده که قیمتش پایینتره و سالم هم هست همونطور که تو فیلم میبینید ،فقط شاید خیلی کم له شده باشه و برای ظرف میوه مناسب نباشه. آلو ۲۲ بود که من لواشکیش رو کیلویی ۱۰ خریدم.        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول آلو هارو بشورید و داخل قابلمه ارتفاع دار ترجیحا ( که رب نپاشه ) و استیل بریزید. روی شعله ملایم کمی هم بزنید تا نرم بشه خیلی کم هم آب بریزید که نرم شه و ته نگیره . آب زیاد نریزید چون ما قراره همین آبی هم که داره تبخیر کنیم😁 و خودش کلی آب میندازه. بعد که نرم شد بریزید تو آبکش و پوست و هسته رو که با دست یا قاشق فشار دادید جدا شد، آب باقی مانده رو به قابلمه برگردونید و دوباره حرارت بدید . مرتب هم بزنید که ته نگیره . ممکنه رب بپره میتونید دستکش آشپزخونه یا ظرف شویی رو بپوشید که نسوزید. حدود ۲ ساعت هم بزنید مرتب که کامل غلیظ بشه هرچی غلیظ تر احتمال کپک زدنش کمتر و با کیفیت تر. بعد بهش نمک بزنید بنا به ذائقه تون و وقتی غلیظ شد از رو گاز بر دارید داخل یه شیشه تمیز و خشک بریزید . هم تو یخچال میتونید بذارید هم فریزر. تو غذاهای مختلف میتونید بریزید و نوش جان کنید. پ.ن: ولی جدی میخواستم رب آلبالو درست کنم گفتم شاید خسته شده باشید انقد اموزش با البالو گذاشتم😂دیگه رب آلو گذاشتم😁        ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon