کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#کاپ_کیک_هندوانه_ای #کاپ_کیک #یلدا #ایده_یلدا _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
کاپ کیک هندوانه ای
مواد لازم برای۵ نفر
کره نرم شده ۶ قاشق سوپ خوری
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱ پیمانه
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی سبز چند قطره
مواد لازم برای خامه روی کیک
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
پودر ژله هندوانه ۱ قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی قرمز چند قطره
شکلات چیپسی کوچک به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کپسول های مخصوص مافین را داخل قالب ها قرار دهید.
۲- کره و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا نرم و کرمی شوند، سپس سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. خامه و وانیل را هم در این مرحله اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
۳- آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. نیمی از آن را به مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا در مواد حل شود.
بعد بقیه آرد را بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. در انتها رنگ سبز را اضافه کنید و آن را خوب با مواد مخلوط کنید تا خمیر شما سبز رنگ شود.
۴- سه چهارم از قالب ها را با خمیر حاصل پر کنید، سپس آن ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک ها بپزند. بعد آنها را از فر خارج کنید تا کاملا خنک شوند.
۵- در این مرحله خامه را آماده کنید. در ظرف مناسبی خامه فرم گرفته را با پودر ژله و رنگ خوراکی خوب مخلوط کنید تا خامه قرمز رنگی حاصل شود.
۶- خامه را داخل ماسوره بریزید و روی کیک ها را تزیین کنید. در انتها شکلات ها را روی آنها بریزید و سرو کنید.
_🍃🌸🍃__________
@kitchenAuntKhatoon
_🍃🌸🍃__________
شکلات اناری یلدایی
#شکلات #انار #یلدا #بیسکوییت
#ایده_سریع #کم_هزینه
مواد لازم برای۱۰ نفر
بیسکویت ساقه طلایی ۱ بسته
شکلات تخته ای به مقدار لازم
دانه انار به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم
تارت سبدی شکل به تعداد لازم
طرز تهیه
۱- اول از همه شکلات رو تکه تکه می کنیم و روی بخار کتری میذاریم،وقتی نصفش ذوب شد اون رو برمیداریم و کامل بهم میزنیم تا یکدست شه.
۲- حالا تارت رو با ظرافت به حالت اره ای برش میزنیم و به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
۳- بیسکوییت رو داخل شکلات میزنیم و با دست دیگه لبه های تارت رو هم به شکلات آغشته می کنیم و روی بیسکویت قرار میدیم و بعدش با انار و خلال پسته تزیین میکنیم.
۴- بعد هم اجازه میدیم شکلات خودش رو بگیره به همین راحتی یه کار کاملا راحته...به ابزار و قالب خاصی هم احتیاج نداره...
بیسکویت ها رو داخل یه سینی چیدم و روش رو آروم سلفون کشیدم .
سایر نکات
تارت سبدی، جنسش نازکه و در تمام فروشگاه های لوازم قنادی موجود می باشد
میتونید بیسکوییت ها را خودتون درست کنید
تارت هم قبلا آموزشش در کانال داشتیم می تونید خودتون درست کنید و یا آماده تهیه کنید
_🍃🌸🍃__________
@kitchenAuntKhatoon
_🍃🌸🍃__________
مسقطی شیرازی
#مسقطی #مسقطی_شیرازی
مواد لازم برای۴ نفر
نشاسته گل ۱ لیوان
آب سرد ۴ لیوان
زعفران آب کرده ۴ قاشق غذا خوری
گلاب ۱/۲ لیوان
هل ساییده شده ۱/۲ قاشق چای خوری
کره (دلخواه) ۲۰ گرم
شکر یک و یک چهارم لیوان
طرز تهیه
۱- ابتدا نشاسته را با دولیوان آب خیس کرده و بمدت یکساعت کنار گذاشته تا ترشی آن گرفته شود.
۲- آب نشاسته را دور ریخته و دو لیوان آب مجددا اضافه کرده و خوب حل کرده و از صافی رد میکنیم
۳- آن را در یک ظرف نسوز ریخته و صبر میکنیم تا گرم شود ، البته باید هم بزنیم تا گلوله گلوله نشود.
۴- وقتی گرم شد شکر را ریخته و هم میزنیم و صبر میکنیم تا شبیه فرنی شود.
۵- حالا حدود نیم ساعت با حرارت کم مرتب هم زده تا نشاسته بپزد و بوی خامی آن گرفته شود.
تا زمانیکه رد کف گیر روی آن بماند .
۶- در این مرحله زعفران ، گلاب ، کره و هل را اضافه کرده و حدود پنج دقیقه دیگر بپزد تا باز جا بیفتد .
۷- اکنون قالب مستطیلی را چرب کرده و تا مواد داغ هست مسقطی را در آن پهن کرده و می گذاریم تا سرد شود.
۸- مسقطی را نیم ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش داده ، تزیین میکنیم .
نوش جان
سایر نکات
دوستان اصل درست کردن این دسر هم زدن هست چنانچه عافل بشید ته میگیره.
میتونید در مرحله آخر پخت بهش مغز دلخواه رو اضافه کنید.
_🍃🌸🍃__________
@kitchenAuntKhatoon
_🍃🌸🍃__________
#کرم_انار #انار #یلدا
مواد لازم برای۶ نفر
شیر ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
آب سرد ۱/۳ پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
شکر ۸ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر ژله انار ۱ بسته
دانه انار به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد پاشیده تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا حل شود و کاملاً شفاف شود
شیر را روی حرارت گذاشته تا گرم شود
شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ رو با همزن بزنید تا کرم رنگ شود
شیر در حال جوش رو خیلی آرام به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید تا نبنده و مایه یکدست بشه سپس دوباره داخل ظرف شیر برگردانید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه
در این مرحله ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود
بعد از خنک شدن خامه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود
مایه رو داخل قالب مورد نظر ریخته و 4ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد
در مرحله بعد پودر ژله انار رو داخل یک لیوان آب جوش حل کنید سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کنید
وقتی کرم آماده شد از قالب خارج کرده و در جای خالی روی قالب دانه های انار و مایه ژله خنک شده رو بریزید و مجدداً داخل یخچال قرار دهید تا ببندد
نکته:
میتوان این دسر رو به صورت لایه لایه داخل لیوان یا جام هم درست کرد در این صورت باید یک لایه کرم بریزید داخل یخچال قرار دهید تا ببندد سپس یک لایه ژله و دانه انار دوباره اجازه دهید ببندد و مجدداً یک لایه کرم همینطور لایه لایه بریزید
_🍃🌸🍃__________
@kitchenAuntKhatoon
_🍃🌸🍃__________
ژله رولی هندونه
#ژله #ژله_رولی #هندوانه #یلدا
مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۱بسته
ژله هندوانه ۱بسته
ژله طالبی نصف بسته
طرز تهیه
روی سطح سینی 20 در 30 رو سلفن پهن کنید.
یک بسته کامل ژله آلوئه ورا رو توی یک لیوان آبجوش حل کنید و برای اینکه ذرات ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه میتونید ظرف حاوی آب و ژله رو روی بخار کتری قرار بدید و هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و ژله رو توی سینی بریزید و توی یخچال بذارید تا زمانی که خودش رو بگیره و به انگشت نچسبه.
به محض اینکه خودش رو گرفت، از یخچال خارج کنید و ژله رو با چاقو به سه قسمت تقسیم کنید و دو قسمت کناری رو بردارید.
توی فاصله ای که ژله داخل یخچاله، نصف بسته ژله سبز و نصف بسته ژله قرمز رو هر کدوم در نصف لیوان آب جوش حل کنید.
صبر کنید ژله ها کاملا همدمای محیط بشن چون اگه داغ باشن ژله وسطی رو آب میکنن.
هر کدوم از ژله ها رو یک طرف سینی بریزید و دقت کنید که ارتفاع ژله ها یکی باشه میتونید برای اینکه رنگ های ژله قاطی نشه اول سینی رو تو یخچال بذارید و بعد ژله های کناری رو بریزید.
به محض اینکه ژله رو با انگشت تست کردید و به انگشتتون نچسبید، ژله رو از یخچال دربیارید چون اگه بیشتر بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه. ژله رو به عرض 1 تا 1/5 سانت برش بدید و رول کنید. ژله رولی رو یک ساعت داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره.
سایر نکات
اگه دوست داشتید میتونید یدونه بستنی لیوانی که هم دمای محیط شده به ژله اضافه کنید تا رنگش مات بشه.
میتونید به جای سه طعم ژله همون ژله آلورا وقتی کناری هاشو برداشتید باز آب کنید و با رنگ خوراکی رنگش کنیدوبریزید
🌸 @kitchenAuntKhatoon